![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Barum ... gura de aer din spoiler e gigantica ... mie unu nu imi palce .... nu ai refacut reflexiile in totalitate si in unele locuri arata ciudat ...
Nubyan ... masina nu sta bien in background zici k e mai inalta pe o parte si mai joasa pe alta ... selectii strambe la roti si spoiler ... renunta la atatea vyniluri ... big_ballz ... reflexii prea puternice pe jante ... aerisirea dp usa din spate nu ti-a iesit prea bine ... |
2 Attachment(s)
pls comment ... Scion xb a.k.a. Little HULK
|
ii mai trebuia niste plasa ... farurile aprinse sa se reflecte pe spoiler ... si oglinzile ar arata mai bine in culoarea masinii ...
|
2 Attachment(s)
ultima mea lucrare ...
|
aerisirea din stanga nu e la fel ca cea din dreapta :)
|
Quote:
Ps: dc ultima ta lucrare?:-? |
Quote:
ps ... ultima = cea mai recenta ... nu scapati voi assa usor de mine ... :lol: :lol: :lol: |
5 Attachment(s)
Quote:
|
In stilul caracteristic ! Foarte tare frate ! :peace:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si inca una neterminata :rolleyes2
|
Quote:
p.s: nightdevil incpi sa iti inbunatetesti talentu la brush din ce in ce mai bine;) |
nightdevil vezi ca la lacetti janta spate e cam blury
Patriotule stii ce e aia k1 ? e aia iti dau eu dk te retragi:headache: :boxing: :writers_b Tu de aici nu pleci acasa :lol: :lol: |
Quote:
PS: lasati-l pe patriotu, ca nu pleaca nicaieri :wink: |
Quote:
|
nightdevil vad k nai tinut cont de ce ti-am zis... tisc tisc... dar ai avut dreptate... ceilalti nu vad greselile :lol:
|
asa domnu night.....mistoace toate,dar.....350-ul sta ca naiba in background ....zici k ara cu spatele in pamant....la bora reflexia aia in pamant e gresita....nu ar trebui sa fie perpendiculara pe masina,ci fix invers...mai cauta poze pe net...niturile alea nu sunt prea reale si sunt niste linii cam zimturoase la bara fata jos....iar la ultima in afara de janta spate blurry nu vad greseli....
p.s. cand dracu ai timp sa lucrezi atat? |
2 Attachment(s)
Not much done :roll:
Cabriolette :arrow: |
jantele sunt de slaba calitate ,mai ales cea fata dar a iesit misto efectul de decapotabila,pare cat de cat reala
|
mie mi se pare chiar ok masina ..
|
Quote:
|
Quote:
Gabi ... curata .. nu vad greseli ... |
Ace Axel lasane frate ka tu vezi in X :D
pufi ..aia cu umbra e la misto :)) si timp nu am sunt facute in timp asa dar nu le postez ..am mai multe .. |
lasa ma k vezi tu in w :lol:
|
2 Attachment(s)
update .... btw fuck hulk :lol:
|
2 Attachment(s)
Nissan 350Z => restul ziceti voi ...
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2am mai facut si eu un nissan...asa ca premiu ca am chiulit de la ora de mate:D
bagati mare la el.... |
Roata spate e stramba in rest e foarte tare !
|
L33L00 ... farurile ink nu au reflexia si oglinzile inca nu au culoarea ...
wlady ... pragu de prosta calitate (se vede ca l-ai marit) ... aerisirea din "masca" ireala ... jante blurry ... piciorul departat al eleronului (care se vede prin geam) e prea departat ... frost_dani ... selectii strambe pe la gume ... diferente de culoare la cauciuc ... spoileru parca nu e f bine centrat ... umbra nasoala sub masina ... nu ai modificat deloc spoileru spate ... |
2 Attachment(s)
ce zicetzi de paintjobu` mew???:D
|
2 Attachment(s)
Ultima mea lucrare :arrow: :arrow: :arrow:
Astept comentarii cat mai multe k sa vad toate greselile facute si sa nu le mai repet pe viitor. :D |
prea din bucata toate ... pragu blurr si nefixat bine , culoarea ideala ( puteai sa il faci negru) , aerisirea de pe capota super penala(e prea patratoasa si nu ai facut unbrele , ljuninile ,reflect ,,, etc ) unde ai facut-o in an tre sa oezi cum imibini partea aia cu geamu ca nu is din acelasi material :lol:... bla bla bla
aaa asi prin geam daca te uiti inauntur vezi ca trebuia sa acoperi si geamu ala ;) |
ce am postat mai devreme e doar sa sufar si yo q cel mai bn realizat paintshop al mew...dar masina e ink in lucru...
|
this is my latest chop ... i called it Black Dream .. because it's 00:41 o'clock night.... i just see the keyboard buttons and i've just finished ... and allso bzc it's a nightmare i can't find any bg's 4 it ;) .... enjoy .. hope i get a lots of comments .... hope u notice all the mods
orig https://img169.imageshack.us/img169/3...vii0kf9.th.jpg bigger vers https://img169.imageshack.us/img169/6...vii0rg0.th.jpg am dat copy plaste la ce am scris in psu ca nu mai pot de somn ;) |
2 Attachment(s)
ce ziceti de a mea carutza?:D
|
2 Attachment(s)
nu am mai avut idei...sper sa va place...;)
|
Quote:
|
L33L00 ... mai bine ii scriai doar numele si nu o lalaiai in alte limbi ... masina arata misto ... ce am vazut e ca pe caroserie ai o reflexie de oglinda chiar daca oglinda nu exista ... in rest e oke ...
Panacota ... pleoapele parca nu au aceeasi forma ... pe jante nu se reflecta nici o culoare ... big_ballz ... jantele sunt puse aiurea ... vynilul e cam ciudat ... |
orig
https://img169.imageshack.us/img169/3...vii0kf9.th.jpg bigger vers ( pls click ) https://img441.imageshack.us/img441/8...copy6ka.th.jpg update cu bg nou si cateva rectificari ... pls comment |
ink nu ai oglinda pe laterala ... selectii strambe in juru volanului ... sustinatoru buzei ar trb sa aiba si el o umbra pe spoiler ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning