![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
poate ca da :D d c?
|
E baiat rau
|
Quote:
|
Pai ne vedem pe 29 mai pe seara? ziceti voi ora
|
ok..si ce sa facem? sa mergem pe jos in sir indian? care masini se vor strange ?
|
Eu propun o chestie: cine poate sa vina, sa vina si in functie de cati ne adunam ajungem la o concluzie - cati am fost si cati am ramas.
|
eu nu pot sa vin...o sa fiu deja in brasov atunci....plec mai repede sa ma stabilesc si eu pe acolo...:) dar imi doresc sa faceti o intalnire pentru Micutzu,macar asa din respect..
|
dar marius are dreptate...cati o sa vina?...foarte putini..se merita sa incecrcam ceva dar daca nu vine lumea..degeaba..
|
pai daca se aduna 2-3 masini,mai bine nu mai faceti intalnirea....o sa se faca intalniri in toata tara pentru Micutzu...ar fii bine sa fim si noi printre acele orase care au organizat o intalnire doar pentru Micutzu
|
ok. sa facem si noi o intalnire pe 29 macar sa mai stam la o vorba. care se anunta?
p.s. v-am spus eu baieti ca nu a murit laurentiu :lol: |
eu nu am murit...numai ca am fost mai tot timpul ocupat...mai toata ziua pe drumuri....si acum si cu facultatea...nu am mai avut timp....oricum eu stau si urmaresc forumul zilnic..cum apare ceva nou cum aflu imediat...:)
|
Eu vin.
|
Maine 29-09-2008 intalnire la ora 5 la Axy
|
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|