![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
BAMBOO<cha>....las ca daca a avut bani sa isi ia Porsche si sa petreaca la club,are cativa banuti in buzunar sa plateasca si amenda
|
Quote:
|
Quote:
|
:O ...ce cretin ... din 2 motive chiar :
1. Cat de prost sa fii sa nu iti dai seama cand te urci la volan ca ai caracatita pusa. 2. Cat de snob basinos ipocrit cocalar ...etc sa fii ...sa inchiriezi murcielago sa te dai in basini in mamaia ... jesus :| |
traim in romania si asta ne mananca toate resursele ....de fitze de smecherie si de orice mai e nevoie
|
Quote:
Ca o completare este un cap-tractor pe Aurel Vlaicu zona Anda cu lantz pus la roata de vreo 2 luni, de asta ce mai zici? |
Quote:
Probabil omul e atat de incapatanat incat asteapta sa se prescrie executarea amenzii :D |
Sau este plecat cu celalat cap tractor din tara , si vine acasa din an in paste ,
|
capu ala tractor va asigur ca nu e acelasi de asta iarna eu stau in zona si vad saptamanal tiruri blocate prima oara si pt mine a fost wow dar acum e la ordinea zilei
|
https://www.youtube.com/watch?v=HLupD...eature=related ce fac uni :)) sunt mai multe spor la ras
|
|
la ce se putea uita piticu feroce:))
|
https://www.youtube.com/watch?v=enRRA...eature=related
asta e pt. piticu... :)) prietenii lui :)) |
Pt cei curiosi ce e cu capul tractor.. omu sta acolo si are caracatita in cabina. O pune de cate ori parcheaza sa creada localii ca are pusa deja.. si nu e singurul..
|
Quote:
|
care-i treaba cu topicu "interioara nr3" pe constanta :???:...
|
Quote:
|
1=0 MYG-SMF KHIAR imi pare rau ka ti sa strikat masina dar asta e viata si kredema pe kuvant ka am fost in acceasi situatie si am bagat multi bani in motor si toti faceau misto
|
Quote:
Dupa cum vad eu problema, o "caracatita" falsa are rolul de a induce in eroare organele de Politie si, implicit, de a-l scapa pe contravenient de rigorile legii. Cu alte cuvinte, ar intra in aceeasi categorie cu antiradarul (atentie, nu detector de radar, ci ANTIRADAR). Voi consulta HCLM-ul ce reglementeaza aceeasta practica (blocarea rotilor) si va voi anunta daca el cuprinde ceva prevederi legat de aceasta inducere in eroare (amenda, ridicarea masinii etc.). Dupa parerea mea, o asemenea fapta se incadreaza in textul art. 286 Cod penal - falsificarea instrumentelor oficiale. Cititi si art. 145 C.pen. pentru o mai buna lamurire. |
inca o dovada a faptului ca viteza dauneaza grav sanatatii.aviz amatorilor care fac pe zmeii in aglomeratie. http://www.**************/stiri/video...sea-20934.html
|
Quote:
Quote:
|
ok ok.numai ca una este sa faci slalom la 50 km/h si alta este sa il faci la 150...gandeste-te bine
|
Da de aia cu autotrenul ce mai zici? Ai impresia ca in ditai hardughia nu ai ce sa patesti prea grav si uite ca se gaseste un teribilist care sa-ti de-a peste cap planurile definitiv.
R.I.P. |
Quote:
|
240 nu aveau cu cazanele alea in nici un caz...
dar un 160 CEL PUTIN aveau sigur... |
cazane necazane tot chaccat s-au facut si sincer merita ?? eu zic ca nu nu zic ca nu fac sieu imprudente dar faze ca asta imi mai dau de gandit
|
Daca aveti timp de pierdut aiurea dati o fuga la Rex in parcarea de peste drum sa vedeti acolo " masini " ... nimic interesant dar ... daca vreti sa pierdeti timpul si e uscat afara si cald .. macar mergeti sa vedeti fetele .. ;)
|
De azi pana duminica Autoshow in Mamaia, corect ? :D
Deschis pana la ora 20. |
3 Attachment(s)
e iar la moda:D
|
M-urile alea 16v sunt shmekere rau:D
|
la VW sa zicem ca era pus la caterinca M invers... W .
dar ce mai zici ca am vazut acum cateva zile pe un santa fe un astfel de M :rolleyes2 concluzia: nu conteaza ce masina ai. poti fi meltean si daca ai veyron . |
Azi am avut o întâmplare cam ciudata.
Deci, eram pe lângă Mall-ul Tomis, iar un om cu un Tico a lovit un E36 Cabrio Exact când am trecut, erau 4 oameni, au mutat Tico-ul mai în dreapta şi a venit proprietarul Bmw-ului şi ia dat 2 picioare în fiecare portieră. :peace: |
Pai daca are "bemveu" ?! :lol:
|
P.S. : Azi la intrare în Constanţa un Renault 5 cu un sunet mirific ! Alb cu albastru parcă, demara pe acolo :)!
|
Hehe dap stim cine e :D poti vedea acel reno 5 la cursa de la Tulcea si la cea de la Constanta.
|
1 Attachment(s)
cooolmea crizei 19.05.2009 : sa fi incepator si sa ai infiniti :|Attachment 926150
|
si cand te gandesti ca unii aau avut niste simple dacii ....da poate masina a fost cumparata inainte de criza si abia acum si-a luat permisu hehe pun pariu ca era si femeie la volan :P:)) ca de obicei cam asa e
|
dupa modelu` masinii bineinteles ca e femeie :)))...blonda chiar :P
|
Quote:
|
nu tu nu ??? sau de fapt vroiai sa arati ca ti-ai dat loganu pe infiniti
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning