Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

peter 28-04-06 11:37

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

dak te referi la onu cel care a fakut accident...ala este un lambo gallardo.. Poate vrei sa spui ONO ...ONU este alta persoana si nu au nici o legatura una cu alta. - ERY

Psycho 28-04-06 16:53

biz ... ala alb e al lu ala care are si bentley ;)

CT-87-ADY 28-04-06 18:09

Quote:

Originally Posted by Psycho
biz ... ala alb e al lu ala care are si bentley ;)

care ma? ala care sta Langa London?

GABBY_ 29-04-06 10:01

daca vedeati aseara VIPER-ul negru modificat ,cred ca va inchinati in mijlocul strazii.....ca si mine .prea belea masina .

CT-87-ADY 29-04-06 12:40

toate ca toate...
dar cea mai frumoasa masina din oras ati vazut`o?

A6`le ala alb :X.... E VIS!
Il stiti?

Psycho 29-04-06 12:45

ihimz il shtiu l`am vazut ... dar lasa k nici cu mashinile de la costineshti nu mi`e rushine ;) ... boxteru` lu rus`u ... apoi ... mazda lu viteza ... toba ... speeder ... brb fac pe mine

Psycho 29-04-06 12:56

multumim jandarmeriei romane .. si tuturor celor care ne`au lasat aseara .... ne`au permis sa urlam .. si sa ne destrabalam .... multumiri inca odata si promitem sa fin cumintzi ... si sa nu deranjam vecinii chiar asa de mult k anu trecut ... ;)

AdiNX 30-04-06 19:12

Quote:

Originally Posted by GABBY_
daca vedeati aseara VIPER-ul negru modificat ,cred ca va inchinati in mijlocul strazii.....ca si mine .prea belea masina .

Eu am vazut ieri un Dodge parcat in spatele blocului meu, si mai erau cativa tipi care faceau un gratar... sa fi fost aia masina?

peter 30-04-06 19:36

Quote:

Originally Posted by peter
dak te referi la onu cel care a fakut accident...ala este un lambo gallardo.. Poate vrei sa spui ONO ...ONU este alta persoana si nu au nici o legatura una cu alta. - ERY

scz ERY....stiu am gresit..vroiam sa zic ONO.

Psycho 01-05-06 14:38

weekend bestial ;)

ANDY_62SLC 01-05-06 15:30

a fost un weckend prea bestial pt toti anonimi s-au inchinat si gunoieri cand au venit sa i-a gunoiu cand au vazut cate sticle de J&B era in pungi!a fost demential peste tot unde am mers si ce am facut!va pup pe toti ati fost bestiali!

ct77pia 01-05-06 15:39

daaaaaaaaaaa frumos VIPER-UL dar si-a luato de la PEPI in direct la antena 1

VPR`u 02-05-06 00:40

:) ce mult ne-am distrat ... :) dar vaiiiiiiiii seleceuleeeeeeeeeee .. a fost nemaipomenit... :)

GABBY_ 03-05-06 10:52

corvette-ul e de vanzare .cateva detalii pe care le-am gasit intr-un anunt dat pe net ptr masina:cutie automata,radio-casetofon,5666cmc si 334 cp.masina e din 2003 dar pielea de pe scaune spune ca a avut cam multe funduri care au imbatrinit-o

ERY 03-05-06 14:32

Masina...marpha....interior destul de simplu, cu fibra de carbon.... dar ....este Corvette ....:)

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning