![]() |
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
bai sunteti in stare toate judetele sa va adunati oamenii si sa cadem de acord sa iesim pe una dintre cele 3 date aparute la tv (17,18 sau 19)
eu la constanta o sa reusesc sa adun ceva oameni ca si ultima data(data de 7 ian)...restu sa isi adune pe judetu lor .... sa ne vorbim...sa ne sincronizam datele si orele...la aceasi ora in aceasi zi sa iesim toti in cat mai multe judete din tara.... va garantez ca in acea zi se va vedea paguba facuta de noi toti ! |
poi data este deja si ora...14.01.2011 orele 17
|
Quote:
Datele de 17-18-19 sunt de solidaritate la aceste proteste prin folosirea transportului in comun si prin nealimentare |
pai si ce judete si-au anuntat participarea ?
la constanta nu s-a auzit nimic pana acum... si la tv se asteapta ceva de amploare pe una din cele 3 date L.E: bai degeaba solidaritate pe datele de 17,18 si 19... eu unu de exemplu tot va trebuii sa alimentez si multi dintre noi o vom face pentru ca este necesitate...mi se pare aiurea asta cu nu alimentam...o facem 100-200 de persoane dar restu de 15 milioane de romani sau cati soferi suntem o vor face. |
Quote:
|
Quote:
|
marea majoritatea vor fi in data de 14 acu ca nu o sa fie toate e partea a doua da cred ca o sa fie peste 20
|
Quote:
Sa se duca linistit la Rompetrol si la Lukoil si sa cumpere de acolo. Strict pentru cei care vor musai sa alimenteze. Cei care pot merge pe jos, sa lase masina acasa. Cei care au rezervorul plin in perioada aia, n-au oricum ce cauta in benzinarii... asa ca... ne-am facut si noi intelesi cat de cat? |
ok o sa fiu in pas cu voi si alimenta de la rompetrol dar incerc sa va deschid ochii ca nimeni nu ne va simtii prezenta la celalalte statii credeti-ma...peste cateva zile tot de la ei vom alimenta...deci tot la papucii lor ajungem
mi se pare inutila asta :-| am inteles ideea si imi place dar e imposibila ca sa facem ceva .. L.E http://stirileprotv.ro/video/premier...nzina/60466775 Deci la constanta nu vom iesii daca nu ne asteptati si pe noi sa ne organizam si observ ca multe judete nu si-au confirmat prezenta... Ori suntem uniti ori ne bagam picioarele si am iesit degeaba pana acum. Haideti sa asteptam confirmare de la fiecare judet si sa iesim pe o data mai indepartata un pic dar vom iesii multi si toti gramada. Am facut incalzirea si am iesit piele pe piele...trebuie sa ajungem la urmatoarea etapa ca deja ziaristii incep sa se sature si daca nu este mediatizat..cam nu facem nimic |
Aveti timp sa va adunati. S-a stabilit de ceva vreme ca se va face pe 14....
|
sa anuntat de ceva vreme ca pe data de 14 se va iesi in toata tara.mai sunt 4 zile pentru a vorbi sa va strangeti
|
[QUOTE=rover_cabrio;3973159]
Quote:
Exista o logica, daca transportatorii care sunt cei mai loviti nu protesteaza, ma trezesc eu sa ma duc sa blochez benzinarii. Asta e chiar tare. Si ca idee chestia cu nealimentatul in zilele alea e frectie la picior de lemn. Din motivele de mai sus. Nu alimentezi tu, nu-i nimic, oricum vine camionu/tir-u si baga. |
hedeti baieti cu protestele tot mai multe va tin pumnii si in arad or fost proteste
astea nus normali cu scumpirile astea haideti cu toti sa blocam toate benzinarile , in romania asat trebuie iara o revolutie asa nu se mai poate :x:x:x:x:x:x |
dupa mine as face revolutie si maine da ai cu cine asta e intrebarea...romanu ii e de ajuns sa i se bage pe gat taxe impozite si toate cele si degeaba ...noi facem sau incercam macar sa facem dar o sa trebuiasca mai mullta sustinere pe care speram ca o capatam incet incet
|
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning