![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Aveti idee pe unde gasesc un magazin cu produse sportive ,altul decat Intersport din Carrefour? Vreau sa-mi iau un sac de box+ manusi.
|
Re: Masina potrivita:P
Quote:
|
salut, stie careva care este pedeapsa in cazul in care te-a prins militia cu itp expirat de aprox 1 an? multumesc
|
hmm ...din cate am citit...o amenda..si..retinerea talonului masinii. Am impresia ca dupa un timp o si radiaza!(nu mai stiu exact asta daca e adevarat)
|
Quote:
brgds, edi |
ma asteptam sa fie ceva mai grav,ca in cazul unei defectiuni la sistemul de franare.
|
eu stiu ca e amenda ceva gen 1500ron... si talonul retinut pana faci itp .
|
Masina potrivita:P
Sa vad cu bani ca depaseste bugetu TurkishCarFan .Oricum mc de sugestie.
|
salutare, caut si eu un atelier de dezmembrari din constanta sau de pe langa unde asi putea gasi piese pentru audi 100 an 80.
merci,respekt |
incearca pe baba novac in spate la spalatoria carisma..sau daca nu la techirghiol
|
salut.. stie cineva un centru de copiere chei auto prin constanta??
|
Pe strada cu city biliards ( cuza voda parca ) intre hugo boss si city e un dinasta cu chei auto in geam briceag si alte modele .
|
Quote:
|
Pentru cei ce au nevoie de un magazin online bun de piese auto, injectoare, turbosuflante pentru diverse tipuri de autoturisme. Magazin online piese auto aici: http://www.reconditionari-injectoare.ro/
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning