Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

HoricutzWSR 14-01-07 16:48

Re: Comentarii lucrari!

http://www.forgiato.com/radurra/gallery/index.htm ia vedeti...

frost_dani 14-01-07 18:26

2 Attachment(s)
VW EOS.....:rolleyes2

patriotu90 14-01-07 18:35

e misto ... puteai sa pui niste plasa in fata ... si sa lucrezi un pic la spoileru spate ... oglinda departata inca are culoarea originala ...

wlady 14-01-07 18:42

2 Attachment(s)
Alfa Brera SS version, bodybrush, e simplu dar am mers pe calitate nu cantitate !

OmB* 14-01-07 19:43

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 698157)
Alfa Brera SS version, bodybrush, e simplu dar am mers pe calitate nu cantitate !

sincer numi place ca ai adus capota peste faruri.....in rest e ok

Eu nu inteleg dc unii dintre voi ( nu ma refer neaparat la pers in cauza) aleg sa puna plasa in loc de grila si proiectoare .... jante .... coborat garda la sol si gata tata am tunat masina .... Sa nu confundam tuningu finutz cualtele.....

wlady 14-01-07 19:51

Scrie destul de clar la masina mea SS deci nu e un kit al nu stiu carei firme, e un kit de Alfa Romeo cu designul meu, un concept realizabil si destul de comercial ! Daca as fi vrut ceva mai frumos era clar ca venea niste carbon, angeleyesuri, alta vopsea si altele dar am zis sa incerc sa raman la ideea de a fi comerciabil catre un public larg. Si cu ce am putea confunda tuningul finut ?

big_ballz 14-01-07 20:22

2 Attachment(s)
prima mea majina faqta in photoshop...am skimbat pcul si pe asta merge...dar nu prea ma pricep...e foarte diferit de photoimpact...la plasa nu am stiut sa fac umbre si kestiii...dak vrea cnv sa ma ajuta ma gasete pe mess la ID big_ballz06....plzzzz

big_ballz 14-01-07 20:34

1 Attachment(s)
scz asta vroiam sa pun....oriqm...ajtept ajutor d la cnv:D

Panacota 14-01-07 22:05

2 Attachment(s)
Simpla si de efect, sper sa ca placa:D

big_ballz 15-01-07 01:14

2 Attachment(s)
ce zicetzi de mncpru` asta???:D e a2a mea masina faqta in photoshop...q mici sfaturi date de panacota...:D am incerkt si cva brush aqlo la priza d aer...comentarii va rog:D:D:P

wlady 15-01-07 06:48

Big Ballz => LA C4 ai selectii strambe, nu ai reflexii la plasa, carbon ireal.
=> La Mini cred ca ai spinnere ca altfel nu ai avea frane, selectii strambe in rest ambele sunt ok ! Daca mai exersezi ....
Panacota => Foart tari jantele cu Plexiglass ! Nu ai decat o greseala => selcetii strambe pe la aripi. In rest e ok

wlady 15-01-07 08:32

2 Attachment(s)
Cam asa ar trebui sa arate un Camaro SS, American muscle !

69WRX 15-01-07 12:17

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 698253)
Scrie destul de clar la masina mea SS deci nu e un kit al nu stiu carei firme, e un kit de Alfa Romeo cu designul meu, un concept realizabil si destul de comercial ! Daca as fi vrut ceva mai frumos era clar ca venea niste carbon, angeleyesuri, alta vopsea si altele dar am zis sa incerc sa raman la ideea de a fi comerciabil catre un public larg. Si cu ce am putea confunda tuningul finut ?

si nu vad body kitu..unde e ?? nu ai alt prag....ai "umflat" aripile si ai facut capota peste faruri...si ai pus carbon pe plafon pe care l-ai selectat stramb..mi-e nu mi se pare un bodykit...a..si ai mai facut niste colturi la bara si la prag...

Barum 15-01-07 12:37

DJ-ul .......nu vad de ce comentezi tu pe tema asta..nici tu nu le faci mai speciale ! mai o priza si deelea da nici tu nu esti departe de el si .;)

69WRX 15-01-07 16:19

da nici nu am zis ca le fac mai speciale dr asta nu inseamna ca nu pot sa comentez...mi-am spus puntul meu de vedere in ceea ce priveste "body kitul" ala...si stai linistit ca nici tu nu faci faci masini mai speciale si nici altii care comenteaza aiurea p-aici(nu generalizez). dar sunt cativa care intradevar sunt meseriasii...si mie mi se pare aiurea sa comentez lucrarea altciuva si sa spun ca are selectii strambe sau sa confirm ca nu are nici o greseala cand stiu ca in photoshop nu sunt departe de....max stage2...hai bafta

Barum 15-01-07 16:55

DJ-ul nu ai zis ca ale tale sunt mai speciale ci te-ai referit ! si referitor la lucrarile mele .......deocamadata nu faci cum fac eu sau cat fac eu ! am si eu greseli cu caruta.Dar pt asta nu trebe ca sa zici de altzii ca sunt simple si asha cand tzie iti place din cate imi amintesc sa le faci simple sau mai mult nu potzi da :twisted: si te-ai scos cu asta. Gata cu offtopicu` :lol:
Si in punctul acela de vedere puteai sa te exprimi si tu mai altcumva sa nu inteleaga altzii gresit

69WRX 15-01-07 19:07

nu am zis ca e simpla lucrarea...am zis ca nu vad body kitu...si da..mie imi place mai simpla..ai vreo problema ? mai bn fac putin decat mult si prost...si atat...nu mai zic nmk...poti sa comentezi in continuare ce vrei nu ma intereseaza...gata cu offtopicu ca stricam degeaba threatu asta...

Barum 15-01-07 21:16

2 Attachment(s)
Comentati :lol:

Panacota 15-01-07 21:32

@Barum dak nu ai fi facut wide body kit-ul si cu plasa care ar fi trebuit una de pe o masina reala as fi jurat ca e reala, dar dak vrei sa comentezi felul in care ai lucrat e super lucrata, nu vad greseli...
p.s. sorry dak nu iti place commentul dar nu prea ma pricep la treaba asta:D

Gabriel_xenon 15-01-07 21:36

3 Attachment(s)
o editare in graba :lol:

wlady 16-01-07 08:59

2 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX STi, masina mea preferata ! Mie mi se pare frumoasa ! Voua ?

Lukian_XXX 16-01-07 13:44

2 Attachment(s)
Brush- pt prima oara:lol:
Comentati...

Ace Axel 16-01-07 14:22

bv lukian .. arata bine .... jantele mi se par blurry ... in rest ... no problem

wlady 16-01-07 15:46

Si lucrarea mea ? :D

Ace Axel 16-01-07 16:35

arata bine.. dar vezi k roll-barul lipseste p partea stanga a masinii, in spate

wlady 16-01-07 18:08

Mie mi se pare la locul lui doar ca e mai negru ... uita-te cu atentie

Ace Axel 16-01-07 20:05

da ... ai dreptate... is mai kior din fire :lol: ... e posibil totusi sa fi trebui sa fie mai aproape de stalp

Leul 17-01-07 08:47

2 Attachment(s)
Vw Golf 4 tuning by leul ... :D :D

Ace Axel 17-01-07 11:19

pleopele sunt ireale, iar geamurile laterale sunt ciudate (par coborate, si nu par)

Mishu-f 17-01-07 13:16

2 Attachment(s)
primul meu burn.... astept comentarii

*-_Speed_-* 17-01-07 14:51

3 Attachment(s)
My golf 1,este facut brust tot inafara de jante;) ,si la a 2 poza am incercat sa fac si eu 2 air vents(pt prima oara).;)

AdY9005 17-01-07 15:35

prize ireale si jante prea luminate

Opran 17-01-07 17:43

misto golf foarte reusit

patriotu90 17-01-07 18:24

Mishu-f - eu unu cred k ti-a iesit destul de bine ... poate trbuia mai mult fum peste janta spate ... si un pic mai alb ...
*-_Speed_-* - altceva in afara de greselilie vazute de ady, nu mai vad ...

pufy 17-01-07 18:47

speed -evazrile arata ciudat ,mai ales partea de plastic din spate care se termina brusc

wlady 17-01-07 19:37

Leule, calitate nu cantitate dar sunt unele greseli la pleoape niste dungi negre cam dubioase gemauri unpic ciudate si cam atat ca nu prea mai am ce comenta !

pufy 17-01-07 19:50

la leul mai se vad niste dungi negre f ciudate sub aripa fata.....daca nu aveti luminozitae mare la ecran probabil nu le vedeti

Barum 17-01-07 21:16

2 Attachment(s)
My plane :arrow: comentatii:arrow:

Nubyan 17-01-07 22:09

2 Attachment(s)
Va place transformarea :?:

big_ballz 17-01-07 22:44

2 Attachment(s)
comentarii plz...stiw k la mask si oglinda am faqt nijte gresheli dar incercatzi sa le excudetzi...doar astea 2...restul...vdtzi voi:D:D

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning