![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
motorul este 2.0 aspirat si 173 cai. in bucuresti ce-i drept daca o alerg consuma ceva. @ondin: calculul ala este mult mai exact decat CB-ul tau. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@dolb: nu am zis ca am facut drumul cu un plin=))) ci cu 175 de litrii, iar la 55L cat are rezervorul..... |
Quote:
Da calculul cel mai exact este plin-plin dar sigur ai gresit pe undeva. Am fost cu diferite masini in zonele de care zici si da consumurile sunt bunicele dar nici asa - record -5.4 la mers CONSTANT cu ~100km/h cu 1.3i in austria - la mers legal elvetia-ro (in ger ~140-150km/h) cu 2.5i/173cp/2001 = 8.5 pe bord si ceva mai mult real. Consumul dat de producator este destul de greu de atins si sigur la viteze mai mici. |
nu am gresit. faceam cam 650 km cu 50L pana se aprindea becul. are 6 trepte cutia si ajuta mult :)
|
1 Attachment(s)
Cam atat consuma 535d (272 CP), la viteza maxima (limitata electronic). Cam greu sa vezi consumul asta la un benzinar.
|
Cam greu sa-l vezi si in poza.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cica, daca traiesti sanatos speranta de viata e mult mai lunga. De ce nu traieste toata lumea sanatos?
|
Bmw-u cu 140 de cai, motor 1895 cm3, benzinar, mi-a papat asa.
An oras 13-14 litrii. Ca era cu schimbator automat. Si afara la drum antins, deci faceam plinu si din Viena pana in Oradea sunt 550 de km. Rezervoru era de 60 de litrii, 62 mai exact. Si cu un rezervor am facut 550 de km. Poate mai aveam an rezervor vreo 5 litrii de benzina. Si am mers cu 170 - 180 la ora - ancontinuu. Unde erau radare, ancetineam la 130-140, apoi iara dai mai departe. Daca socotim , iese asa : 10 - 11 litrii. Da Focusu ala cu motor de 2000 cm3, benzinar, 173 de cai, sa pape 7,7 litrii....... - asta eu nu cred. Mai ales ca s-a mers cu 160 - 180 la ora. Deci..... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=LTvuL...endscreen&NR=1 Si un Audi S8 la care consumul afisat este de vreo 15-15,6l/100km :rolleyes2:rolleyes2 https://www.youtube.com/watch?v=mHHMf...eature=related Audi S8 are motor diesel pe benzina ?:D:D:D Sau ce dracu' combustibil consuma S-urile astea TFSI ?:?::D;):D |
Poate are magneti d-aia de care nu ai tu :D
|
Quote:
Daca nu te-ai prins, intrebarile erau doar in gluma.;) Cred ca toata lumea stie ca S8 TFSI merge pe baterii ca Pryus-urile ;):D |
Nu despre tine era vorba :)
Ii raspundeam lui Franz legat de focusul ala care consuma mai putin ca benveul lui racing automat |
Quote:
|
Quote:
Vezi ca doar schimbatorul e automat! Chiar nimeni nu se pricepe la masini aici? :| |
Quote:
:))))) Bre, esti dus? Pai ala care se vede in poza mea si ala din primul film cu 535d sunt consumuri instante. Consumul ala de la S TFSI este consumul mediu si cresre cand este tot in accelerare maxima, unde probabil consumul este undeva la >45%, de-aia crste media in halul ala (+ ca era resetat de putin timp probabil). Deasemenea, in accelerare este normal sa treaca de 30%, chiar si in filmul pus de tine in ultimile 2 secunde consumul scade sub 16%. Uite aici ce se intampla dupa minutul 1.28, ca sa-ti dai seama. https://www.youtube.com/watch?v=73g4K...yer_detailpage Uite Aici 3.0 TFSI pe consum instant, peste 40% in accelerare, ~27% la 265 km/h in lumitare. Deci aproape dublu consumul la 3.0 TFSI. . . |
Quote:
Nu-s dus bre, numa' putin confuz :D))))) Acum insa m-am lamurit si m-am linistit in privinta cifrelor care aratau 30-39l/100, afisate pe bord la 535d :pelvic_th Cred ca asa un diesel mi-ar conveni si mie.......:D |
Quote:
si cu 220 s-a mers.. si cu 300.. ca doar e un st. dar fiind 6 trepte arunca benzina inapoi in rezervor pe retur dupa ce o arde si de aia e consum asa mic. :) cred ca merge si pe hidrogen sau are tehnologie de prius si de aia e asa econmic un ford. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:P |
hai :)
|
no ai vazut ca noi toti am avut dreptate si tu ai pierdut jumatate din bonuri. cam 15 asta e consumul real al fordului tau.
:) e masina buna si robusta, atat ca e foarte gurmanda, ca orice ford de altfel. |
Care-i deznodamantul?
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Ati facut consum ST-ului sau..?
|
Intrati aici si selectati ce model vreti/an/motorizare...si gasiti acolo media de consum la useri care au su 300 de plinuri la activ si fac media. http://www.spritmonitor.de/en/
|
Quote:
:) |
Poate cineva sa spuna, asa ca si curiozitate, pana in anul 1990 care era cel mai puternic motor diesel/turbo diesel pus pe un autoturism de serie?
|
1990 Mercedes-Benz 300 SD W 140 series - 148 bhp.. Asta am gasit maxim pe net cautand asa repede :)
|
destul de interesant 148hp
Pt diesel aspirat stiti ceva recorduri? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning