![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
mai am acum alta problema:
mi-am luat furca macneil blazer , sh , si nu are compression bolt.. ce ma fac?:lol: |
Quote:
Aveti vreo idee de mckenzie hill 600?:)) cica e modelul 2011....:lol:Ma rog, sunt bune de ceva? A venit Mosu' mai devreme:lol: |
Quote:
|
sau mai e posibilitatea cu vr`un nea strungar.. ceva.. si poate-ti iese.... dar mai bine ce a zis darius..
Care vrea sa-mi faca si mie un cadou de mosh...sau de ziua mea.. ca vine acush... (31 dec):D am nevoie de o roata de motor.. deaia spitzata.. r14-r15 pana la r20:)) pt un proiect.. eventual o si cumpar daca este in stare buna buna buna... daca nu gasesc pe aici o sa caut in targ.. dar tre sa astept pana la anu:)) p.s... new project... țsssssssss...:twisted::twisted::twisted: |
gutuie ti-ai mai gasit bicicleta?
|
Buna am si eu o rugaminte doresc niste poze sfaturi cu o bicicleta neagra in combinatie cu ale culori mrs!:idea:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A mea e la loc de cinste, sta la caldurica :d ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Este un cadru de bazar simplu DHS la care am avut o tentativa de vopsire gen crom si am renuntat din cauza ca vopseaua nu era buna si l-am curatat si acum sa il vopsesc din nou :lol:Attachment 2284543
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2284588 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|