![]() |
Re: COLANTARI AUTO PROFESIONALE
Quote:
|
2 Attachment(s)
dvs ati sters pozele si postarea mea cu lucrarile voaste facute prost.
P.S. Rog moderatorii acestui forum sa puna inapoi discutia mea cu nemultumirea mea legata de lucrarile de proasta calitate facuta de aceasta firma. Iar domnului patron, daca nu va vorbi cu moderatorii acestui site sa puna inapoi discutia cu nemultumirea mea sa vada toata lumea si sa isi spuna nemultumirea si ei la randul lor fata de lucrarile de proasta calitate facute de firma dvs ma voi simti nevoit sa sun la protectia consumatorului si sa fac o plangere impotriva dumneavoastra, pe zi ce trece colantul de pe masina mea arata mai rau decat in acele poze. Cum puteti oferi garantie la lucrarile facute de dvs din moment ce la mine ati gasit o scuza? Ce firma sunteti dumneavoastra daca nu oferiti garantie decat pana la iesirea pe usa garajului? |
Quote:
- 250 lei carbon chinezesc - fara garantie - 750 lei carbon Oracal - premium cast - garantie 12 luni. E vina noastra ca v-ati ales cel mai ieftin? Ati fost informat ca nu este un material bun si nu garantam pentru el. Nu mai aruncati vina pe noi. |
Salut! Cat ma costa colantarea a 2 capace oglinzi peugeot 308 (aceleasi ca pe 307) nu au colturi curbe...etc. merci
|
Quote:
Ce culoare? |
Ce folie carbon folosesti si cat ma costa o capota nissan primera
|
Quote:
Folie carbon Oracal 975- premium cast: 150 euro/ piesa. Garantie 12 luni. |
Folie 3M negru cu gri!
|
Quote:
|
Re: COLANTARI AUTO PROFESIONALE ®
Pe negru, ce pret are?
|
1 Attachment(s)
cat ma costa sa colantez stalpii la o bara de golf 5 cu colant negru mat? Ma refer la portiunea marcata cu rosu in poza.
|
Quote:
|
Quote:
Ori pun oracal ori nu mai pun. Stiu ca oracalu e scump, nu te blamez, dar e prea scump pentru mine. Negru mat ( tot oracal ) cat este? |
Quote:
|
salut,
o intreabare am: se poate aplica colant peste colant (am capota facute deja cu colant si vreau sa pun peste)? multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning