![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
opel corsa 3 usi, an 2004, motor z13dt, 51kw
|
Quote:
bileleta antiruliu - 85 lei/buc LEMFORDER bucsa bara stabilizatoare - 16 lei/buc FEBI buieleta directie nu am |
Kia Sephia, nr. identificare: KNAFA2212S5614040
Ma intereseaza: faruri S+D, filtru aer, filtru benzina, (electrovalvele, cred ca asa se numesc) de la carburator, filtru polen. Stima. |
Quote:
ca sa pot sa identific filtrele am nevoie de datele masinii |
Quote:
|
Quote:
|
M-ar interesa o oferta de pret pt. piesele de mai jos. Multumesc.
Detalii masina: Renault Megane 1(BA04), an 1999, 1.6, 16v, 79kW Detalii placuta ovala: BA04 E003366 E2 SAN913 SAN513 MV632 DRAP04 HARM01 24/ACGK MRTW Piese: Amortizoare fata: Bilstein B4, KYB Excel-G (sau alti producatori insa prioritari sunt cei mentionati) Flanse+rulmeti: Febi, SWAG, etc. |
Quote:
rulment flansa amortizor - 50 lei/buc FEBI flansa amortizor - 110 lei/buc FEBI |
Salut Cheder geam stanga fata, buton dezaburire luneta, buton reglare oglinzi(model dezaburire R+L L), bieleta directie stanga, maneta semnalizare normala, ornamentele de la gurile de ventilatie de pe bord, tampoanele de cauciuc de la hayon.
Pentru o Octavia 1 din 2000 1.9AHF |
Salut,
Flanse amortizor+rulmenti pt un Volvo S40 2004 T5 VIN YV1MS684152047575 Rulment ambreiaj si\sau kit ambreiaj sa vad daca merita sa iau doar rulmentul ca e stricat. Eventual si ceva preturi la amortizoare pe fata. Ms anticipat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tip varianta 1u2384 octavia slx tdi |
Quote:
rulment presiune ambreaj - 300 lei SACHS rulmentul vine separat de kit ambreaj |
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning