![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
O claxonezi si incerci sa o lovesti cu haudiul a4 si faci pe dementul ca sa te bage in seama. :|
|
Quote:
"Ce p**a mea, proastelor, p**a are alt gust intr-un BMW-u? |
La momentul īn care au vorbit (sau cāntat) ei, proprietarii de BMW erau ceva mai meticuloşi īn folosirea săpunului decāt media. Īntre timp, accesibilitatea Ursuleţului şi Pisicuţei de pe care cade tabla a mai schimbat lucrurile :D
~Nautilus |
Quote:
|
Quote:
|
Sa dau si eu un reply lui _anaconda_:poate e o simpla coincidenta dar daca te gandesti cumva ca am aburit asta e, nu am cum sa iti demonstrez.Dar poate pe viitor voi filma, daca se va mai ivi vreo ocazie de genul acesta sau nu, si o voi posta aici.
|
cine` a zis ca fazele dintr`un film cu gagici nu se pot intimpla pe bune ?? :)
|
Quote:
|
Quote:
Asadar si prin urmare... luati-va BEMVEURI sa va apara o pata de ciocolata pe ciocane. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sincer, in ziua de azi, nu mai e asa o mare filozofie in a agata o fata. Mai nou, chestia decurge de la sine. Daca vezi ca o tipa iti zambeste frumos si o vezi mai tot timpu ca se iveste "subit" pe langa tine, e clar ca e un semn pozitiv.
Acuma, daca respectivu tip vrea sa agate o tipa cu big boobs si care arata bitchy...atunci un viitor prea maretz alaturi de ea nu prea cred ca ar avea...asta daca nu are contu gras si masinuta mare si pufoasa. Mai citisem in primele posturi ca.... e bine sa fii timid. Intr-o oarecare masura, e bine, adica....sa nu fi cioban si sa-i zici tipei de la prima intalnire let's f..k, dar nici timid in sensu ca stai ca mutu si te uiti la ea si nu esti in stare sa porti o conversatie, oricat ar fi ea de banala. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning