Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

jakal 22-02-11 23:42

Re: E30 - taxiul meu

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4110012)
Boss, am comis-o cu asta dar stai chill , cu asta ai ajuns pana la 175 HP deci nu e treaba , o sa mai urmeze si altele pana la 250 HP mai am de exersat :lol::lol::lol:
Attachment 1886241

da boss...nu e graba....cand ai timp fa experiente pe ea....:))
ms...

DaNn.ZyX 22-02-11 23:44

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4111767)
da boss...nu e graba....cand ai timp fa experiente pe ea....:))
ms...

Am stickerit-o asa ametit,cred ca te-am ametit si pe tn in seara asta ,numai ca beleaua de fitu numai pe raza de actiune defila :lol::lol::lol:

jakal 22-02-11 23:47

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4111778)
Am stickerit-o asa ametit,cred ca te-am ametit si pe tn in seara asta ,numai ca beleaua de fitu numai pe raza de actiune defila :lol::lol::lol:

deh....il initiam si pe el la sala cu mersu' de-a latu....polei la la greu ...ce sa ii cer la 6 ani....:lol::lol:

le mai comit si eu....ce sa mai zic de el.....:lol:

DaNn.ZyX 22-02-11 23:51

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4111788)
deh....il initiam si pe el la sala cu mersu' de-a latu....polei la la greu ...ce sa ii cer la 6 ani....:lol::lol:

le mai comit si eu....ce sa mai zic de el.....:lol:

Pana sa il initiezi boss,fu treaba da-i da-i da-i ...franaaaa bah Duracell in fata masinii,in spate.... franaaaaa....era peste tot chiar ca nu poate sa stea o secunda in loc,sunt curios ce o sa iti faca la urs in urmatori 4-5 anii:lol::lol::lol::lol:

DaNn.ZyX 23-02-11 04:12

1 Attachment(s)
Una asa la ceas de seara(oha ca e dimineata toata ziua) cum imi place mie "CAMOm":lol: Jakale sari din izmene la 7:00 fix ai incorporarea...oficial te-am angajat in Cadrul Armatei cu tot cu urs,peste fix 10 ore ai un atac de la sol impotriva nemtilor:lol::lol::lol::lol::lol::lol:...adio Salvare,adio salariu de bugetar,aicisha se castiga bine de tot $$$$
Attachment 1887299

PDV_1989 23-02-11 10:25

Ar fi ceva deosebit sa fie "taxiul" asa.

Tazmaniak 23-02-11 10:34

Ar fi...dar atunci n-ar mai fi "taxiu" :)

DaNn.ZyX 23-02-11 10:36

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 4112507)
Ar fi...dar atunci n-ar mai fi "taxiu" :)

Pai da....asa e....de la "taxiu" ar urca si ea in rang,Masina din Cadrul Armatei :lol::lol:

eMH 23-02-11 11:50

Prea mult deranj, trebuie sa schimbe titlul topicului...

"e30 - bombardierul meu"...

RacerJunior 23-02-11 17:40

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4111953)
Una asa la ceas de seara(oha ca e dimineata toata ziua) cum imi place mie "CAMOm":lol: Jakale sari din izmene la 7:00 fix ai incorporarea...oficial te-am angajat in Cadrul Armatei cu tot cu urs,peste fix 10 ore ai un atac de la sol impotriva nemtilor:lol::lol::lol::lol::lol::lol:...adio Salvare,adio salariu de bugetar,aicisha se castiga bine de tot $$$$
Attachment 1887299

Masina e geniala.
Attack force. :D

Grasu'XxL 23-02-11 19:45

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4111953)
Attachment 1887299

:!::!:Ce arată bine pe calculator nu arată întotdeauna bine şi în realitate:!::!: În plus, după un timp, există posibilitate să ţi se acrească de atâta camo-paint. Just sayn'...

DaNn.ZyX 23-02-11 19:53

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 4114176)
:!::!:Ce arată bine pe calculator nu arată întotdeauna bine şi în realitate:!::!: În plus, după un timp, există posibilitate să ţi se acrească de atâta camo-paint. Just sayn'...

Iti zic eu...daca s-ar omologa in RO vopseaua de tipul asta(chiar cred ca se poate treci in talon 2,3 culori) sau ar fi cineva capabil sa execute lucrarea asta iti spun ca ar iesi criminala o masina vopsita in genul :|

Grasu'XxL 23-02-11 20:00

Omologare am auzit că e posibilă, dar la ce capete de cretă sunt pe străzi la rutieră, nu toţi ar cunoaşte acest lucru. Capabil există, sunt sigur de asta! Dar cu produsul final... dacă lui jakal îi place ar fi tare... dar eu nu mi-aş face lafel:-).

DaNn.ZyX 23-02-11 20:04

Quote:

Originally Posted by Grasu'XxL (Post 4114233)
Omologare am auzit că e posibilă, dar la ce capete de cretă sunt pe străzi la rutieră, nu toţi ar cunoaşte acest lucru. Capabil există, sunt sigur de asta! Dar cu produsul final... dacă lui jakal îi place ar fi tare... dar eu nu mi-aş face lafel:-).

Tu nu ai teme de facut asta seara?:lol: nimeni nu a zis ca jakal vrea sa faca masina asa,el mi-a cerut(de fapt m-am oferit eu) sa-i pun cateva stickere pe masina ,asta CAMO-PAINT e doar o idee de-a mea nimic mai mult,intelegi u?? :|
L.E : stiu ca nu ti-ai face la fel, de fapt nici nu ai avea cum daca ma uit mai bine :idea:

jakal 23-02-11 21:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4114246)
Tu nu ai teme de facut asta seara?:lol: nimeni nu a zis ca jakal vrea sa faca masina asa,el mi-a cerut(de fapt m-am oferit eu) sa-i pun cateva stickere pe masina ,asta CAMO-PAINT e doar o idee de-a mea nimic mai mult,intelegi u?? :|
L.E : stiu ca nu ti-ai face la fel, de fapt nici nu ai avea cum daca ma uit mai bine :idea:

ideea nu ar fi rea...dar masina va ramane tot taxiu...:D...cine mai are dispozitie, chef, timp poate mai face VT pt masina.....

pina una alta o ia fimiu inainte....isi prepara singur bicla.....:lol::lol:
plus ca si-a atribuit toate cupele , diplome, etc....

ce pot sa mai zic...i le-am cedat....:)

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning