![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Momentan ma laud cu : N80 ( old :lol: ), 5800XpM si ... coming soon un Porsche p9251 white... Wish me luck :P
|
6500S si 6110
|
update: Nokia N-gage classic ( de vanzare )
Motorola L6 Pink Sony Ericsson W350i ( nou ) |
Update Nokia N98
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
LG KS 360 :-P
p.s.Dupa 4 ani si ceva de stat cu un Nokia 6020 ... care inca merge perfect! :shock: |
Iphone 3G - 8GB black. Super telefon
Nokia 1680 |
Motorola V6 RZR
|
Samsung D900i ...nu sunt bogat ca voi :P
|
motorola z3 > telefon de zi cu zi (il am de 2 ani si merge perfect)
si un i-mate k-jam cu windows mobile proffesional 6.1 , receptor gps , wifi , etc ( il am de aproape 1 an si merge perfect . ce-i drept , e ca nou , nu a stat deschis mai mult de 2-3 saptamani :) ) |
Quote:
+8800 sirroco silver |
Nokia 3600 Slide (il am de 6 luni si merge perfect)
HTC Touch Diamond (foarte shmeker dupa parerea mea) Quote:
Si eu am avut un Carbon Arte (copie). L-am luat la schimb cu un N73 dupa care l-am dat pe un E51 nou noutz si 5 milionae diferentza. :peace: Foarte shmecher a fost cel caruia i-am dat Carbon-Arte-ul care l-a vandut apoi unuia pe 28 milioane... ;) Shmekerie de shmekerie! |
1 Attachment(s)
Eu am un samsung L700 pink....e ok telefonul ca design.....dar meniul si restul e destul de naspa.....deci nu prea vi-l recomand:lol:
|
Quote:
Si uite asa am ramas si eu cu un singur telefon: batranul e900:). |
deocamdata am n95 dar o sal schimb ca nam stare:lol: pan acu am avut vreo 20 de tel:oops:
am avut iphone 3g 8g black...bullshit prea mare..camera aia zici cai de sagem touch screenu ala e frumos dar nu se merita e mult prea greu si cu muzica e nasol iTunes alea alea :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning