Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

Kolegosu' 26-07-06 01:30

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

Quote:

Originally Posted by Barum
Ma am facut si eu cv....ca mi sa parut amuzant si .........no deci the machine:arrow:

Mercy Mult Barum :D orice lucrare este bine venita :wink: Sa ma mai astept la cineva ?! In orice caz a iesit super Barum interesanta si ideea ta.

Barum 26-07-06 14:05

Eiiii ce rau imi pare..........trebuia ca sa ma gandesc mai repede ....trebuia sa pun nijte lebenitza acolo in spate:D :D :D:lol:

ad1 27-07-06 07:24

1 Attachment(s)
Kolegu :...scuza'ma ca n'am ajuns sa'ti termin vw-u',dar chiar nu mai am timp.sunt prins cu admiterea asta.am promis ca o fac in cateva zile...uite ca n'a fost asa..am terminat decat botu masinii...cred ca o fac din nou,peste o luna...

Kolegosu' 27-07-06 11:56

Quote:

Originally Posted by ad1
Kolegu :...scuza'ma ca n'am ajuns sa'ti termin vw-u',dar chiar nu mai am timp.sunt prins cu admiterea asta.am promis ca o fac in cateva zile...uite ca n'a fost asa..am terminat decat botu masinii...cred ca o fac din nou,peste o luna...

OMG !!!!!!!!!!!!!! :twisted:Maiculitzaaaa Ad1 .... ce pot sa spun decat ca ai mai mult decat talent .. mercy mult ma multumesc si cu atat .... SUPER .... cand o termini definitiv o sa ma aleg cu super desktop ! Mercy mult si apreciez foarte tare munca ta ! Succes cu admiterea :wink:

replici 02-08-06 00:26

3 Attachment(s)
O rugaminte.... un tuning discret...la bodykit (ceva care se poate face pe bune la baietii cu fibra)... si jantele... aceleasi dar putin marite.... Va pup si spor la treaba :D

Gabi 02-08-06 14:11

ORICINE poate cere sa i se modifice masina; chiar si un membru VT/DT. Eu, ca membru activ in comunitatea virtual tuning de pe forum, pot fi in pana de idei, poate nu ma satisface ce-am facut eu si poate vreau sa vad si cum vad altii masina mea, cum o pot modifica.

Kolegosu' 02-08-06 21:02

1 Attachment(s)
Uite Kolegule masina in varianta lui Kolegu :D :D

Ace Axel 02-08-06 22:01

f misto kolegu...dar sa stii k partea din spate nu e cat ar trebui sa fie de lata... e mai mik...

george GMN 03-08-06 00:17

Quote:

Originally Posted by Kolegu™
...masina in varianta lui Kolegu :D :D

interesanta....sincer arata chiar bine
bv ;)

piratu_volvo 03-08-06 15:16

2 Attachment(s)
Dati-mi si mie o varianta pt.al meu,pls.

Ace Axel 03-08-06 16:25

mah ...fara sa stau prea mult p ganduri... iti trebuie alt eleron... sau fara ala...

Reme 03-08-06 16:30

6 Attachment(s)
am si yo un prieten dc vreti sa ma ajutati cu ceva frumos! astea sunt toate pozele trimise de el!! Va multumesc mult!

piratu_volvo 03-08-06 19:18

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ace Axel
mah ...fara sa stau prea mult p ganduri... iti trebuie alt eleron... sau fara ala...

Astept sa si vad ceva variante.Deocamdata asta am.ms
:cry:

Kolegosu' 03-08-06 19:28

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo
Astept sa si vad ceva variante.Deocamdata asta am.ms
:cry:

Eu am sa ma apuc de ea chiar imi place masina asta cred ca are potential ... Si fara eleron o sa arate superb :wink:

piratu_volvo 03-08-06 21:26

Abia astept sa vad ce se intampla.

All times are GMT +2. The time now is 05:00.

- Copyright 2026 4Tuning