![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
Quote:
De fapt nu prea il poti numi film...este mai mult o reconstituire. Eu va recomand sa va uitati la el si daca nu va convine, accept injuraturi pe PM :lol:. |
Quote:
|
Recomand : AVATAR !
L-am vazut la cinema ( nu se merita a fi vizionat acasa ) ! |
Quote:
din pricina asta, duc dorul Bucurestiului:(. Cei din provincie ce sa fac, mai ales in orasele in care Cinematograful s-a cam desfiintat? :(.. Oricum, astept o versiune mai buna, sa vedem ce mai apare pe FL. |
one last thing
este vorba despre un pusti care este pe moarte si ultima lui dorinta e sa stea un weekend cu un supermodel .. in final dorinta i se indeplineste si moare cu un zambet mare.la propriu. |
Quote:
|
Quote:
La Afi Palace Cotroceni l-am vazut ( 3D ) acolo merg deseori cand sunt filme care merita NE-vazute acasa :D , nu regret banii dati , desi daca stau bine sa ma gandesc cu toata gashka cat am fost intr-o saptamana la filme si cat mergem , mai bine stam la mine acasa la un film , si pe langa sucuri si floricele luam si pizza si tigari si de toate :)) si se vede si bine dar ...na , parca la cinema din cauza ecranului te simti altfel :D |
turbo man :))))
|
Recomand "AVATAR". Este foarte bun ! Pe cat posibil, sa il vedeti ori 3D ori Imax 3D. Poveste, imagine, sunet, efecte speciale, totu-i ok. + o gramada de mesaje.
|
Quote:
Quote:
|
Deci .....foarte sincer va spun ca sunt intr-un moment in care mai am putin si fac pe mine ...de ce ? Eh , tocmai am vizionat filmul Drag Me To Hell , este horror , sunt nedormita de doua zile , acum ma bag in pat si eu , nu stiu daca este de la oboseala sau altceva dar sincer mai aveam un pic si ma apuca plansu de frica , vorbesc serios :shock:
Nicciodata nu m-am speriat la un horror , mereu am luat filmele de genu la caterinca dar asta chiar mi-a produs un mare shock , posibil sa fie de la oboseala ...paaaana mea , oricum , recomand ! :lol: |
Quote:
pe mine nu m-a impresionat prea tare filmul...mai ales finalul a fost de cacat ... caterinca era cum arata baba aia. 6/10 de la mine pt acel horror. |
Uitați-vă voi la alea , dar pānă atunci nu mai bine īmi recomandați mie o comedie bună, vă rog? (ceva ce n-a mai fost recomandat pe aici):-)
|
Quote:
|
Planet 51 :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning