Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari filme si videoclipuri (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5094-recomandari-filme-videoclipuri.html)

andi_cimpean 20-12-09 19:51

Re: Recomandari filme si videoclipuri

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2908428)
Eu nu recomand Paranormal Activity :|

M-am uitat pentru ca am auzit ca ii cel mai tare horor. Sincer, nici nu merita descarcat. Am fost invitat la cinema sa-l vad, am refuzat, le-am spus ca nu merita, nu m-au crezut si acuma regreta ca au dat banii pe film.

O singura faza ii mai ceva in film. Restul filmului m-am plictisit. Chiar am adormit la un moment dat :???:

Nu este cel mai tare horror, dar este printre ele. Depinde si de experienta ta de viata si cat de mult crezi in fazele astea, dar pe mine m-au trecut fiori pentru ca mi-am dat seama ca oricui i se poate intampla asa ceva.

De fapt nu prea il poti numi film...este mai mult o reconstituire.

Eu va recomand sa va uitati la el si daca nu va convine, accept injuraturi pe PM :lol:.

Ingerasul99 21-12-09 12:55

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2909018)
Nu este cel mai tare horror, dar este printre ele. Depinde si de experienta ta de viata si cat de mult crezi in fazele astea, dar pe mine m-au trecut fiori pentru ca mi-am dat seama ca oricui i se poate intampla asa ceva.

Eu va recomand sa va uitati la el si daca nu va convine, accept injuraturi pe PM :lol:.

Chestiile astea sunt chiar reale! Recomand filmul celor care rezista la suspans si sunt tari de inima!

DTH 22-12-09 17:12

Recomand : AVATAR !

L-am vazut la cinema ( nu se merita a fi vizionat acasa ) !

andi_cimpean 22-12-09 22:27

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2914562)
Recomand : AVATAR !

L-am vazut la cinema ( nu se merita a fi vizionat acasa ) !

Unde l-ai vazut? Movieplex? 3D, alea alea... :D...
din pricina asta, duc dorul Bucurestiului:(.

Cei din provincie ce sa fac, mai ales in orasele in care Cinematograful s-a cam desfiintat? :(..

Oricum, astept o versiune mai buna, sa vedem ce mai apare pe FL.

cryssl 23-12-09 00:32

one last thing

este vorba despre un pusti care este pe moarte si ultima lui dorinta e sa stea un weekend cu un supermodel .. in final dorinta i se indeplineste si moare cu un zambet mare.la propriu.

Ingerasul99 23-12-09 15:22

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2882946)
Geniaaaaaaaaaal frate....Berlin Calling,merită,mai ştiţi filme īn genul ăsta?;)

It`s all gone Pete Tong şi pe acesta l-am vizionat,ce pot face unii oameni pentru pasiunea lor......PASIUNEA nu cunoaşte limite sau obstacole,voinţa este totul!

Recomand cele 2 filme cu mare placere! Vizionare placuta!

DTH 23-12-09 17:04

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2915434)
Unde l-ai vazut? Movieplex? 3D, alea alea... :D...
din pricina asta, duc dorul Bucurestiului:(.

Cei din provincie ce sa fac, mai ales in orasele in care Cinematograful s-a cam desfiintat? :(..

Oricum, astept o versiune mai buna, sa vedem ce mai apare pe FL.

La Afi Palace Cotroceni l-am vazut ( 3D ) acolo merg deseori cand sunt filme care merita NE-vazute acasa :D , nu regret banii dati , desi daca stau bine sa ma gandesc cu toata gashka cat am fost intr-o saptamana la filme si cat mergem , mai bine stam la mine acasa la un film , si pe langa sucuri si floricele luam si pizza si tigari si de toate :)) si se vede si bine dar ...na , parca la cinema din cauza ecranului te simti altfel :D

vacaroz 24-12-09 16:48

turbo man :))))

Dripci 24-12-09 19:17

Recomand "AVATAR". Este foarte bun ! Pe cat posibil, sa il vedeti ori 3D ori Imax 3D. Poveste, imagine, sunet, efecte speciale, totu-i ok. + o gramada de mesaje.

Sasha 24-12-09 23:01

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2909018)

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2910839)
Chestiile astea sunt chiar reale! Recomand filmul celor care rezista la suspans si sunt tari de inima!

mi-am facut curaj...in seara asta am sa ma uit la el.. :nervious::nervious::nervious::nervious::nervious: :nervious::nervious:

DTH 25-12-09 02:16

Deci .....foarte sincer va spun ca sunt intr-un moment in care mai am putin si fac pe mine ...de ce ? Eh , tocmai am vizionat filmul Drag Me To Hell , este horror , sunt nedormita de doua zile , acum ma bag in pat si eu , nu stiu daca este de la oboseala sau altceva dar sincer mai aveam un pic si ma apuca plansu de frica , vorbesc serios :shock:

Nicciodata nu m-am speriat la un horror , mereu am luat filmele de genu la caterinca dar asta chiar mi-a produs un mare shock , posibil sa fie de la oboseala ...paaaana mea , oricum , recomand ! :lol:

Sasha 25-12-09 04:05

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2920701)
Deci .....foarte sincer va spun ca sunt intr-un moment in care mai am putin si fac pe mine ...de ce ? Eh , tocmai am vizionat filmul Drag Me To Hell , este horror , sunt nedormita de doua zile , acum ma bag in pat si eu , nu stiu daca este de la oboseala sau altceva dar sincer mai aveam un pic si ma apuca plansu de frica , vorbesc serios :shock:

Nicciodata nu m-am speriat la un horror , mereu am luat filmele de genu la caterinca dar asta chiar mi-a produs un mare shock , posibil sa fie de la oboseala ...paaaana mea , oricum , recomand ! :lol:

pe mine nu m-a impresionat prea tare filmul...mai ales finalul a fost de cacat ... caterinca era cum arata baba aia. 6/10 de la mine pt acel horror.

manu_96xls 25-12-09 05:03

Uitați-vă voi la alea , dar pānă atunci nu mai bine īmi recomandați mie o comedie bună, vă rog? (ceva ce n-a mai fost recomandat pe aici):-)

Sasha 25-12-09 08:12

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 2920761)
Uitați-vă voi la alea , dar pānă atunci nu mai bine īmi recomandați mie o comedie bună, vă rog? (ceva ce n-a mai fost recomandat pe aici):-)

Four Christmases

Snapy_xxl 25-12-09 08:45

Planet 51 :lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:30.

- Copyright 2026 4Tuning