Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

zbuf 04-05-09 09:31

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

BAMBOO<cha>....las ca daca a avut bani sa isi ia Porsche si sa petreaca la club,are cativa banuti in buzunar sa plateasca si amenda

B 52 AEV 04-05-09 10:23

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 2286682)
... :lol:

prin mamaia

lasa ca vazusem eu vara trecuta murcielago in situatia de mai sus :rolleyes2

COSTAS_EXD 04-05-09 15:34

Quote:

Originally Posted by B 52 AEV (Post 2286867)
lasa ca vazusem eu vara trecuta murcielago in situatia de mai sus :rolleyes2

Ala de l-ai vazut tu vara trecuta cu murcielago si-a facut praf si janta si aripa fata din cauza blocarii rotii.Si masina nu era a lui...era inchiriata.:lol:

B 52 AEV 06-05-09 18:20

:O ...ce cretin ... din 2 motive chiar :

1. Cat de prost sa fii sa nu iti dai seama cand te urci la volan ca ai caracatita pusa.
2. Cat de snob basinos ipocrit cocalar ...etc sa fii ...sa inchiriezi murcielago sa te dai in basini in mamaia ... jesus :|

CT-05-UST 06-05-09 20:09

traim in romania si asta ne mananca toate resursele ....de fitze de smecherie si de orice mai e nevoie

COSTAS_EXD 07-05-09 07:35

Quote:

Originally Posted by B 52 AEV (Post 2294739)
:O ...ce cretin ... din 2 motive chiar :

1. Cat de prost sa fii sa nu iti dai seama cand te urci la volan ca ai caracatita pusa.
2. Cat de snob basinos ipocrit cocalar ...etc sa fii ...sa inchiriezi murcielago sa te dai in basini in mamaia ... jesus :|

Lu' ala cu Murcielago nu au putut sa-i puna caracatita din cauza ca era janta prea mare si nici spatiul dintre cauciuc si aripa nu permitea asa ca i-au pus un lantz cu un lacat. Iti dai seama ca ala nu l-a vazut mai ales ca iesea din club dimineata si era pastilat sau prafuit.
Ca o completare este un cap-tractor pe Aurel Vlaicu zona Anda cu lantz pus la roata de vreo 2 luni, de asta ce mai zici?

quick_5hifter 07-05-09 10:06

Quote:

Originally Posted by COSTAS_EXD (Post 2295931)
Ca o completare este un cap-tractor pe Aurel Vlaicu zona Anda cu lantz pus la roata de vreo 2 luni, de asta ce mai zici?

Eu zic ca e de mai bine de 3-4 luni acolo... l-a prins si zapada din cate imi amintesc. Prima data erau doua cu roata blocata, dar unul a disparut la scurt timp.
Probabil omul e atat de incapatanat incat asteapta sa se prescrie executarea amenzii :D

Most_Wanted 07-05-09 11:14

Sau este plecat cu celalat cap tractor din tara , si vine acasa din an in paste ,

CT-05-UST 07-05-09 20:49

capu ala tractor va asigur ca nu e acelasi de asta iarna eu stau in zona si vad saptamanal tiruri blocate prima oara si pt mine a fost wow dar acum e la ordinea zilei

ct11lyv 07-05-09 23:28

https://www.youtube.com/watch?v=HLupD...eature=related ce fac uni :)) sunt mai multe spor la ras

leonard 07-05-09 23:46

https://www.youtube.com/watch?v=0wTpe...eature=related :DD

CT-05-UST 08-05-09 20:51

la ce se putea uita piticu feroce:))

-=X-Team=-82-MDN 09-05-09 13:32

https://www.youtube.com/watch?v=enRRA...eature=related
asta e pt. piticu... :)) prietenii lui :))

szilarddobre 09-05-09 22:35

Pt cei curiosi ce e cu capul tractor.. omu sta acolo si are caracatita in cabina. O pune de cate ori parcheaza sa creada localii ca are pusa deja.. si nu e singurul..

aleks 10-05-09 00:11

Quote:

Originally Posted by szilarddobre (Post 2303429)
Pt cei curiosi ce e cu capul tractor.. omu sta acolo si are caracatita in cabina. O pune de cate ori parcheaza sa creada localii ca are pusa deja.. si nu e singurul..

Dacă e adevărat, e genială ideea, nu-mi trecea 1000 de ani prin minte aşa ceva :lol:

vizal 10-05-09 00:50

care-i treaba cu topicu "interioara nr3" pe constanta :???:...

Urban_Racing 10-05-09 01:53

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2303632)
Dacă e adevărat, e genială ideea, nu-mi trecea 1000 de ani prin minte aşa ceva :lol:

Sa mai aplicat chestia asta :)

marian_myg 10-05-09 09:50

1=0 MYG-SMF KHIAR imi pare rau ka ti sa strikat masina dar asta e viata si kredema pe kuvant ka am fost in acceasi situatie si am bagat multi bani in motor si toti faceau misto

quick_5hifter 10-05-09 14:10

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2303632)

E adevarat, e o idee buna atat timp cat baietii nu verifica... dar eu cred ca au si ei o evidenta a masinilor blocate de ei. Chiar daca i-a mers o data, de 2 ori, cred ca au aflat si autoritatile locale despre aceasta practica.
Dupa cum vad eu problema, o "caracatita" falsa are rolul de a induce in eroare organele de Politie si, implicit, de a-l scapa pe contravenient de rigorile legii. Cu alte cuvinte, ar intra in aceeasi categorie cu antiradarul (atentie, nu detector de radar, ci ANTIRADAR).
Voi consulta HCLM-ul ce reglementeaza aceeasta practica (blocarea rotilor) si va voi anunta daca el cuprinde ceva prevederi legat de aceasta inducere in eroare (amenda, ridicarea masinii etc.).
Dupa parerea mea, o asemenea fapta se incadreaza in textul art. 286 Cod penal - falsificarea instrumentelor oficiale. Cititi si art. 145 C.pen. pentru o mai buna lamurire.

zbuf 11-05-09 08:49

inca o dovada a faptului ca viteza dauneaza grav sanatatii.aviz amatorilor care fac pe zmeii in aglomeratie. http://www.**************/stiri/video...sea-20934.html

pigoo 11-05-09 12:26

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2306887)
inca o dovada a faptului ca viteza dauneaza grav sanatatii.aviz amatorilor care fac pe zmeii in aglomeratie.

nu sunt deacord cu ce ai spus in privinta vitzei, accentul trebuia pus mai mult pe :

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2306887)
inca o dovada a faptului ca viteza dauneaza grav sanatatii.aviz amatorilor care fac pe zmeii in aglomeratie.

zbuf 11-05-09 12:37

ok ok.numai ca una este sa faci slalom la 50 km/h si alta este sa il faci la 150...gandeste-te bine

COSTAS_EXD 11-05-09 15:59

Da de aia cu autotrenul ce mai zici? Ai impresia ca in ditai hardughia nu ai ce sa patesti prea grav si uite ca se gaseste un teribilist care sa-ti de-a peste cap planurile definitiv.
R.I.P.

Hellman 11-05-09 16:10

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2307503)
ok ok.numai ca una este sa faci slalom la 50 km/h si alta este sa il faci la 150...gandeste-te bine

150 mp/h = 240km/h deci f nasol

CT-87-ADY 11-05-09 16:32

240 nu aveau cu cazanele alea in nici un caz...

dar un 160 CEL PUTIN aveau sigur...

CT-05-UST 11-05-09 21:29

cazane necazane tot chaccat s-au facut si sincer merita ?? eu zic ca nu nu zic ca nu fac sieu imprudente dar faze ca asta imi mai dau de gandit

Psycho 13-05-09 01:51

Daca aveti timp de pierdut aiurea dati o fuga la Rex in parcarea de peste drum sa vedeti acolo " masini " ... nimic interesant dar ... daca vreti sa pierdeti timpul si e uscat afara si cald .. macar mergeti sa vedeti fetele .. ;)

semjke 13-05-09 11:22

De azi pana duminica Autoshow in Mamaia, corect ? :D
Deschis pana la ora 20.

vizal 13-05-09 17:53

3 Attachment(s)
e iar la moda:D

leonard 13-05-09 18:16

M-urile alea 16v sunt shmekere rau:D

pigoo 13-05-09 18:34

la VW sa zicem ca era pus la caterinca M invers... W .
dar ce mai zici ca am vazut acum cateva zile pe un santa fe un astfel de M :rolleyes2
concluzia: nu conteaza ce masina ai. poti fi meltean si daca ai veyron .

TFK 16-05-09 16:30

Azi am avut o întâmplare cam ciudata.
Deci, eram pe lângă Mall-ul Tomis, iar un om cu un Tico a lovit un E36 Cabrio
Exact când am trecut, erau 4 oameni, au mutat Tico-ul mai în dreapta şi a venit proprietarul Bmw-ului şi ia dat 2 picioare în fiecare portieră. :peace:

B-72-RZD 16-05-09 18:04

Pai daca are "bemveu" ?! :lol:

TFK 16-05-09 19:36

P.S. : Azi la intrare în Constanţa un Renault 5 cu un sunet mirific ! Alb cu albastru parcă, demara pe acolo :)!

YZF-PWR 16-05-09 19:59

Hehe dap stim cine e :D poti vedea acel reno 5 la cursa de la Tulcea si la cea de la Constanta.

L.O.R. 19-05-09 14:25

1 Attachment(s)
cooolmea crizei 19.05.2009 : sa fi incepator si sa ai infiniti :|Attachment 926150

CT-05-UST 19-05-09 15:31

si cand te gandesti ca unii aau avut niste simple dacii ....da poate masina a fost cumparata inainte de criza si abia acum si-a luat permisu hehe pun pariu ca era si femeie la volan :P:)) ca de obicei cam asa e

L.O.R. 19-05-09 15:35

dupa modelu` masinii bineinteles ca e femeie :)))...blonda chiar :P

Razvan-CT 19-05-09 15:36

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 2333111)
cooolmea crizei 19.05.2009 : sa fi incepator si sa ai infiniti :|Attachment 926150

mi se pare ca masina e condusa de o domnisoara blonda.. care nu are mai mult de 22-23 de ani

CT-05-UST 19-05-09 15:37

nu tu nu ??? sau de fapt vroiai sa arati ca ti-ai dat loganu pe infiniti

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning