Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

BH 59 FIF 07-11-08 19:32

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Jantele, jantele... :) Cand le pui?

Nastase Bogdan 07-11-08 20:33

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 1849819)
Jantele, jantele... :) Cand le pui?

Daca totul decurge conform celor discutate si stabilite,duminica ar trebui sa vina cineva cu jantele,sa le vad,sa le verific si daca sunt ok sa le si cumpar:rolleyes2

Va dati seama ca pun poze cu ele imediat ce le am,insa pana atunci nu pot spune si nici arata nimic..:rolleyes2

Nastase Bogdan 08-11-08 16:40

10 Attachment(s)
IN SFARSIT,IN SFARSIT..am si eu chedere originale cu inimi:D:D
Maine urmeaza si "reconditionarea" lor cu scoci de aluminiu;)8)..se poate observa o proba in partea din stanga a inimiii fata;)

Am montat si busonul la rezervor,dar inca nu am dezvelit monstrul de sub capota..:lol:

Dan TBCuuu 08-11-08 16:43

sa le stapanesti sanatos bogdane....cred ca ii vin minunat...

Nastase Bogdan 08-11-08 19:17

Quote:

Originally Posted by Dan TBCuuu (Post 1851371)
sa le stapanesti sanatos bogdane....cred ca ii vin minunat...

Merci Dane:-)
Era o chestiune care ma framanta de mult si iata ca in sfarsit am reusit sa strang toate cele necesare si sa vad si chederele pe pozitie:D
Ii vor venii si mai minunat dupa ce le imbrac cu aluminiu;)

1300 08-11-08 19:27

Salut Bogdan! am si eu o intrebare : De ce sta bara spate asa apropiata de panou ? Foarte frumoase chederele sa le porti cu placere.

app: poti da mai multe detalii despre scociul ala de aluminiu (am o presimtire ca se gaseste in practiker):D

Mersi !

Nastase Bogdan 08-11-08 20:31

Pai..bara sta asa pt ca la distanta aia vine cel mai bine la gaurile de pe aripi, si in plus de asta mie nu-mi place sa stea cracanate fata de panouri:rolleyes2

Scociul l-am luat de la un magazin de profil din Braila(AXION)..nu stiu daca se gaseste si in Practiker:???:
Practic este foita de aluminiu adezivata pe verso,are lipiciul ff bun si o modelezi cum vrei..e o solutie SUPER pentru inimile de cheder deteriorate8)
Ii multumesc lui Iulica(Sirius) pt ca el m-a "luminat":-)
Maine ii fac cateva poze ca sa vedeti exact ce sa cautati;)

alex55 08-11-08 20:41

barile trebuie sa stea la o anumita distanta de panouri...la cea mai mica atingere afecteaza imediat si masina
eu zic sa nu pui pe inimile astea scociu ala ptr ca nu o sa fi multumit de rezultat si odata lipit sunt compromise inimile ;) , lasa-le asa ca au si ele o istorie ,arata super ok si asa fata de alea chederele alea noi
metoda am testat-o si eu ,pe moment am fost multumit dupa 3 4 5 spalari incep sa se incretesc si se zgarie super usor :!:

Spark 08-11-08 22:54

bogdane ... inca tot n-au sosit jantele alea :D

Sirius 09-11-08 00:03

scociul este foarte bun si foarte aderent!
oricum daca e sa se strice inimile EU o sa ma duc sa ii caut alte inimi de cheder la dezmembrari.
lasa ca o sa vedeti ce bine se vede cu chedere nichelate maine dimineata cand o sa le punem!:D

vali vtk 09-11-08 09:44

Lasa ca o sa trec eu pe acolo si o sa verific cu cheia cat de rezistent e scoch-ul ala , cred ca nu e asa rezistent ca autocolantul de la dungi.:mrgreen::mrgreen:
Bogdane sa dai un "scotch" cui a gasit scoch-ul.:lol:

Sirius 09-11-08 14:59

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 1852451)
Lasa ca o sa trec eu pe acolo si o sa verific cu cheia cat de rezistent e scoch-ul ala , cred ca nu e asa rezistent ca autocolantul de la dungi.:mrgreen::mrgreen:
Bogdane sa dai un "scotch" cui a gasit scoch-ul.:lol:

si lu ala care lea pus!:D

Speed4U 09-11-08 15:11

am gasit si eu niste jante cum ai tu cat de bune sunt?? si semnalizarea cu pozitia transpareta de unde le ai??

alex55 09-11-08 15:47

semnalizarea e transparenta nu pozitia,pozitia e oricum transparenta

Nastase Bogdan 09-11-08 18:54

10 Attachment(s)
Ca o concluzie a zilei de azi..a inceput cu vesti proaste(legate de jantele Gotti) si a continuat cu ghinioane..:rolleyes2

Adica,am fost sunat de dimineata ca jantele mult asteptate de fapt nu sunt modelul pe care mi-l doream,ci niste jante "la fata",inguste si nedemontabile,dar Gotti ca marca si nu le mai iau:evil:

Apoi,dupa ce am termnat de asamblat motorul,dat cheie,facut cateva ture am gasit nivelul f crescut la ulei si plin de spuma pe acolo..am analizat ceea ce s-a intamplat si cel vinovat am fost eu,care,cu chiulasa data jos am invartit putin de motor si am stricat etansarea camasilor..:sad:..asta e, din greseli inveti,dar acum trebuie desfacut tot motorul, alta cheltuiala,alta munca si distractie,timp pierdut,insa cea mai mare temere este ca nu stiu daca va fi gata pana la liniute..maine ne apucam de treaba si vom vedea:rolleyes2
Partea buna e ca,cu aceasta ocazie am sa schimb si ambreiajul si montez si o volanta usurata;)

Partea buna e ca inimile de cheder au iesit f bine,multumita prietenului Iulica:-)

Speed 4U,jantele sunt frumoase si f. rezistente dar necesita pasaje la roti;)
Semnalele sunt luate de pe E-bay,originale France8)..omul de la care le-am luat eu e ONYX-20,a postat si pe aici pe topicul meu.
Si o mica sedinta foto cu rezultatele8)

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning