![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Foarte dragut Ram-ul, pacat de anumite detalii din compartimentul motor, in rest se merita pentru pasionatii de Pick-up-uri.
Mitsu Rally .... numai de bine. Interiorul face toti banii la macheta asta. Si da,ai dreptate in legatura cu motorul :D. |
Eee, sa nu exageram. Este slabut realizat motorul, dar am vazut si mai slabe de atat.
Ce-mi plce la macheta asta dar si ciudat in acelasi timp,e ste sistemul de deschidere al portbagajului, care se deschide pe verticala pe telescop. :) Are foarte multe elemente reproduse fidel, eclipseaza si compenseaza realizarea slabuta a motorului. Ce sa zic si eu, subiectiv fiind. |
3 Attachment(s)
E si cu bune si cu rele macheta asta, dar mai per total e foarte ok. Nu stiu ce machete noi de 40E mai ating nivelul asta ...
Daca tot vine ziua me curand ... au inceput sa apara si cadourile :lol: Slk - Minichamps 1:18 . Prezentare in curand ... |
Frumos model, l-am urmarit si eu sa-l achizitionez. Ascunde vreun hardtop pe undeva? :-)
Astept prezentarea in detaliu |
1 Attachment(s)
Mâine îţi vine poliţia acasă, numerele sunt false.
Ascunde, domn' Gica, ascunde... |
Foarte tare modelul...daca era al meu era "decat cu bune" :):):)
PS: La multi ani |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Când am timp mă ocup şi de aia, dar nu-i ăsta subiectul discuţiei... Acum sunt curios ce cadouri ne mai prezinţi.
|
20 Attachment(s)
Mercedes Benz SLK - Minichamps 1:18
Surprinzator pentru mine, aceasta macheta nu face parte din categoria PMA - low cost. Atentia pentru detalii a fost mare si cu 2-3 mici exceptii poate fi considerata aproape la fel de buna ca un audi a4 - pma. ps: am depasit limita de poze |
Foarte draguta macheta :D pacat de masina reala , in Craiova a ajuns pe mana apropae tuturor pitipoancelor..
|
mie imi place, chiar foarte reusit acest model
plus ca, e foarte buna si combinatia de culori dintre exterior si interior....parerea mea |
Imi place foarte mult ce vad , mai ales ca este un Mercedes, despre fotografii ce sa mai zic, cred ca doar eu nu ma pricep.
|
Wow, ma surprinde motorul, nu ma asteptam sa fie redat asa bine. Imi place sistemul de parghii de la acoperis.
|
Acum ai inteles ce ti-am zis cand am vorbit despre sistemul realist al plafonului prezent la PMA,reusita achizitie by the way!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning