![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
va rog s aimi facetzi si mie jantele la masina cu interiorul negru si buza rosie
|
frate mie nu-mi place dacia berlina de nici o culoare
daaaaaaaar combinatia asta arata bestial https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1258127010 nu gasesti niste jante pe 16,cu 5 spite inguste,cu buza tot asa cromata si interiorul acelasi negru mat?ar arata si mai bine decat cu roatele de dacie si capace de inox vopsite rosu :D |
6 Attachment(s)
jante ce am gasit cu 3prezoane
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1258129479
uite asta arata foarte bine sincer daca as avea o dacie asa as vrea sa arate,foarte putin modifcata,dar cu efect :D |
Multumesc mult :)
|
1 Attachment(s)
hyundai
|
1 Attachment(s)
pentru dacia_wrc o ideie!
|
2 Attachment(s)
pentru bad boy
|
1 Attachment(s)
agressive
|
nata 10 + + + + + + + dns
|
Gabi# daca ai putea face si niste dungi de gordinii esti cel mai tare dar cu negru sa fie multumesc mult, fac cinste :P
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut. Imi pune si mie cineva jantele din poza pe acest golf ?
Jantele sunt pe 19 si le-as pune gume pe 225/35. Multumesc. |
1 Attachment(s)
asa ceva?
|
2 Attachment(s)
baieti vreau si eu pe jantele astea originale aplicata culoarea alba daca ma puteti ajuta ...ms..;)
|
4 Attachment(s)
Salut
Va rog sa imi puneti si mie bara fata din atasament pe alb, semnalizarile fata albe, jantele si geamurile fumurii. Si va rog sa o faceti toata albe si din lateral Mersi frumos!! |
3 Attachment(s)
am si eu o intrebare? ce eleron ar mere pe dacia mea? dar sa nu fie mare, unu fain, modest! va rog ajutati-ma!!!!!!;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare baieti..m-a rugat un prieten daca se poate sa facetzi un Bad Boy look....la bmw-ul lui ...este e36 dar are capota de e46 ..vrea un bad boy rotunjit nu drept...si daca nu cer prea mult o buza sub bara ...multumesc anticipat
|
sandor406, ai eleron din fabrica. nu strica masina;)
laur_fcp, ca sa poata puna aceste jante trebuie sa schimbe puntile cu unele in 5 prezoane. nu stiu daca s'ar baga la asa ceva. in rest, arata fain |
Quote:
Respect ! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
poftim
laur_fcp, sunt de acord cu tine. |
vn23tdr, arata bestial cu jentile alea!;) oricine o fi proprietarul golfului, merita sa le puna!;)
|
1 Attachment(s)
salut as dori si eu un pic mai multe daca se poate si aveti timp
1 coborata mai jos 2 geamurile fumuri 3 niste praguri si un sfat da bine cu jantele astea sau sa le schimb ? |
sex99, io zic cai superba cu jentile aste!;) nu are rost sai pui altele!numa dak ai cv banuti , si nu ai ce face cu ei!:))
|
is frumoase ma sex...pe cat is ..pe 17?
|
Da bine de tot cu jantele, nu are rost sa le schimbi, trebuie doar sa iti pui folie si neaparat de o cobori cat mai mult, poate chiar sa evazezi putin aripile. Si praguri nu iti recomand sa ii pui.
|
jantele sunt pe 17 de coborat stiu ca trebuie daia si vreau sa vad ce fel arata :D
|
10 Attachment(s)
buna va rog facetiva timp si de masina mea :( as vrea sa ii faceti ceva special la ea nustiu sigur ce :D poate o culoare negru mat niste faruri alte jante ;spoliere ; suspensi sport... habar nu am dar as vrea sa fie schimbata ca sa am un model pe viitorul apropiat cum sa o modific ; un bad boy look ? ? nustiu ce sa zic.vreau ceva spectaculos si am vazut ca va pricepeti.. mss mult:lol::lol:
*as vrea totusi daca se poate sa se pastreze si un cleen look sau si cleen si ceva turbat :X:X:X ca sa imi fac o idee cum e mai faina si ca parere sa imi pun jante ceva ca si astea? sau puteti voi alt model daca e naspa asta :???: |
5 Attachment(s)
sal baieti am si eu o mare rugaminte,ma gandesc sa ii colantez portial capota si nu sunt sigur cum ar arata asa ca va rog un vt daca se poate cand se poate,am doar o singura poza cu din fata,sper sa fie buna...ah si inca ceva..daca se poate sa imi inlocuiti grila cu una fara semn,una clean geva in genul pozelor de mai jos multumesc
P.S: sper sa fie bune pozele,daca nu mai caut altele ms |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce as face eu la golf
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
TunerInProgres, pune te rog poze mai clare, nu facute cu telefonul. nu de alta, dar sa putem face ceva cu ele.
|
@dns .....merci mult era doar ca sa isi faca baiatul o idee ...e perfect ceea ce ai facut tu merci mult
|
3 Attachment(s)
la maisna mea se baga cineva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning