![]() |
Re: Club TICO
cauta pa tocmai .ro-prahova
|
salut.ma puteti ajuta? Am si eu un tico md. 1999 si nu-i mai merge termosoclu, ce acctioneaza termosoclu?:idea:
|
Din cate stiu eu termosocul ala are un fel de ceara care isi mareste volumul pe masura ce se incalzeste motorul. Cand ceara isi mareste volumul ea apasa pe un pistonas care, la randul lui apasa pe o tija a clapetei de acceleratie (daca nu ma insel). Daca s-a astricat termosocul atunci va trebui sa cumperi altul fiindca eu nu stiu sa existe cineva care sa repare piesa respectiva.
Dar ce se intampla de zici ca s-a stricat? |
la mine a fost si mai fain, nu imi mergea de cand am luat-o, cineva in istoria masinii mele, stransese la maxim surubul care regleaza cursa termoelementului, si nu mai mergea deloc desi termoelementul era ok. probabil pentru consum facuse asta
|
Quote:
|
m.am uitat la pozele de la intalnire... raman uimit cati pasionati sunt de masinuta asta mica...
Eu,cu a mea pe gpl... am stricat relatia... mi.a mers perfect pana a dac zapada aia mare... dupa ce m.am chinuit sa scot un dop de gheata din radiator acum nu.mi mai sta la relanti.. de aici vine intrebarea :)) Vrea cineva un tico?? |
Quote:
|
Stie cineva ceva de site?
|
1 Attachment(s)
avetihttps://forum.4tuning.ro/images/attach/jpg.gif rabdare
|
pistonasul de la termosoclu imi actioneaza si clapeta sta inchisa cand e rece dar nu mai are turatia marita cand e rece, ce declanseaza acea turatie?
|
vezi ,ca ai pm
|
imi pare rau dar nu inteleg:!:
|
Nu intelegi la ce se refera prin PM? Daca asta e problema, te ajut eu. Se refera la Private Message si il gasesti in dreapta sus, unde sunt informatiile despre contul tau.
|
are cineva vreun volan de tico, rupt, distrus?
|
A revenit site-ul!
|
Tocmai am trimis un mail la Deagostini. si am facut o solicitare ca sa ne faca si noua o macheta de tico... sper sa faca si asa ceva, ca dupa cum bine stiti nu se gasesc machete de tico. acum...tineti-mi pumnii :D
|
le-am trimis si eu un mail zilele trecute cu acelasi subiect, mi-au raspuns ca se vor face machete cu masini romanesti, rusesti si poloneze de pana in anul 1989. acum sa vedem poate avem noroc si le vine vreo idee
|
Mare om Nea Costel de la Carbotest....Mi-a facut ticalosul ca nou.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
https://anunturi-auto.4tuning.ro/maga...-119238-1.html
poate va intereseaza ceva... In afara de astea execut orice stiker pe autocolant sau print dau orice carcase de subwoofer din MDF la cerere mochetate sau ne... App SORIN plimb numerele tale de telefon in masina de 1 luna:) sper sa ne vedem cat mai curand sa intri in posesia lor... |
@Sorizario: Pai trebuia sa ne vedem cand a fost ninsoarea ai nebuna, dar sigur faceai 10 ore pana pe Barbu Vacarescu. Cand mai sunt in oras, te sun sa vad pe unde esti si poate ne intalnim undeva.
|
Sau poate ne intalnim vineri, daca suntem macar 10 insi :D
|
Quote:
Hai sa vedem care se anunta... 1)sorizaro 2)SKR |
1)sorizaro
2)SKR 3) uncazan |
1)sorizaro
2)SKR 3) uncazan 4) sorin |
1) sorizaro
2) SKR 3) uncazan 4) sorin 5) george mko |
salut baieti, exista aprindere electronica separat pt. tico?
|
eleroane de haion TICO{gen matiz} ,nevopsite-Sparly 0764284830
|
Quote:
|
Quote:
|
60lei nevopsit,doar pregatit ptr vop.
|
Quote:
|
deocamdata nu ,doar am vorbit cu el, este din bucuresti si cum face poza ,o pune.
sunatil si voi ,poate daca suntem mai multi mai lasa la pret. |
|
poate cineva sa imi recomande un service (ieftin si bun :) ) in sector 2 - care sa fie deschis si sambata?
Multumesc frumos |
Quote:
|
am aflat ca se monteaza prin lipire si ca ar exista si praguri:D
|
Quote:
https://anunturi-auto.4tuning.ro/maga...-119238-1.html |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning