Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

JUPAN_EMY 09-09-08 09:35

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

lasa-i mai Sageata in pace nu te mai lua de ei ... nici eu nu le mai zic nimic ... m-am saturat cu astia ... de majoritatea numai gura ( se dau mari amatori de tuning , merg cu abtipild 4T pe luneta , discuta de toate , sunt niste mici "stie-tot" iar apoi cand este de plecat la o cursa la Bz de ex ii auzi cu " da-i in mortzii lor cu cursele lor" sau " n-am io treaba cu aia ba" ) asta este cu Bacaul ... de 5 ori mai tari pietrenii si de 10 ori iesenii.

Ali_ump 09-09-08 10:41

20 Attachment(s)
Cateva poze de Vineri!!! Jupane te-am vazut Sambata in BC :D:rolleyes2

JUPAN_EMY 09-09-08 13:28

salut Ali . Te rog fa-mi si mie rost de pozele si filmuletele de la Piatra cu bertonele.( este ceva filmat cu accelerari mai bruste ) Merci.

JUPAN_EMY 09-09-08 13:29

Re: masinile modificate din bacau

Sal Rufus. Da-mi te rog PM cu detalii mai multe detalii. Tu in calitate de viitor ce vorbesti ?

Al3xxx 09-09-08 13:56

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1741255)
lasa-i mai Sageata in pace nu te mai lua de ei ... nici eu nu le mai zic nimic ... m-am saturat cu astia ... de majoritatea numai gura ( se dau mari amatori de tuning , merg cu abtipild 4T pe luneta , discuta de toate , sunt niste mici "stie-tot" iar apoi cand este de plecat la o cursa la Bz de ex ii auzi cu " da-i in mortzii lor cu cursele lor" sau " n-am io treaba cu aia ba" ) asta este cu Bacaul ... de 5 ori mai tari pietrenii si de 10 ori iesenii.

asta ca sa ma bag si eu in seama ca tu ii cam bagi pe toti in aceeasi oala ,cine a zis ca merge si nu a mai mers ?
si lasa cu chestiile astea cand mergeam noi pe la bucuresti piatra buzau cluj nu mai zicea nimeni nimik
este obtiune fiecarui daca vrea sa mearga sau nu
si tu la o adik te-ai dus dintr-un interes pe care il stii f bine
asa ca lasati o mai moale ,pentru ca sunt altii care au fost si la craiova la curse si nu s-au mai plans si nu au aruncat cu noroi in stanga si in dreapta

ps : nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar asa se intampla ,asa sta treaba

Al3xxx 09-09-08 13:58

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1741361)
Cateva poze de Vineri!!! Jupane te-am vazut Sambata in BC :D:rolleyes2

Mai Alin da iti tremura mana de fiecare data cand faci poze sau nu ai reglat aparatu ala cum trebuie ca nu prea sunt de calitate pozele ... vezi poate are camera aia ceva

Cristy_mat 09-09-08 14:07

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1741787)
asta ca sa ma bag si eu in seama ca tu ii cam bagi pe toti in aceeasi oala ,cine a zis ca merge si nu a mai mers ?
si lasa cu chestiile astea cand mergeam noi pe la bucuresti piatra buzau cluj nu mai zicea nimeni nimik
este obtiune fiecarui daca vrea sa mearga sau nu
si tu la o adik te-ai dus dintr-un interes pe care il stii f bine
asa ca lasati o mai moale ,pentru ca sunt altii care au fost si la craiova la curse si nu s-au mai plans si nu au aruncat cu noroi in stanga si in dreapta

ps : nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar asa se intampla ,asa sta treaba

exact..........

Ali_ump 09-09-08 14:25

Da ...nu era reglata cum trebe....:)

bc_04_aju 09-09-08 16:22

Un tip isi gaseste BMW-ul cu botul praf in parcare, se uita dupa autorul dezastrului si nimic, in schimb vede un biletel pe parbriz: "Regret ca tocmai mi-am bagat carligul de la Dacie in mandretea ta de masina. Iti scriu pentru ca fraierii de martori care se uita sa creada ca iti las adresa, numarul de telefon si asigurarea. Da' sa stii ca eu regret nespus."
(BANC)
asa sa mai dezacordam incordare.

-ZZ- 09-09-08 18:18

cu supapa sparta emilica pot sa ma salute ...dar acum ii astept cu bratele deschise ....dar nu stiu ce zici tu de colt eu te intrebam de tine ? sau suferi in liniste si speri in altii ? 8)

Al3xxx 09-09-08 18:36

Quote:

Originally Posted by bc_04_aju (Post 1742155)
Un tip isi gaseste BMW-ul cu botul praf in parcare, se uita dupa autorul dezastrului si nimic, in schimb vede un biletel pe parbriz: "Regret ca tocmai mi-am bagat carligul de la Dacie in mandretea ta de masina. Iti scriu pentru ca fraierii de martori care se uita sa creada ca iti las adresa, numarul de telefon si asigurarea. Da' sa stii ca eu regret nespus."
(BANC)
asa sa mai dezacordam incordare.

:))))
asta un fel de banc cum e ala cu casetofonul :))

se duce omu la mare cu masina si lasa un biletel pe bord pe care scrie '' masina nu are casetofon '' dimineata cand se trezeste nu mai gaseste masina dar gaseste un biletel pe care scrie '' nu este nimic ,punem noi '' :)))

uni zic ca ar fi adevarata povestea da parca prea e de copii mici :))))

markizu 09-09-08 19:50

mai emy da asa scumpa e supapa aia (ca nu mai de ea aud ) fa-o o data si gata ;-)

ps.da-mi un pm poate te ajut

sageata 10-09-08 02:38

eu nu stiu de ce sa ne mai obosim sa ne certam cand noi nici in parcare nu ne mai vedem decat foarte rar si in loc sa discutam de-ale noastre facem preturi la masini. toti sunt geambasi acum. pe urma vin replicile:" bai tu stii cate masini am avut eu?", "pe cand faceam eu tuning...", "ah! ala e kitch, clar" etc. oare la ce sunt bune cursele? stiti vreunul? mai oameni buni, reveniti-va. mai conteaza cu ce scop a fost la buzau? a urmarit cursele. masina a stat departe. lasati-ma cu chestii gen: "mai stii cand...?", "tii minte...?" etc. un ban se gasea sa poata sa mai mearga cineva. "dar... ce sa caut eu acolo, ce, n-am mai vazut?" si lista cu replici ar putea continua. dar e mai placut sa ne rotunjim pe forum. sa fi vazut cate grupuri erau, cate cluburi se adunasera, cati au participat la remedierea unei masini numai ca sa concureze (din bucuresti, binenteles, majoritatea) dar, "ce sa caut eu acolo?" mie unul mi-a placut. au fost multe surprize.

JUPAN_EMY 10-09-08 10:39

in orasul acesta de cacat tare mi se pare ca un singur om s-ar pricepe la tuning intr-adevar ... si nu este doar un "plantator" de softuri ca altii... si din pacate de 2 luni nu are timp nici el sa demontam tot bertonele sa dam jos turbo. ASta este ... nu e de bani sau de nimic... oricum mi s-a pus pata si o vand datorita tractiunii fata.
Zozolica de ce nu vrei tu sa imi ramai un baiat simpatic, cum imi esti ... nu sper eu in altii stai tu linistit ... mi se pare mie sau cand am ajuns cu masina in oras si am zis sa ne dam ... ai dat-o din colt in colt vreo 2 zile ... ca apoi sa imi recunosti ca aveai probleme cu golful... am mai zis eu ceva ? acum vad ca faci tu invers... cu toate ca stii prea bine ca merg in 200 de cai
Nu sufar si nu sper in altii... stii ce usor e sa aloc vreo 2000 pentru un R5 GT doar pentru tine/voi. Daca sufeream iti zic eu ca luam un "Reno".... ca sa ai tu dupa ce sa suferi. V-am pupat.
P.S. m-ai degraba ai veni si tu la Iasi ca baiatul si poate mai vin si cei din gasca voastra ... la o pizza ... si la o dungulita, poate chiar saptamana asta... aveti concurenti destui pe acolo. Vrem sa organizam ceva scurt si frumos... caci nu stiu daca ai aflat ca a aparut si un RS4 de 520 Cp. Si noi visam sa ne dam la el cu un cazan/cratita/oala... sau cum mai numesti tu KADETT-ul. O zi buna.

aleks 10-09-08 11:10

ali_ump, ce e "chestia" aia albastra? :(
o mai fi dat si bani pt ca i-a stricat masca? serios...

aleks 10-09-08 11:31

cilit bang!
acum curata murdariile de 2 ori mai bine :lol:
cu alte cuvinte, iar curatenie pe topic. make love(cu femei de preferat) not war :D

Al3xxx 10-09-08 11:34

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1743659)
cilit bang!
cu alte cuvinte, iar curatenie pe topic. make love(cu femei de preferat) not war :D

da aleks multumim fara tine nush ce ne-am fi facut :)

buna remarca din paranteza ca apoi cine stie ce se mai intelege :)))))))))))))))))

JUPAN_EMY 10-09-08 11:35

Gata Aleks ... promit ca nu ma mai cert cu ei si nu le mai zic nimic la unii tartani... decat daca sunt provocat.
Imi voi rezolva problemele in afara forumului cum stiu eu ... de data asta va promit eu la unii ca ii pun la punct DEFINITIV.
Zambiti maine va fi mai rau ! :))

Al3xxx 10-09-08 11:37

okey
vezi ca se poate rezolva si altfel decat prin cearta ! :)

ps : de ce nu ai pus folie si pe fata la bertone ? ca parca ii venea mai bine sa fie toata neagra

JUPAN_EMY 10-09-08 11:42

nu am avut bani :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Al3xxx 10-09-08 11:45

eee k.k.t

mai frumos s-ar fi vazut sa ai si geamurile fata foliate ca si asa ai jumate din masina neagra si cu geamurile negre era un contrast smecher ....

danuuu 10-09-08 16:04

https://www.youtube.com/watch?v=aGD6E...eature=related

JUPAN_EMY 10-09-08 16:35

in sfarsit un post ca lumea.... de-al stim noi cui :)) foarte elocvent pentru ciobaneala ce va fi.... :))

danuuu 10-09-08 19:01

adevarul e ca unii dau dovada de o ciobaneala crunta....atat in viatat de zi cu zi...cat si pe forumul asta...........

markizu 10-09-08 23:16

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1743659)
cilit bang!

Aleks baga tata nufarul ca e mai tare ....:-)

off eu zic sa restrictionam accesul la acest forum prea multi ......

MadCow 11-09-08 14:41

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 1743575)
Vrem sa organizam ceva scurt si frumos... caci nu stiu daca ai aflat ca a aparut si un RS4 de 520 Cp. Si noi visam sa ne dam la el cu un cazan/cratita/oala... sau cum mai numesti tu KADETT-ul. O zi buna.

a fost aseara treaba iar kadetul a mers excelent. la 1 bar diferenta dintre ele e de max 1 metru. daca kadetul avea arcul pt actuator si tinea 1,2 bar probabil era in fata :).
concluzia ar fi ca merge binisor RS4-u' :)

JUPAN_EMY 11-09-08 14:55

no comment... kadettul rulz
Ce sa mai spun daca punem arcul pe actuator sa faca presiune 1.2 sau 1.3 ... doamne fereste isi ia RS - ul cateva masini ... distanta in spate.
Am o satisfactie deosebita sa ii vad pe unii de pe aici cum se zvarcolesc ca ramele de dusmanie....

JUPAN_EMY 11-09-08 15:31

am citit intr-o carte ca ciobaneala ar fi la mult mai mare pret decat lipsa de coloana vertebrala... etc etc etc .... :))

-ZZ- 11-09-08 16:18

eu vad ca cei ce se agita mai mult ...cam tot voi astia cu cazanele sunteti...eu imi vad de treaba mea nu ma pun cu racerii "ca este periculosi" si cred ca nici omu din rs4 nu se oboseste prea mult ,ca dupa curse el ramane si se plimba intr-o masina de 80000 frumoasa , puternica si confortabila si tu sau altzii doar cu povestile si cazanul.Hai sa nu amestecam borcanele ca sincer nu are rost .

JUPAN_EMY 11-09-08 17:04

ba chiar s-a obosit.... si tremura aseara....de draci ...si cel mai tare ca vad ca nu este singurul .... dar na ... o masina de nu stiu cate zeci de mii cu alte zec ii de mii bagate la motor .... lol etc.

Al3xxx 11-09-08 17:06

Ce ziceti de o intalnire a membrilor 4tuning Bacau ???
poate e prea mult spus o intalnire ,dar poate iesim la un suc sau ne strangem pe undeva ca in vremurile bune , ce ziceti va bagati ?

Si sa stabilim o zi in care sa putem sa fim toti prezenti

aveti de ales intre vineri seara si duminca seara ( sau dupaamiaza )

asa ca astept propunerile voastre ,sau daca are cineva o idee mai buna astept

ps : sper sa vina cat mai multa lume si sa lase o parte copilarismele de genul , '' daca vine ala eu nu vin sau daca vine ala vin si eu '' asa ca fiti prezenti

Am sa propun si eu o zi si anume duminica

MadCow 11-09-08 17:11

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 1746724)
eu vad ca cei ce se agita mai mult ...cam tot voi astia cu cazanele sunteti...eu imi vad de treaba mea nu ma pun cu racerii "ca este periculosi" si cred ca nici omu din rs4 nu se oboseste prea mult ,ca dupa curse el ramane si se plimba intr-o masina de 80000 frumoasa , puternica si confortabila si tu sau altzii doar cu povestile si cazanul.Hai sa nu amestecam borcanele ca sincer nu are rost .

amice, tu nici nu poti sa te agiti cu masina pe care o ai pt ca nu a mers si nu va merge niciodata - vorba unui prieten cu 1,9 TDI(care probabil e mai rapid decat tine pe 402 m) "nu are cum sa mearga masina ca e automata" :))
daca vrei sa te pui totusi cu niste "raceri" poti trece pe la iasi: avem pt tine special un colt 1,5 T, un 1,9 TDI, si daca vrei poti sa incerci si cu un alt cazan de opel - al meu.
vis-a-vis de omul cu RS4 sa stii ca s-a obosit chiar la maxim sa bata kadetul :)

Ali_ump 11-09-08 17:14

Daca va hotarati din timp poate ajngem si noi o gasca de la Piatra Neamt!!! Ideal ar fi duminica ...pt ca vineri avem si noi intalnirea noastra!

B39738 11-09-08 17:24

mai ZOZO eu sincer nu vad problema ta care este pana in final...am stat si am incercat sa te inteleg si pe tine, intotdeauna ti-am luat apararea cand altii au comentat ca esti prea cu nasul pe sus si te crezi regele soselelor cu golful din dotare...care e problema mea, ma, daca am un cazan? cu ce sunt eu mai prost ca tine? ca nu am golf 5 gti negru,lucios cu jante pe 18? ce ar trebui sa fac sa ajung la nivelul tau,al vostru, al tuturor care credeti ca aveti masini mai rasarite? atat am putut sa imi cumpar eu,fratele meu bavarez, un kadett amarat, rupt in doua, CAZAN, cum il poreclesti tu...cum indraznesti sa numesti o masina CAZAN daca masina aia te rupe cu tot cu golful tau si de pe loc,si din mers si cum vrei tu? cum indraznesti sa numesti o masina CAZAN daca masina aia sta langa un RS4 de 500cp? de ce ala din RS4 a putut sa coboare si sa imi stranga mana,zicandu-mi "frate,impresionanta masina", iar tu imi zici ca masina e CAZAN? de ce Misu cu S5 poate sa stea de vorba cu noi si mai vrea sa si alergam impreuna in timp ce tu nici nu indraznesti sa te cobori la nivelul nostru? sa iti aduc aminte ca din banii de S5 imi deschid companie de taxiuri cu golf5 gti-uri? la buzau cum de te-a batut un mitsubishi colt nou? ala e tot CAZAN? da' ce masini nu sunt cazane? alea de va dati voi pe bulevard cu ele cu spoilerele-le-le-le pana la pamant? alea de bagati bani in ele si fug NU? da' pe voi cine va opreste mai sa va luati un cazan si sa il faceti sa fuga? aaaaaaa, NU STITI cum? priceperea si iscusinta nu se gasesc de cumparat cu bani? NASOL!!!!!!! pana una,alta, sefu,pana cand tu sau vreunul de aici din bacau o sa gasiti o masina care sa imi dea NA-NA rau de tot, gura micaaaaaa! puneti mana si munciti, caii putere nu cresc pe garduri! va astept pe toti, asa cum ziceam si acu o vreme, sa vad cat de tari sunteti...hai,veniti, cu golfuri, audi-uri, seaturi, etc,etc...eu sunt aici, nu am fugit niciodata de nici o provocare...imi place sa ma dau in dezavantaj,cu CAZANUL meu...aveti alta masina mai rapida decat CAZANUL? cand o sa aveti si o sa o si dovediti, eu va voi strange mana, pentru ca stiu sa pierd...si RS4 a fost aseara 2-3 metri in fata,am recunoscut, am stiut sa pierd...aaaaa, ca o masina de pe vremea cand era ceausescu guvernator sta langa un rs4 tunat de o firma germana top e surprinzator? asta nu e decat meritul meu si rezultatul noptilor pierdute la masina,pardon, CAZANUL meu...va astept pe toti, incepand cu tine...ne dam pe 400 metri si iti dau avans 5 masini cu start de pe loc! daca iau bataie promit ca fac ciocu mic! HAAAAAAAI!!!!!!!

SFW 11-09-08 17:43

Dragos, felicitari pentru intalnirea cu RS4!

Si felicitari si pt "cazan" singura masina care ma face sa ma .... pe mine cand merg cu ea. Senzatie :D!

f0cs 11-09-08 17:48

Cu fericire citeste ultimele posturi..in sfarsit ati inceput sa deschideti ochii..:)

f0cs 11-09-08 17:49

daca intalnirea se face in PARCARE LA MOLDOVA...nu are haz daca nu se face in paradisul "racerilor" :)

cristi_407 11-09-08 17:54

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1746874)
amice, tu nici nu poti sa te agiti cu masina pe care o ai pt ca nu a mers si nu va merge niciodata - vorba unui prieten cu 1,9 TDI(care probabil e mai rapid decat tine pe 402 m) "nu are cum sa mearga masina ca e automata" :))
daca vrei sa te pui totusi cu niste "raceri" poti trece pe la iasi: avem pt tine special un colt 1,5 T, un 1,9 TDI, si daca vrei poti sa incerci si cu un alt cazan de opel - al meu.
vis-a-vis de omul cu RS4 sa stii ca s-a obosit chiar la maxim sa bata kadetul :)

Nu e chiar automata...Si ma dau eu cu 1.9 tdi si cu 1.5 T na..ca sa spal rusinea DSG-ului..El a avut ghinion si nu i-a tras masina cu a trebuit...Felicitari Dragos..Si nu te mai lua de astia cu spoilerele jos :)))) ...

f0cs 11-09-08 17:58

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1746909)
mai ZOZO eu sincer nu vad problema ta care este pana in final...am stat si am incercat sa te inteleg si pe tine, intotdeauna ti-am luat apararea cand altii au comentat ca esti prea cu nasul pe sus si te crezi regele soselelor cu golful din dotare...care e problema mea, ma, daca am un cazan? cu ce sunt eu mai prost ca tine? ca nu am golf 5 gti negru,lucios cu jante pe 18? ce ar trebui sa fac sa ajung la nivelul tau,al vostru, al tuturor care credeti ca aveti masini mai rasarite? atat am putut sa imi cumpar eu,fratele meu bavarez, un kadett amarat, rupt in doua, CAZAN, cum il poreclesti tu...cum indraznesti sa numesti o masina CAZAN daca masina aia te rupe cu tot cu golful tau si de pe loc,si din mers si cum vrei tu? cum indraznesti sa numesti o masina CAZAN daca masina aia sta langa un RS4 de 500cp? de ce ala din RS4 a putut sa coboare si sa imi stranga mana,zicandu-mi "frate,impresionanta masina", iar tu imi zici ca masina e CAZAN? de ce Misu cu S5 poate sa stea de vorba cu noi si mai vrea sa si alergam impreuna in timp ce tu nici nu indraznesti sa te cobori la nivelul nostru? sa iti aduc aminte ca din banii de S5 imi deschid companie de taxiuri cu golf5 gti-uri? la buzau cum de te-a batut un mitsubishi colt nou? ala e tot CAZAN? da' ce masini nu sunt cazane? alea de va dati voi pe bulevard cu ele cu spoilerele-le-le-le pana la pamant? alea de bagati bani in ele si fug NU? da' pe voi cine va opreste mai sa va luati un cazan si sa il faceti sa fuga? aaaaaaa, NU STITI cum? priceperea si iscusinta nu se gasesc de cumparat cu bani? NASOL!!!!!!! pana una,alta, sefu,pana cand tu sau vreunul de aici din bacau o sa gasiti o masina care sa imi dea NA-NA rau de tot, gura micaaaaaa! puneti mana si munciti, caii putere nu cresc pe garduri! va astept pe toti, asa cum ziceam si acu o vreme, sa vad cat de tari sunteti...hai,veniti, cu golfuri, audi-uri, seaturi, etc,etc...eu sunt aici, nu am fugit niciodata de nici o provocare...imi place sa ma dau in dezavantaj,cu CAZANUL meu...aveti alta masina mai rapida decat CAZANUL? cand o sa aveti si o sa o si dovediti, eu va voi strange mana, pentru ca stiu sa pierd...si RS4 a fost aseara 2-3 metri in fata,am recunoscut, am stiut sa pierd...aaaaa, ca o masina de pe vremea cand era ceausescu guvernator sta langa un rs4 tunat de o firma germana top e surprinzator? asta nu e decat meritul meu si rezultatul noptilor pierdute la masina,pardon, CAZANUL meu...va astept pe toti, incepand cu tine...ne dam pe 400 metri si iti dau avans 5 masini cu start de pe loc! daca iau bataie promit ca fac ciocu mic! HAAAAAAAI!!!!!!!

Sincere felicitari...+1...

JUPAN_EMY 11-09-08 18:04

:))))))))))))))))))))))))))))))) no comment Dragos fratioare !
Mad Cow... contabile.... nu mai provoca degeaba... ca oricum nu vine sa se traga nimeni cu tine ... iar daca ajunge se stie ...

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning