![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
hahahahah
e grele .. esti la inceput sa vezi distractie ... :)) care e povestea yoanei pe scurt ca nu am citit-o ?!?!? ce a patit :?? |
man nu e faza ca sunt la inceput dar e faza ca ma simt aiurea pt o fata......pt altele nu simteam asta era deca normal sa am cu cine sa mai vb sa ies la suc alea normal dar nu stiu ce mia facut asta dar nu mai pot sa stau fara ia....nu stiu ce sa fac sa o impacc
|
cum o uiti? pai se aplica regula de baza care m-a invatat un prieten de-al meu : ii phooti o bata-n dinti sa te relaxezi :twisted: ...si cred ca se relaxeaza si ea destul de tare...ce funny am fost...not! :lol: :lol:
|
pamy cunosc sentimentu .. crede-ma :)))
|
sa imi bag ceva in ele de sentimente ca nu sunt de mine mai bine eram fara sentimente.Mai bine la mine era sa nu am sentimente sa nu se mai intample din astea pe seama mea...
|
Quote:
cam totzi am trecut pe acolo. si daca vrei trece. |
Quote:
|
greu, foarte greu de explicat nu as sti sa va explic pentru ca nu am fost pusa in situatie si nici nu vreau sa fiu pusa in situatia de a va explica din proprie cunostinta de cauza
o zi buna |
Nu te supara acum, dar daca nu ai venit cu un lucru concret, de ce ai mai postat?
|
ca sa ne aţâţe :)) sa ne faca curiosi ... :)) ... pana la urma vad ca ni s-a cam intamplat tuturor .. asta e ...
|
Quote:
|
hahaahahah .. asculta o fata ... ca stie ce spune .. ca unele oricum nu au ninmic in cap .. au un vid ... ... unele nici macar ata aia care tine urechiile nu o au ... sunt lipite ...
http://radiozu.ro/farsa-silicoane-2.html Ascultati si muriti de ras :)) Sa vedeti cum sunt femeile :)) De aia trebuie batute .. Bateti femeiea ca stie ea de ce ... zicea un batran :)) |
:)) un foarte bun prieten... spunea asa: "Nevasta trebuie batuta dimineata...preventiv...sa nu greseasca in timpul zilei" =))) un comic si jumatate:lol:
|
the man has a point! :lol:
|
si eu stiam asta cu nevasta....cik sa-ti bati nevasta chiar daca nu stii dc, pt ca ea stie sigur....:)):)):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning