Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

raul_rebelul2005 14-02-09 14:46

Re: discutii Satu Mare

cand se mai organizeaza indemanare pe pista ACR?m-as inscrie si eu daca se mai poate...

juana_man 15-02-09 20:58

salutari oameni buni,ce mai faceti?

szambi77 15-02-09 21:39

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2066585)
cand se mai organizeaza indemanare pe pista ACR?m-as inscrie si eu daca se mai poate...

14 Martie 2009 (inscriere la fatza locului)

Alte detalii le primesti de la organizatori : David - A.C.R. sau Gergo - Ger-Bog

szambi77 15-02-09 21:40

He he :) Juana ?!? tu esti ? mai traiesti ?

Ovi407 15-02-09 21:47

lume noua :shock:

raul_rebelul2005 16-02-09 17:40

Mersi Szambi,nu mi-ai zis de la ce ora o sa fie,juana ce mai faci,nu ai dat un semn de viata de mult.

szambi77 17-02-09 20:49

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2072464)
Mersi Szambi,nu mi-ai zis de la ce ora o sa fie

nici nu-ti spun ! :lol: ..... ca nici eu nu stiu ;) inscrierea la prima etapa a inceput la 11.00 si concursul efectiv la 12.00 dar nu stiu daca programul e regula generala... intra pe 365hp sau intreaba organizatorii !

gergo 18-02-09 07:44

Inainte cu vreo saptamana se va publica si aici regulamentul de concurs

raul_rebelul2005 18-02-09 17:39

Asa ar fi mai bine Gergo sa stie lumea care doreste sa se mai inscrie,mersi.

szambi77 21-02-09 12:38

Ce se intampla aici pe forum SM ? nu numai ca nu sunt persoane noi dar nici cei vechi nu mai sunt ?!? dupa cum se poate vedea anterior, a avut loc etapa 1 din Rally Sprint Satu Mare 2009 dar nu au fost prezenti multi de pe aici ...! Pana acuma toate discutiile se invarteau in jurul banilor ba chiar eu personal am fost huiduit de cateva ori cand incercam sa dezmortzesc putin atmosfera ca lumea zicea ca nu sunt bani de tuning cum imi inchipui eu... s-a suparat lumea pe mine dar acum imi pun urmatoarele intrebari :
1) de ce a lipsit lumea de la evenimentul mai sus mentionat ? (respect pentru cei care au fost prezenti)
2) de ce unii au putut participa cu Trabant si Dacie si nu sa mai pus problema banilor ?!?
3) de ce nu au fost prezenti acuma acei oameni care in urma desfasurarii evenimentelor ATS 1 si ATS 2 s-au simtit dezavantajati de regulament ca doara sunt piloti de nota 10 dar au avut ghinion la liniutze unde conteaza mai mult masina si regulamentul ?!?
4) unde sunt acum acele persoane pe care le vezi prin oras cum isi tureaza motoarele si fac depasiri in sens seara de seara ???
etc. etc.

raul_rebelul2005 22-02-09 11:33

Lumea a lipsit de la eveniment pt.ca nu a fost bine informata,cum n-am stiut nici eu ca este,sigur as fi venit,doar sti,si fraierii aia care isi tureaza motoarele in sens noaptea si fac depasiri prin parc aia tot acolo o sa ramana pt.ca altceva nu situ face....asa ca la urmatoarea etapa sa ne strangem mai multi si sa incercam sa scoatem un timp bun:)

attilaboot 22-02-09 11:50

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 2089471)
Lumea a lipsit de la eveniment pt.ca nu a fost bine informata,cum n-am stiut nici eu ca este...

Nu te supara, dar evenimentul a fost chiar foarte bine mediatizat, atit in posturi de radio cit in ziare, web, si chiar in televizor....

Spark 22-02-09 12:16

attila ... acuma fara sa mi-o iei in nume de rau
dar unde ? pe 365hp nu intru ca nush MAGHIARA etc
daca nu imi zicea bobo ... mai mult ca sigur ca nu stiam de event.

in cel mai rau caz ... se putea pune un link sau e informatie si pe aici.
ne vedem la urmatoarea :)

raul_rebelul2005 22-02-09 17:54

Quote:

Originally Posted by attilaboot (Post 2089523)
Nu te supara, dar evenimentul a fost chiar foarte bine mediatizat, atit in posturi de radio cit in ziare, web, si chiar in televizor....

Foarte interesant,daca era asa de bine mediatizat de ce nu s-a postat si pe forum,nu pe 365hp ,ziceai ca si la televiziune a fost,unde la Nord Vest Tv sau maghyar tv?

szambi77 22-02-09 20:22

A fost mediatizat si in Informatia Zilei, varianta scrisa in limba romana :lol:
Noah, tot-una sau cum zice unguru' "mindegy" ! Important e ca deja se stie sau pentru cine nu stie, urmatoarea etapa va fi pe 14 Martie 2009 la pista ACR.
P.S. tot ce conteaza e atmosfera de competitie, sa fim cat mai multi, concursul sa fie cat mai strans si sa ne simtim bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 02:53.

- Copyright 2026 4Tuning