![]() |
Re: Cafeneaua onestenilor
sacalilor, cum apare o fata cum sariti toti pe ea:lol::lol: lasa ca vin eu pe la voi...:twisted::twisted:
|
Nu suntem sacali. Suntem foarte amabili!!!
|
Quote:
aham! zii lui marius asta!:lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
dar tu ai baieti pe la intalniri?:lol::lol::lol: |
eu m-as bucura mai tare daca ai da un add la dexter_8657
|
Quote:
|
Taman ce se cauta
|
bai dexter...cine sa-ti dea add? sageata? iti dau eu id-ul lui, daca pe il il vrei :lol:
|
Pai....si Sageata poate sa dea un add....
|
Quote:
sageata...bine ai revenit pe Onesti...ne era dor de glumele tale... apropo, o sa te caut din nou cat de curand..nu-i problema nu? |
pai tot e bine.dar poate vedem sau mai auzim parerile unor instructori!e ceva sigur?se scot intrebarile de mecanica de la 1 octombrie ?
|
Quote:
nici eu. am doi baieti. atat. cred. poate la bautura, dar nu se pune.:lol::lol::lol: cu mecanica de la 1 asa ziceau ca o scoate. insa daca vreti parerea mea va spun ca intrebari de mecanica mai mult de 4 nu sunt, restul... din legislatie pe care trebuie sa le cunosti. deci 22 de puncte sunt suficiente pt a lua sala. cine te opreste sa nu le stii pe alea? asta e parerea mea. pt cei ce vor sa invete: http://www.legislatia-rutiera.ro/ foarte bun! |
Quote:
|
Cunoaste cineva un flacau cu opel vectra b, culoare verde, si are la nr AG 252...? Numerele nu sunt rosii, sunt de alta tara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning