Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgârie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

bodyn 01-03-09 11:20

Re: - Kitsch Tuning -

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2105301)
da ... eu personal le consider kitsch.

este si emisiunea aia chop-shop. si cand vad ce fac aia acolo ma ingrozesc. sincer. sunt masini facut doar pentru a-ti fura ochii si atat. parerea mea

dar sunt sigur ca ti-ai dori una din acele masini,am vazut pe net seria noua si au niste masini de care m-am indragostit:oops:

aleks 01-03-09 11:32

Eu unul nu mi-aş dori niciun custom-rromales-indiano-pakistanez produs de ei, suntem off-topic demult, să ne întoarcem la poze vă rog...

Tweety_rzw 01-03-09 11:42

1 Attachment(s)
Să revenim la ,lucruri mai serioase :lol:
Am şters poza să nu se supere cineva din NSL:cry:

Lymbutza 01-03-09 19:02

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2109341)
Să revenim la ,lucruri mai serioase :lol:
Am şters poza să nu se supere cineva din NSL:cry:

Avea si Bull-Bar 100% . . . !

Referitor la subiectu anterior ; mie unu mi se par kitch ce face Leepu ala din bangladesh , vinerea trecuta vroia sa fara Ferrari din Porsche :|

coman razvan 01-03-09 19:03

Si pana la urma a iesit Charger! :)

PIRATU BV 03-03-09 16:52

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2105236)
Am inţeles,greşeala mea!
Asta a mai fost?
Nu înţeleg ce a avut cu maşina măi nene?Din faţă e ok dar spatele......lasă de dorit !

e belea..
mie imi place

Sasha 06-03-09 10:44

1 Attachment(s)
The BMW A3 :eyebrow:

morpheusmaster 06-03-09 11:17

Leepu este un maestru desavarsit. Sa mai discutat subiectul cu el...este o chestiune de gusturi...dar ce face omul ala...nu fac nici cei mai mari mesteri (care lucreaza la prototipuri)...ganditiva ca el face din tabla...cu aparatu de sudura si flexu adevarate capodopere...este de apreciat si nu sunt nici decum kitchuri...sunt in alta categorie...oricum...e peste multi care fac tuning ;) Eu personal as merge cu aproape oricare din masinile facute de el fara sa imi fie rusine :) Vam salutat

Spark 06-03-09 11:37

ti-am scris si in privat ca discutia poate evolua acolo dar zici si aici ce am zis acolo :
morph tati. uite eu am o boala personala pe ceeea ce face leepu. si stii de ce ? ca nu e facut de calitate. ca face ceva care iti fura ochiul si atat. pentru ca atunci cand au facut masina aia de nunta care la origine era un taxi londonez (cu 300. mii MILE ) doar l-au vopsit nu i-au facut nimic la motor. cum sa faci o masina din aia cu jentti vopsea si toate bling-bligurile si sa lasi motorul original in ea, dar vopsit. aia e tiganie curata. sincer. si la alta masina sumo 2 mi se pare ... cand pui distanteire de 10 cm fi sigur ca iti omori tot de la planetare la telescoape la tot, dar nah e facut sa arate bine nu e facut cu capu`. sincer. si alea struto-camile , deci combinatii de 2 sau mai multe masini sunt hidoase.

PAK 06-03-09 11:49

emisiunea lui Leepu este una de televiziune , de divertisment , de audienta generala. nu este o emisiune tehnica , targetul ei fiind omul obisnuit care nu are cunostinte aprofundate despre tuning , mecanica etc. este pur si simplu o emisiune de televiziune care trebuie sa faca audienta, asa ca luati-o ca atare.

in alta ordine de idei , eu personal sunt sigur ca la masini se lucreaza mult mai mult decat se arata in emisiune. numai faptul ca totul se face din tabla iar masina este pregatita si vopsita intr-o zi , maxim 2 trebuie sa dea de gandit.

26WRC 06-03-09 12:16

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2123811)
Leepu este un maestru desavarsit. Sa mai discutat subiectul cu el...este o chestiune de gusturi...dar ce face omul ala...nu fac nici cei mai mari mesteri (care lucreaza la prototipuri)...ganditiva ca el face din tabla...cu aparatu de sudura si flexu adevarate capodopere...este de apreciat si nu sunt nici decum kitchuri...sunt in alta categorie...oricum...e peste multi care fac tuning ;) Eu personal as merge cu aproape oricare din masinile facute de el fara sa imi fie rusine :) Vam salutat

:rolleyes2

beck103 06-03-09 12:26

le-ai tinut ascunse atata timp? :D
post edit: stiam eu ca daca schimb postul cand apare emisiunea asta nu pierd nimic...

dogy_10 06-03-09 12:27

frate asta n-are o doaga la cap....habar n-are ce e ala design auto, o gramada de linii curbe combinate total aiurea cu liniile drepte, forme patratzoase combiante cu forme curbe.....asta face o salata de design de prost gust.....rezultatul niste masini care par a fi desenate de un copil de clasa a 3-a

Tweety_rzw 06-03-09 13:23

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 2124003)
frate asta n-are o doaga la cap....habar n-are ce e ala design auto, o gramada de linii curbe combinate total aiurea cu liniile drepte, forme patratzoase combiante cu forme curbe.....asta face o salata de design de prost gust.....rezultatul niste masini care par a fi desenate de un copil de clasa a 3-a

Cum am mai spus şi eu acest om le face după cum îl taie căpăţâna,acel golf 4 cică golf4 este oribil a făcut ceva gen "LIMO-LUX-SPORT" sucks....;)Nu spun că nu o munci la ele,dar munca este în zadar , pentru că garantez că acele maşinii nu depăşesc mai mult de 2000 km şi încep sa apară probleme la ele !

adis307 06-03-09 13:28

Horibal!! :))

CyberCSX 06-03-09 18:19

Emisiunea este si pe DMAX - LONDON GARAGE.

Un Nebun datator de bani englez cu un tembel indian sau srilanchez care încearca sa faca din rahat zbici cu niste rable de la gunoi.

Interesanta e fantezia pe care o au.
Cred ca daca-i dai lui asta o Dacia 1300 îti scoate Ferrari din ea :D :D :D :D

Co5m1n eXtreme 06-03-09 19:26

Leepu ala scoate kitsch'uri pe banda rulanta :) ....

Lymbutza 06-03-09 21:35

aprob cele mai de sus . Leepu e doar un bun Tinichigiu !

t1grul 07-03-09 00:16

3 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

Tweety_rzw 07-03-09 01:22

Şi pe spate pun pariu o bară de ”BeMeWeu”:lol:
Gen:Un fel de n-ar mai fi :???: ce le bubuie mintea unora !

Lymbutza 07-03-09 10:06

exact ca-n reclama de la peugeot cu elefantu :))) !

Bogdan_mb 09-03-09 00:55

1 Attachment(s)
zolentzaa :-) pacat ca nu am prins-o din fata

cmdbass 09-03-09 08:28

3 Attachment(s)
Hummer Escalade :o

morpheusmaster 11-03-09 11:30

Deja vu...a mai fost pus...cu 1 pagina 2 in urma...

Snapy_xxl 11-03-09 11:35

Esti sigur? Arata-mi si mie unde. :lol: :lol: Tare faza asta...

CyberCSX 12-03-09 01:34

Ceva chiciueala de cintezoi :D :D :D :D

coman razvan 12-03-09 08:20

Doamne...orobil! :( Si mai e si matiz! :(

RoByNeT 13-03-09 09:33

deci saraca masinuta ... cea pe care se rezeama chinezoaica aia uitati`va atenti la farurile ei ... mie imi da impresia ca e beata :)) matoala =)))))

morpheusmaster 13-03-09 11:11

3 Attachment(s)
Eleron kitch...bara fata kitch...bara fata kitch...enjoy...(asa o fi moda pe la ei...is din Polonia masinutele)

IONUT-GBP 13-03-09 11:15

e Raciengggggggg :lol:

coman razvan 13-03-09 12:40

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2144200)
Eleron kitch...bara fata kitch...bara fata kitch...enjoy...(asa o fi moda pe la ei...is din Polonia masinutele)

La Ford chiar nu stiu ce ai vazut kitsch! Nu este deloc ... eleronul ala este de pe masina de rally, daca te uiti in poza se vad si alte masini de rally! :evil:

sezione91_blue 13-03-09 12:51

de aceeasi parere cu Razvan. Eleronul ala chiar imi place cum arata pe Focus...e ceva gen WRC...

TheFasterMan 13-03-09 13:33

1 Attachment(s)
wtf Renault sau Bmw??tunnnnning!!

coman razvan 13-03-09 13:37

Domane! Cum sa faci asa ceva? :lol: Omul nu o fi avut bani de BMW si s-a gandit sa-si faca dintr-un Renault...ORIBIL! :(

RoByNeT 13-03-09 16:05

eu tind sa cred ca oamenii astia au casele in padure, traiesc in padure fac tot in padure .... nu au si ei prieteni, frati, surori, copii, nepoti sa le zica ... FRATE ESTI IDIOT ? ... sau poate ca au si au zis ... mama ce tare ... asta e trist ... :cry:

Co5m1n eXtreme 13-03-09 16:37

1 Attachment(s)
Fordul albastru chiar nu este kitsch .... e doar eleron de RS WRC

Poate sunt mai multe nu am poze acum da unul chiar e si in Craiova

ReleaseD 13-03-09 16:39

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2144200)

pacat...ca mie ,sincer, a 2-a masinuta mi se pare chiar frumoasa in afara de bara fata...chiar e cool..pacat ca o strica de tot..

madicioco 13-03-09 19:55

Quote:

Originally Posted by ReleaseD (Post 2145020)
pacat...ca mie ,sincer, a 2-a masinuta mi se pare chiar frumoasa in afara de bara fata...chiar e cool..pacat ca o strica de tot..

in afara de bara de fata skoda aia din a doua imagine chiar da bine ,de ati sti voi ce motor are ohohooo va alerga pe multi de pe aici:-):-)

~ EWN ~ 13-03-09 20:14

pai spune-ne si noua ce motor are :D.

Lymbutza 13-03-09 21:28

crezi ca cei de la Ford sau gandit cum arata eleronul ? Daca e pus acolo pt a tine masina lipita de pamant insemana ca nu e urat ??? Nu a fost pus pe masina de serie , e destul de urat , e foarte exagerat , asa ca daca cineva il pune pe un Focus DIZAL da atunci e KITCH !

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning