![]() |
Re: Club TICO
Ehehe.
Nu am vrut sa dau doua milioane pe anvelope Debita. Luni ma duc la RAR sa depun o adresa pentru a putea omologa jante pe 13. |
Quote:
|
Quote:
|
nul demoralizati, aideti sal sprijinim macar moral in demers , daca gaseste intelegere la RAR , la un om care gindeste, nu birocrat,se poate rezolva problema.
|
Quote:
|
Am sunat la Daewoo Radacini si la Chevrolet si nu au stiut cum pot obtine o hartie in sensul asta.
Daewoo Automobile Romania nu mai exista. |
Quote:
|
Bara am dat-o jos acum vreo 2-3 saptamani si mi-am refacut legaturile ca erau oxidate si nu mergea nici un bec de pe ea, dar erau si arse becurile asa ca trebuiau inlocuite. Toata treaba am terminat-o tarziu asa ca nu mai era deschis nicaieri sa iau becuri si am pus bara la loc fara. Acum m-am gandit ca poate ar fi o metoda mai usoara decat sa dau toata bara iar jos. Si spun ca trebuie data bara jos pentru ca am intampinat probleme si atunci, cu bara scoasa, la a pune soclul inapoi din cauza unor lamele care obtureaza putin gaura aia, dar cand ma gandesc ca ar trebui sa fac toata operatiunea cu ea montata, nu prea imi mai vine. Pana la urma cred ca am sa dau iar bara jos ca sunt doar 5 suruburi.
Multumesc pentru raspuns. Am sperat la o metoda mai simpla, dar asta e. |
bagi masina pe canal ,sau elevator si gata
|
O lasi asa pana la vara si gata.
|
Probabil am sa dau bara jos pana la urma ca nu e asa greu. Tot timpul ma apuca cheful sa lucrez la masina cand sta in fata blocului decat cand ma mai duc pe la service (am niste prieteni mecanici la care mai merg in vizita). Astept sa treaca zapada ca oricum nu folosesc masina acum. Nu am cauciucuri de iarna si nici asigurare nu mi-am mai facut tot din cauza asta.
|
Quote:
|
In 7 zile primesc raspuns in legatura cu omologare Jate pe 13.
Omologarea noilor tipodimensiuni (145/70-R13 sau 155/65-R13 ) va fi pentru toti posesori de Tico > (va exista o taxa de scriere in CIV a noilor tipodimensiuni). Asta daca am sustinut corect problema si nu vor exista diferente de etalonare etc.. |
Quote:
|
astea sunt si dimensiunile care sunt trecute in carte parca la matiz,
daca da domnul si reusesti sa spui cu ce sa iesim la cinste. |
Speram.
|
1 Attachment(s)
Proba :lol:
|
si tu faci probe cu capotele altora ? :lol:
|
Daca ma roaga... de ce nu? :)))))
|
A cui este?
|
Am crezut ca stii deja :D
Iti dai seama dupa gainati :lol: |
vlad nu? :D
|
ticoclub.ro s-a dus pe apa sambetei, nu?
|
Quote:
|
Quote:
Vezi ca stii :lol: :)))) |
Quote:
|
Bravo! 8)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Baieti dau Nokia 5228 pe 300 de lei sau pe alternator de Tico nou.
Ma gasiti la: 0765.526.432 |
Ce inseamna pasiunea pentru masina, iti vinzi si telefonul numai sa o faci sa mearga...:D
|
Ma seaca fiindca sunt aproape de final cu masina. Motorul merge, in sfarsit, foarte bine, decelereaza corect, nu mai troncane, e reglat gazul corect pe ea. Trebuia sa mai apara panarama asta de electromotor. Dar il dovedesc si pe asta. Pacat ca mai am pana la salariu...cam o luna.
|
Daca vreti jante si aveti si bani de investit, uitati un site care are niste modele deosebite:
http://www.midlandwheels.com/?x=21&y=15&Query=4x114.3 |
1 Attachment(s)
mini intalnire pana sa inceapa din nou vijelia
|
Cumpar cutie de viteze.
|
faci intilniri pa sest ,carevasazica.aha !
o bila neagra , |
nu a fost nici pe sest, nici intalnire, era un bun prieten in vizita, si a trebuit sa inghesuim 2 masini pe un loc de parcare (dupa ce dadusem toti la lopata nu puteam sa il las sa parcheze pe locul altuia)
|
Quote:
|
@Topser: cand am vazut era prea tarziu sa mai dau LE. Este vorba de alternator.
Daca aveti idee de un electrician foarte bun in Bucuresti, lasati-mi un PM cu nr lui sau cu e-mail ceva. Vreau sa aflu ce are masina si ce sa schimb ca sa incarce corect. |
Quote:
|
Cumpar cutie de viteze si 2 anvelope SH pe 12" pentru un prieten.
sk0rp10_07, 0769 919 936. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning