Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

ing3r 29-03-10 14:34

Re: Club CIELO

Super tare ! Probabil a iesit o intalnire foarte frumoasa...
Intrebare: ce i-a facut saracul Espero proprietarului de l-a determintat sa colanteze juma' de masina?Nu arata bine deloc...
Sau e vopsita? Daca da, si mai rau :(

nt98adu 29-03-10 18:12

Nu este legal. Mai bine le faci cu folie si in caz de, scoti rapid folia si ramai cu certificatul de inmatriculare.;)

Snapy_xxl 29-03-10 18:29

@ ing3r: Espero-ul este vopsit dar din pacate nu a iesit asa cum se dorea. Intentiile erau altele... Posibil ca in vara asta sa fie vopsit din nou, de data asta mai bine.

mike-fullspeed 30-03-10 20:39

Poate stiti pe cineva care vrea un Cielo bun!

Click pentru detalii -> http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...lo-575821.html

nt98adu 30-03-10 20:44

Astazi am vandut un Cielo din 1998 cu 5000ron cu chiu cu vai si banii in 2 transe. Masina arata destul de bine. Daewoo din ceea ce se observa nu mai prezinta interes. Atata timp cat unii il predau la remat (tico, cielo), peste 6-7 ani vor fi raritati.

mike-fullspeed 30-03-10 21:03

La noi aici se mai vand! In targ bineinteles, nu pe net! Daca mai ai ceva pana in 50 - 55 mil, cu optiuni sa ma anunti! Cielo.... Espero nu ma intereseaza! sau vreun Matiz ieftin! ms!

Snapy_xxl 31-03-10 11:27

In anunt vad ca scrie "oglinzi electrice". Ai putea detalia, te rog?

Sobolanu*Original 31-03-10 20:17

10 Attachment(s)
sa va arat si eu citeva poze cu barcuta mea :D

[email protected] 31-03-10 20:58

salutare

stie cineva se potriveste ansamblu stergatoare cielo cu cele de espero

mike-fullspeed 31-03-10 22:43

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 3235449)
In anunt vad ca scrie "oglinzi electrice". Ai putea detalia, te rog?

Da, are oglinzi electrice! Nu stiu cum s-a procedat ca asa am luat-o si eu! O sa revin cu poze!

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3236918)
sa va arat si eu citeva poze cu barcuta mea :D

Frumusica masinuta ta! Dar pacat ca nu i-ai pus si tu geamuri electrice (manivelele alea strica tot cand te uiti la usa) si nu ai reusit sa schimbi si tu oglinzle alea de kadett :lol:

Scuze pentru dublu post! Nu mi-am dat seama!

ALEX_BZN 01-04-10 10:39

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3237610)
Frumusica masinuta ta! Dar pacat ca nu i-ai pus si tu geamuri electrice (manivelele alea strica tot cand te uiti la usa) si nu ai reusit sa schimbi si tu oglinzle alea de kadett :lol:

Tot oglinzi de kadett am si eu si sincer mi se pare ca dau mult mai bine, tin altfel linia masinii decat cele de cielo, alea nu pica bine, parerea mea. sunt prea mici si prea rotunde.

Snapy_xxl 01-04-10 13:35

Am avut ocazia sa cumpar niste oglinzi de Kadette dar m-am razgandit. Parerea mea, din fata zici ca sunt urechi de magar.

Sobolanu*Original 01-04-10 17:55

problema mea ca nu le schimb pt ca de la basss se paradesc repede si traiasca relal ,cora ca gasesti oglinzi pe acolo:D

si geamuri am dar trebuie sa le pun si mie lene:d

mike-fullspeed 01-04-10 18:41

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 3239038)
Am avut ocazia sa cumpar niste oglinzi de Kadette dar m-am razgandit. Parerea mea, din fata zici ca sunt urechi de magar.

Ca tot vine pastele zii si tu ca are urechi de iepurash!:D

Snapy_xxl 01-04-10 19:06

Uite ca asta nu mi-a trecut prin cap :lol:

Mugurel_YCV 01-04-10 22:22

frm barca ta :P ,jale eleronu ;)

Sobolanu*Original 02-04-10 19:42

vezi fratimiu ca e 30 mil eleronul e de evo 6 ;)

Geo_ZGA 02-04-10 20:27

Quote:

Originally Posted by Sobolanu*Original (Post 3242834)
vezi fratimiu ca e 30 mil eleronul e de evo 6 ;)

Atunci ar trebui sa ne placa, nu?:lol: tu stii mai bine daca e original sau nu... dar vezi ca eleroane identince cu ce ai tu pe masina se gasesc la 300 lei, nu la 3000...
Per total, cu parere de rau o spun... nu-mi place.

banzay 02-04-10 20:51

Ai elemente super pe masina ca scaunele sport, bordul ala de kadett, jantele sunt ok, (ai si suspensie 60/40?). Dar forma care a capatat-o masina cu barile, pragurile si eleronul ala imens e exagerata.

Mugurel_YCV 02-04-10 21:14

u sti cat ai dat pe el ;) , da cu atatia bani zic ca poti gasi si gv mai jale :P, da tot frm e ;)

mike-fullspeed 02-04-10 21:29

Quote:

Originally Posted by Mugurel_YCV (Post 3243068)
u sti cat ai dat pe el ;) , da cu atatia bani zic ca poti gasi si gv mai jale :P, da tot frm e ;)

Nu mai vorbii "codat"... scrie si tu cuvintele complet (fac pe moderatorul acum, dar am dreptate)

Legat de masina de mai sus... nu imi place bara din fata, si dupa cum am mai spus, nici oglinzile :D

Mugurel_YCV 02-04-10 21:38

bine boss :P daca zici tu :))

nt98adu 03-04-10 07:27

Interior superb, jante si suspensie ok. Celelalte elemente nu dau bine.

AdrianSB 03-04-10 14:26

:rolleyes2:lol:doar critici ... gusturile omului nu se discuta ... sau voi aveti masini perfecte ...

banzay 03-04-10 14:37

E ca la fazele alea cand isi ia unul o critica, iar celui cu opinia i se raspunde: Da ce masina ai tu de iti permiti sa imi critici BOLIDUL? :))

Daca sunt numai critici, inseamna ca ceva nu e ok nu? Se vede ca omul a bagat bani in masina, dar a exagerat in unele parti. Daca e baiat destept, si sunt sigur ca e, ca se vede ca nu e un tuning facut in spatele blocului cu sarma, se va gandi si va tine cont si de pareri/critici.

Geo_ZGA 03-04-10 18:42

Atunci cand iti prezinti masina pe un forum public, trebuie sa te astepti si la critici, nu doar laude. Daca e de laudat, laudam... daca e de criticat, criticam :D Dau cateva exemple:
Bordul e frumos (LCD de gsi) dar scrisul "motorsport" din interior e fara rost si urat. Nu mai zic ca literele sunt puse stramb.
Barile sunt de proportii exagerat de mari... prizele de aer, fantele de aerisire... toate exagerate, fata de linia masinii.
Eleronul... la fel, exagerat de mare, indiferent ca e "evo style" sau nu.
Grila fata care se cojeste... probabil fiindca nu ai matuit si degresat cromul sau vopseaua veche.
Bandourile de pe usi trebuiau sa dispara de cand s-au modificat spoilerele...

Nu cred ca a zis cineva ca e "naspa" si vai ce masini avem noi... dar criticile ar trebui ascultate, fiindca pt un om destept, sunt constructive. Fiecare e liber sa ia seama la sfaturi si idei, sau nu...

banzay 03-04-10 20:59

Am vazut pe un site de afara un daewoo lanos. Omul, ii schimbase clapeta de acceleratie originala cu una de nubira. Diametrul de intrare a celei originale era de aproximativ 2.2 iar cea de nubira de 2.6 daca nu ma insel. Iacul si TPS-ul le prinse acolo, le daduse alte gauri ca nu veneau la fix. Facuse parca si o flansa ca sa se potriveasca la fix si cam atat.

Acum voi ce credeti, ar merita modificarea asta si la noi, cu o clapeta mai mare?

https://i184.photobucket.com/albums/x...i/100_6240.jpg

Geo_ZGA 04-04-10 00:58

Da, merita. Si eu vorbeam mai de mult cu cineva despre asta si mi-a spus ca ar merita. Dar nu stiam de la ce masina sa o iau... ma gandisem la opel.
Alte poze, cu ea montata, mai ai?

Hristos a inviat! :)

banzay 04-04-10 23:34

http://daewootech.com/forum/viewtopi...&start=15#wrap

Adevarat a inviat! Hai sa fim sanatosi cu totii si sa ne mearga bine!

Sobolanu*Original 05-04-10 17:35

referitor la eleron oricum il dau jos ,bandourile si alea ,
saptamina asta o bag iar la fibra :
bad boy lok
fete usa custon cu boxe pe ele
aripi spate facute pe rotund si unflate bag jante pe 215 40 17 momo

nu ma supar cu criticile mie imi place masina stiu ca eleronul e un pik exagerat dar in rest masina e ok

banzay 05-04-10 23:05

Masina e mai mult decat ok! Dar ar fi pacat sa fi facut atatea lucruri frumoase si sa dai cu mucii in fasole asa pe final...

Deabia astept sa vad aripile cum le faci... :)

Sa ai spor!

ALEX_BZN 06-04-10 11:05

nu te critica nimeni, aici toti isi spun parerea, in ziua de azi tuningu nu mai e bazat pe bari foarte umflate, praguri cu aerisiri si eleroane de NFS, tuningu se bazeaza pe shaved doors, bari clean, eleron finut , suspensie sport si jante pe masura. la tine masina e umpic nfs-ista. nu te supara dar asta e parerea mea.

Mugurel_YCV 07-04-10 18:18

Adrian cum ai facut interioru la faruri negru ?:D

Genghis.Khan 07-04-10 19:37

Hristos a Inviat!

Nu am mai intrat demult pe acest forum, dar intre timp am avut ceva evenimente. Masina mea, desi avea 78000 de km consuma ulei si toti mecanicii imi spuneau ca este din cauza uleiului ARAL bagat de fostul proprietar pana cand am luat-o eu si i-am dat Castrol.
Masina ajunsese sa imi consume 1 l la 1000 km. Am mers fara ulei cca 1 saptamana, apoi am vazut acest lucru si am completat apoi tinand-o strict sub observatie. (din cauza ca am mers fara ulei s-au intepenit compensataorele - vezi mai jos).

Aici in Timisoara, la servicul DAEWOO mi-au cerut 20 de milioane cu tot cu piese pentru segmentare.
La alt service, un mecanic care stiu ca e bun-bun mi-a cerut 25 de milioane.

Am vorbit la Craiova cu niste prieteni caci tot mergeam acolo de Paste si am dat peste un mecanic - inginer, care face motoare de orice - LIVIU ENE. Unui prieten din Craiova i-a reparat VANOS-ul la BMW - cei care au probleme cu asa ceva stiu ca e beleaua cat casa sa te bagi acolo!!!
Mi-a luat mult mai putin si a facut o treaba excelenta:
- schimbat segmenti, cuzineti;
- simmering ax came, simmeringuri supape;
- pompa de apa - era cazul;
- curatat motor;
- innebunit la compenasatoare caci erau intepenite - schimbat si astea;
- garnituri;
- filtru aer;
- conuri ventilatie;
- inel delco;
- schimbat capac motor cu d-ala de plastic ECOTEC ca sa nu mai am scurgeri, garnitura de pluta de la cel metalic este net inferioara acesteia din urma.

La piese, alta treaba, eu stiam de Korean-ul acela din Lapus, Liviu mi-a zis ca sa merg la FIX AUTO pe Silozului. Am descoperit termenul de "piese koreene neoriginale" asa ca am luat numai piese GM (unde le-am gasit mai ieftin intre cele 2 magazine).

Seara, la 8 am avut masina, am facut 500 de km de joia trecuta pana azi cu ea si diferenta este mare de tot intre cum mergea si cum merge.
Consum la 261 de km parcursi dintre care 110 facuti prin oras - 7,92%!!!
Oricum aveam consum bun si inainte, acuma il am si mai bun!

Las aici numarul lui LIVIU ENE, garajul lui nu arata extraordinar, omul este inginer auto, citeste, nu lucreaza dupa ureche, are experienta, cu tot cu ulei am reparat masina in 15 milioane asta ca acele compensataoare sunt cam scumpe.

LIVIU ENE: 0760.275.755

mike-fullspeed 07-04-10 21:58

cat ai dat manopera??? asta ma intereseaza, nu cat te-a dus in total...

AdrianSB 07-04-10 22:22

Quote:

Originally Posted by Mugurel_YCV (Post 3255997)
Adrian cum ai facut interioru la faruri negru ?:D

printr-o metoda mai putin ortodoxa :twisted: , se desface farul ... se curata bine cu o laveta(eu am folosit piele de caprioara) , se cumpara una bucata spray negru termorezistent (mag Ambient - 38 ron buc) , se aplica in trei straturi suprafata dorita ... se pune mastic pt etansare (acelasi mag 25 Ron buc) si voila :D . dezlipirea sticlei este mai grea ... am adoptat metoda la risc. pt mai multe informatii pm. eu is multumit de cum au iesit .

eu am segmentat motorul acum 2 luni ... 550 ron manopera ... 1600 piesele ... primi 200 km consum 18,2 % :shock: , 450 km consum 15,4 % :shock:,in prezent 1350 km de la segmentare consumul 9,5 % (circulat in limita bunului simt ):lol:

RaZVaN_17_06 07-04-10 22:33

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 3256984)
primi 200 km consum 18,2 % :shock:

Ai segmentat cumva motor de opel 2l?:D

Trebuie sa schimb si eu uleiul acum la 38.000 si am o intrebare pentru voi.
Distributia, impreuna cu pompa de apa si intinzatorul se schimba din 3 in 3 ani?
Deasemenea bujiile la ce interval le schimbati?

AdrianSB 07-04-10 22:36

1,5 OHC ... il avusem varza mergea in 3 pistoane ...:sad:... mecanicul mi-a spus sa ma astept la consum mare ... dar ... nu ma gandeam la atat ...

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 3256995)
Ai segmentat cumva motor de opel 2l?:D

Trebuie sa schimb si eu uleiul acum la 38.000 si am o intrebare pentru voi.
Distributia, impreuna cu pompa de apa si intinzatorul se schimba din 3 in 3 ani?
Deasemenea bujiile la ce interval le schimbati?

te pot ajuta cu un manual pentru daewoo cielo ... ai acolo toate datele ... ce , cum , cand se schimba ...

RaZVaN_17_06 07-04-10 22:38

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 3257008)
te pot ajuta cu un manual pentru daewoo cielo ... ai acolo toate datele ... ce , cum , cand se schimba ...

Il am si eu dar sincer credeam ca aveti voi alte intervale, mici detalii care fac diferenta...

banzay 07-04-10 23:13

Bujiile cica pe la vreo 25 de mii, dar eu le schimb la vreo 15. Se simte cand ar trebui sa le schimbi. Fisele le masori cu un multimetru si daca rezistenta e mai mare de 10, la fel se cam schimba.

Distributia la vreo 60k km, dar la mine s-au ros dintii pe o portiune pe la vreo 40k km si era curea originala schimbata de cel mult un an jumate :) In carte zice 60k km sau 2 ani parca pt ca imbatraneste si apar crapaturi... Pompa de apa, o data la 2 schimburi de distributie, dar daca ai 150 de lei in plus, o iei si pe aia :)

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning