![]() |
Re: Divertisment
|
Quote:
Bunicul de 80 de ani la telefon: - Alo, doresc să particip la jocul telefonic anunţat. - Foarte bine! Am trei întrebări, v-aţi pregătit? - Da! - Deci, CE ESTE: are două roţi, un ghidon şi se poate folosi pentru deplasare? - Bicicletă! - Nu-i rău, dar noi în mod concret ne-am gândit la Mountain-bike. - A doua întrebare. CE ESTE: are patru roţi, un volan şi se poate folosi pentru deplasare? - Maşină! - Nu-i rău dar noi în mod concret ne-am gândit la Volvo. - Urmează ultima, cea de a treia întrebare. Pentru a câştiga trebuie să daţi răspunsul corect! V-aţi pregătit? - Da! - Deci, CE ESTE: are aripi, este condus de un pilot şi se poate folosi pentru deplasare? - Avion! - Nu e rău! - dar ne pare rău, în lipsa răspunsului corect aţi pierdut! Noi în mod concret ne-am gândit la Concorde. Vă mulţumim pentru joc, vă aşteptăm şi în viitor, la revedere! La care bătrânul: Îmi cer scuze, dar vă rog permiteţi-mi să pun şi eu o întrebare. - Poftiţi. - CE ESTE: stă pe trotuar şi-şi vinde corpul pentru plăceri sexuale? - Curvă! - Nu-i rău, dar eu în mod concret m-am gândit la mă-ta! |
Concurs “Cine ştie câştigă” în anii dictaturii. În finală rămân o echipă de academicieni şi echipa pionierilor. Se dă testul final şi comisia declară câştigătoare echipa pionierilor. Academicienii sunt revoltaţi şi cer explicaţii. - Uitaţi, stimaţi academicieni, răspunsurile la întrebările puse. La întrebarea numarul 1, “Care este organul central al femeii?”, pionierii au raspuns corect – Revista “Femeia”. Dumneavoastră ce aţi răspuns? Se poate, tovaraşi academicieni? La întrebarea numarul 2: “Unde au femeile părul scurt şi creţ?”, pionierii au răspuns corect – “În Africa.”. Dar dumneavoastră? Se poate, tovarăşi academicieni? La intrebarea numărul 3 “Ce cuvânt din patru litere este scris pe toate gardurile?” – pionierii au răspuns corect – “Pace”. Dar dumneavoastră? Se poate, tovarăşi ?
|
Quote:
- Combina-le! - Nevasta-ta ne inseala! ******************** Publicitate intr-un magazin: "Sampon 'Amnezia': uiti de matreata!" ******************** Un somn sanatos nu numai prelungeste viata, dar si reduce ziua de lucru. ******************** Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa: - As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni... Vanzatorul: - Si eu ... ******************** Viata e trista, in schimb salariul e hazliu. ******************** - Prin ce se deosebeste sotia de un terorist? - Cu teroristul poti sa mai negociezi. ******************** In zilele noastre, pietonii sunt de doua categorii: rapizi si accidentati. ******************** E bine sa ai amnezie. Nimic nu te doare si in fiecare zi - numai noutati. ******************** Trece un cortegiu funerar. Un trecator intreaba pe o blonda: - Cine e mortul? - Cred ca cel din sicriu.... ******************************************** I: Care e deosebirea dintre bikini frantuzesti si cei rusesti? R: Cei frantuzesti iti intra in fund, cei rusesti in cizma. *********************************************** Intrebare: Ce faci daca maine vine sfarsitul lumii? Raspuns: Vin in Romania pentru ca noi suntem cu 100 de ani in urma! *********************************************** |
Ardeleanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat:
-Imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac? Alege-ti una dintre ele! -Apai, Doamne, frumusetea-i trecatoare... |
Pt Kedy un Merc https://www.youtube.com/watch?v=JvFVQkkHwzk :dribble::dribble::dribble::dribble::dribble::drib ble:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am luat locul 1 !!! :chainsaw:
Puteam sa am punctaj mult mai mare daca stiam ca o bag la concurs. |
Quote:
|
Nu se merita investitia. :D
|
cu dedicatie pentru Marius3k
http://www.fhm.ro/fhm-tv/fhm-original/chica-bomb-girls |
Ai de pana mea! :shock:
P.S: multumesc ca te-ai gandit la mine. :lol: Si una de la mandea: https://www.youtube.com/watch?v=l3Ac1PM2pXg Edit: doua, ca e promotie: https://www.youtube.com/watch?v=Yk2YoxzSKkw P.S: cum naiba fac embed? |
Nu merge decat pe unele topicuri :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning