![]() |
|
Re: Club Cielo
Nu stiu exact dar a zis cineva mai in urma ca in principiu in fiecare duminica la ora 16 la polivalenta este o intalnire.
Eu duminica asta am examen la ora 15, dar vin oricum dupa, chiar daca nu ajung la 16 fix dar de venit , vin. Sper sa nu fiu singur pe acolo :-P |
ma scuzati k nu vam raspuns la intrebri...dar de azi dimineata de la 9 am fost plecat cu scoala,la 2 am ajuns akasa ,si mam pus in pat k ma omoara o masea...adika mai am doar radacinile din ea...si maine ma duc sa o scot...:(( ma asteapta patimile lui IIsus...am postat la mine pe topic toate problemele motorului...masina mea daewoo/daewoo cielo,multumesc si scuze
|
korb azi mi-am luat yo plasa pt grila si am dat 25 pe ea... neagra si luata exact cum a spus cineva mai suus marele targ vitan
|
Hai ca mi-am adus aminte, parca era cineva care facea un site sau ceva de genul asta cu Cielo Runers, sau mi s-a parut mie, daca asa e, cum mai stai cu rezolvarea lui?
|
eu eram dar nu am ajuns la omu care trebea sa il faca...cand am putut eu na putut el si invers....
|
Deci nu ai facut nimic, la fel ca mine, EU STAU SI ASTPEPT UN APEL PE TELEFON, MAI MULT NU, dar asta e, asteptam in continuare.....
|
2 Attachment(s)
azi au fost gata farurile mele(angel eyesurile) si semnalele clare(adica fara plasticul acela portocaliu)......in weekend vreau sa fac si stopurile(sa scot plasticu portocaliu de la semnale)si sa imi faca si ploapele la farurie.... sper sa va placa daca vrea cineva...vb,k am un baiat care face pentru orice masina si orice marime,le si monteaza si face diverse culori........
|
1 Attachment(s)
si asa se va vedea cu ploape:lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
sal baieti am cumparat domeniu CieloRunners.Com......
acuma ma intereseaza urmatoarele lucruri Ce script ati vrea pe forum? [ phpbb ,(SMF) Simple Machines LLC , vBulletin etc ] care stie sa raspunda:d pe domeniu am incercat eu cate ceva dar sincer nu imi place mai nika asa ca o sa fac eu ceva html+php [ o pagina de prezentare si ceva cu noutati acuma rog toti baieti care stie cate ceva de desenat photoshop pentru Header la site ma gandeam sa facem un cielo cu un tunning virtual cine se pricepe sau are pe cineva care se pricepe rog sa ma contacteze la id Man3l3 aici puteti vedea un script pentru forum http://www.cielorunners.com/forum sau http://forum.cielorunners.com pot sa va ofer la toti mailuri cu [email protected] si in ultimu rand se cauta administratori de forum:-P sper ca in seara asta sa incerc ceva si saptamana asta sa il termin;) Multa bafta |
petricaPTK sa le stapanesti sanatos.... si da, cu ploape se vad frumos, fara sunt putin aiurea....
matza ti le-a facut ? am si eu o intrebare: inele nu blocheaza putin lumina farurilor ? nu bat mai prost farurile acum ? |
Felicitari Petre...dau bine dar parca sunt cam ingramadite acolo....sa nu crezi ca te-am uitat cu semnalul si proiectorul dar uite maine sunt liber si ma uit pentru tine si pentru cristi.Eu am gasit arcuri sport la 120 euro dar acum va intreb: daca imi pun arcuri sport mai pot folosi amortizoarele astea care le am acum (sunt stock)?
|
Quote:
xorro ai dreptate sunt facute de matza(el imi face si ploapele),bat ok la fel k inainte:lol: |
Quote:
Oricum, daca nu e mare problema, eu te indemn sa incerci doar cu arcurile inainte sa iti pui si amortizoarele, nu de alta, dar este o experienta de neuitat(nu incerca mai mult de 2 ore ca se lasa cu dureri de cap :lol: ) |
La Multi Ani Petre
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning