![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
S-ar putea totusi sa am succes, stiu ca dansul mai are unele tangente cu internetul si de aia am incredere...
p.s : dnule.Cornel, permiteti-mi sa va contrazic, la mine la avatar(sus) e Nicu Grigoras cu nr. #101 desi nu se observa prea bine, insa la semnatura aveti dreptate, e Stefan Iancovici #102, la Cupa Pacii si Prieteniei :D |
Quote:
|
Cupa Pacii si Prieteniei, Schleiz :D de aici de pe forum am poza, deci nu is foarte corect :))
sa ne pasati si noua pontul cu noua locatie, desigur :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
extraordinar, multumesc mult!
|
După ce a lucrat ca reprezentant al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta, īn prezent (de mai mulţi ani) dl. Ionel BARA 5 DAN este preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fudokan - WORLD TRADITIONAL FUDOKAN-SHOTOKAN KARATE-DO FEDERATION. Momentan, pentru scurt timp, este īn Oradea. Are un fiu de Ionel Basilio de 15 ani care este şi campion judoka şi anul acesta a fost admis la liceu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de altfel ne aflam la aceeasi nunta la care ascultam amandoi povestile dnului.Bara :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Pista de Formula 2. Este vorba despre localitatea Tărlungeni, din judeţul Braşov.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/pista-de-f...#ixzz1UPVy3cdu |
Satenii comenteaza fara a avea gandirea de perspectiva, actovotate economica, pensiuni, trafic, zona de interes, taxe la primartie..etc etc
primarul, daca mai prinde un mandat !:Dmacar vede un viitor comunei, dar jurnalistii:sad: dau nota dominanta in reportaj de dispret/derizoriu/ a unui proiect cu care ne putem si noi mandri in domeniu. Oare aceste creaturi < J >sunt tot din neamul romanesc ? De mediatizat ce se intampla in raliuri, viteze pe traseu montan chiar si karting...nimik, in schimb elogiaza toti manelistii/bandele de cafteala si alte smecherii, tot soiul de golanii de cartier.... Singurele momente de reportaj , doar ca a participat sau nu, un domn dintr-o formatie politica sau altul tot de pe acolo, ca navigator sau a incercat ca pilot... !:o Intuiti voi numele lor.!:-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning