![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
dak te referi la onu cel care a fakut accident...ala este un lambo gallardo.. Poate vrei sa spui ONO ...ONU este alta persoana si nu au nici o legatura una cu alta. - ERY
|
biz ... ala alb e al lu ala care are si bentley ;)
|
Quote:
|
daca vedeati aseara VIPER-ul negru modificat ,cred ca va inchinati in mijlocul strazii.....ca si mine .prea belea masina .
|
toate ca toate...
dar cea mai frumoasa masina din oras ati vazut`o? A6`le ala alb :X.... E VIS! Il stiti? |
ihimz il shtiu l`am vazut ... dar lasa k nici cu mashinile de la costineshti nu mi`e rushine ;) ... boxteru` lu rus`u ... apoi ... mazda lu viteza ... toba ... speeder ... brb fac pe mine
|
multumim jandarmeriei romane .. si tuturor celor care ne`au lasat aseara .... ne`au permis sa urlam .. si sa ne destrabalam .... multumiri inca odata si promitem sa fin cumintzi ... si sa nu deranjam vecinii chiar asa de mult k anu trecut ... ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
weekend bestial ;)
|
a fost un weckend prea bestial pt toti anonimi s-au inchinat si gunoieri cand au venit sa i-a gunoiu cand au vazut cate sticle de J&B era in pungi!a fost demential peste tot unde am mers si ce am facut!va pup pe toti ati fost bestiali!
|
daaaaaaaaaaa frumos VIPER-UL dar si-a luato de la PEPI in direct la antena 1
|
:) ce mult ne-am distrat ... :) dar vaiiiiiiiii seleceuleeeeeeeeeee .. a fost nemaipomenit... :)
|
corvette-ul e de vanzare .cateva detalii pe care le-am gasit intr-un anunt dat pe net ptr masina:cutie automata,radio-casetofon,5666cmc si 334 cp.masina e din 2003 dar pielea de pe scaune spune ca a avut cam multe funduri care au imbatrinit-o
|
Masina...marpha....interior destul de simplu, cu fibra de carbon.... dar ....este Corvette ....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning