![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
Eiiii ce rau imi pare..........trebuia ca sa ma gandesc mai repede ....trebuia sa pun nijte lebenitza acolo in spate:D :D :D:lol:
|
1 Attachment(s)
Kolegu :...scuza'ma ca n'am ajuns sa'ti termin vw-u',dar chiar nu mai am timp.sunt prins cu admiterea asta.am promis ca o fac in cateva zile...uite ca n'a fost asa..am terminat decat botu masinii...cred ca o fac din nou,peste o luna...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
O rugaminte.... un tuning discret...la bodykit (ceva care se poate face pe bune la baietii cu fibra)... si jantele... aceleasi dar putin marite.... Va pup si spor la treaba :D
|
ORICINE poate cere sa i se modifice masina; chiar si un membru VT/DT. Eu, ca membru activ in comunitatea virtual tuning de pe forum, pot fi in pana de idei, poate nu ma satisface ce-am facut eu si poate vreau sa vad si cum vad altii masina mea, cum o pot modifica.
|
1 Attachment(s)
Uite Kolegule masina in varianta lui Kolegu :D :D
|
f misto kolegu...dar sa stii k partea din spate nu e cat ar trebui sa fie de lata... e mai mik...
|
Quote:
bv ;) |
2 Attachment(s)
Dati-mi si mie o varianta pt.al meu,pls.
|
mah ...fara sa stau prea mult p ganduri... iti trebuie alt eleron... sau fara ala...
|
6 Attachment(s)
am si yo un prieten dc vreti sa ma ajutati cu ceva frumos! astea sunt toate pozele trimise de el!! Va multumesc mult!
|
3 Attachment(s)
Quote:
:cry: |
Quote:
|
Abia astept sa vad ce se intampla.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |