Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

florin-NFS 20-07-10 17:01

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by aly99mtw (Post 3530549)
nu am probleme, de ce intrebi????
trebuie sa iti fac o vizita sa mai vad ce ai primit pe la magazin.....poate ajung azi....good day my friend.......

esti tot mai rar prin oras ,sau lucrezi mult??

Priority 20-07-10 17:37

Buna la toti, vin si eu cu o intrebare pentru cei din HD. Care imi recomanda un magazin si un meserias sau o firma care se ocupa cu alarme auto, pentru ca vreau sa achizitionez una dar nu stiu cine se ocupa cu asa ceva. Va multumesc:lol:

puiu 20-07-10 20:55

domnul danila din buituri

Priority 20-07-10 21:29

puiu imi lasi si mie un nr de tel sau ceva de contact? Mersi mult:D

florin-NFS 21-07-10 12:07

Quote:

Originally Posted by Priority (Post 3531364)
Buna la toti, vin si eu cu o intrebare pentru cei din HD. Care imi recomanda un magazin si un meserias sau o firma care se ocupa cu alarme auto, pentru ca vreau sa achizitionez una dar nu stiu cine se ocupa cu asa ceva. Va multumesc:lol:

claudiu (bexon)-deva 0723788141

florin-NFS 21-07-10 12:09

Quote:

Originally Posted by puiu (Post 3531744)
domnul danila din buituri

Domnu Puiu va recomand o pereche de ochelari pentru a vedea lumea pe strada,:grandmar:

puiu 25-07-10 22:19

- uita-te la topicul de meseriasi...... trebuie sa fie acolo, ca s-a mai discutat. sau ma uit eu cand ajung la tel ca nu il am la mine
- domnule florin, te vad ca esti rosu si imi sari in ochi:D

mozolici_hd 30-07-10 12:20

Baieti am o intrebare pentru voi.De unde pot sa imi cumpar si eu niste huse bune?

Kedy 30-07-10 15:49

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 3552877)
Baieti am o intrebare pentru voi.De unde pot sa imi cumpar si eu niste huse bune?

Nu se mai poarta husele :twisted:

marku5 30-07-10 16:18

Mozolici vezi ca sunt ceva huse de la UMBRELLA si-au luat 2 colegi de-ai mei si arata bine si sunt de calitate,pret undeva pe la 200RON.

raduni131 31-07-10 09:52

Am vazut ca se discuta uneva mai sus de benzina de la petrom. Am schimbat filtre, am mers in 2 zile 100-200 km, am bagat benzina de la Petrom Pestis, a mers 4 km, nu-mi mai statea la relanti ( civic 1.3 95 , carburatie ) . Am plecat spre mecanic in deva, cand trebuia sa franez, acceleram in gol, franam, iar acceleram in gol, iar franam ( sa nu-mi moara motoru ), cand am ajuns in fata la nea mecanicu, ce sa vezi , statea la relanti. Cred ca mi s-a infundat jiglorul de relanti ( sau cel putin asta am patit-o la dacie sigur).

F.R.Sonic 31-07-10 16:56

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 3553363)
Nu se mai poarta husele :twisted:

Daca sunt huse d-alea meseriase cum avea dadi pe golf atunci sunt ok...dinalea de la Real la superoferta chiar ca nu se poarta decat daca ai 50+ ani :)

Kedy 31-07-10 17:13

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3555284)
Daca sunt huse d-alea meseriase cum avea dadi pe golf atunci sunt ok...dinalea de la Real la superoferta chiar ca nu se poarta decat daca ai 50+ ani :)

Ce mai faci prietene? Ti-ai adus aminte de noi? cum e in UK?

F.R.Sonic 31-07-10 17:46

e bine e bine...abea acum mi-am luat net pe leptoapa :p

florin-NFS 31-07-10 20:01

Quote:

Originally Posted by puiu (Post 3542284)
- uita-te la topicul de meseriasi...... trebuie sa fie acolo, ca s-a mai discutat. sau ma uit eu cand ajung la tel ca nu il am la mine
- domnule florin, te vad ca esti rosu si imi sari in ochi:D

nu te mai vad pe la Alex,,????:pistoles:

puiu 31-07-10 21:11

mai merg, dar seara, sau ziua 15 minute maxim, ca totata ziua lucrez.....vine iarna si iar ne vedem cu fiecare ocazie:D

ondin 01-08-10 11:57

Quote:

Originally Posted by raduni131 (Post 3554567)
Am vazut ca se discuta uneva mai sus de benzina de la petrom. Am schimbat filtre, am mers in 2 zile 100-200 km, am bagat benzina de la Petrom Pestis, a mers 4 km, nu-mi mai statea la relanti ( civic 1.3 95 , carburatie ) . Am plecat spre mecanic in deva, cand trebuia sa franez, acceleram in gol, franam, iar acceleram in gol, iar franam ( sa nu-mi moara motoru ), cand am ajuns in fata la nea mecanicu, ce sa vezi , statea la relanti. Cred ca mi s-a infundat jiglorul de relanti ( sau cel putin asta am patit-o la dacie sigur).

Daca nu ai facut plinul sau nu ai alimentat cu o cantitate cat de cat mai serioasa este normal sa se intample asa, ca se aduna mizeriile de pe fundul rezervorului in pompa, trec de site si alte filtre si ajung unde nu trebuie.

fratzika 01-08-10 12:14

Quote:

Originally Posted by raduni131 (Post 3554567)

jiglor nu stiu sigur daca ai...la motorul pe injectie carburatia e controlata de calculator daca nu ma insel....e posibil sa ai mizerie in carburator.....
-desfa tubul ce face legatura intre carburator si filtrul de aer...
-da cu degetul in interior acolo unde e clapeta...daca e negreala trebuie curatata.
-mai poate fi o problema...valva de aer tot acolo la carburator...poate s-a blocat....se curata la fel cu acelasi spray...numai ca trebuie desfacuta....
-gasesti in magazinele de specialitate un spray pt curatat carburatorul.

raduni131 01-08-10 13:33

Problema s-a rezolvat de la sine, multumesc de sfaturi.

@ondin: de 2 saptamani de cand o am nu i-am facut niciodata plinul, o sa i-l fac atunci cand o sa-i fac consumul, in rest ... tot asa cu alimentari de cate 30-50 ron merg.

ondin 01-08-10 19:20

Normal ca se rezolva de la forja momentan, dar in timp se infunda de tot alimentarea si trebuie sa desfaci pe acolo sa cureti, etc. Plus ca daca nici indicatorul din bord nu indica cum trebuie, cu benzina putina daca face figuri poti sa crezi si ca este din cauza ca nu mai are benzina. Eu cum nu ma pricep la mesterit la masina, macar daca se strica in drum si ma intreaba meseriasii de ocazie "dar, benzina ai?", raspund pozitiv si stiu sigur ca nu asta e cauza.
:)

Crede-ma ca e bine sa fie cel putin pe la mijloc nivelul de carburant, chiar daca nu ne permitem toata ziua sa facem plinul.
Bafta maxima.

ondin 02-08-10 18:48

Duster este oficial cel mai ieftin SUV din lume.
Poate vor mai castiga un premiu cu modelul Hamster, la categoria cea mai ciudata denumire pentru un automobil.
Alte recorduri celebre consemnate acolo sunt :

Ferrari 250 GTO, drept cea mai scumpă maşină din lume,

BMW 335d by AC Schnitzer, cea mai rapidă maşină Diesel de şosea;

cel mai rapid SUV de şosea, fiind acordat modelului Brabus GLK V12.

cea mai rapidă maşină din lume este Maxximus G-Force V8, un bolid american care poate atinge 100 km/h īn 2,2 secunde;
cea mai ieftină maşină este Tata Nano.

mozolici_hd 03-08-10 19:26

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3559632)
Duster este oficial cel mai ieftin SUV din lume.
Poate vor mai castiga un premiu cu modelul Hamster, la categoria cea mai ciudata denumire pentru un automobil.
Alte recorduri celebre consemnate acolo sunt :

Ferrari 250 GTO, drept cea mai scumpă maşină din lume,

BMW 335d by AC Schnitzer, cea mai rapidă maşină Diesel de şosea;

cel mai rapid SUV de şosea, fiind acordat modelului Brabus GLK V12.

cea mai rapidă maşină din lume este Maxximus G-Force V8, un bolid american care poate atinge 100 km/h īn 2,2 secunde;
cea mai ieftină maşină este Tata Nano.

Nu prea vad diferenta intre Maximus G Force si Bugatti Veyron...stiti de ce?Pentru ca Bugatti are 1001 CP si cantareste 1888kg iar Maxximus are 1600CP si cantareste 1200kg.Bugatti atinge 100km/h in 2,5 iar maximus in 2.2...cam tot pe acolo e daca stai sa te gandesti la masa masinilor:P https://www.youtube.com/watch?v=hVGZ5...eature=related

ondin 03-08-10 21:57

Conteaza mult si forma exterioara, transmisia, amplasarea motorului.

raduni131 04-08-10 10:17

Sa va povestesc ceva, ca tot e topicu de povesti : Vine taicamiu la mine de dimineata, inainte sa mearga la servici : " hai ca au furat bateria de pe masina" (dacie break 98 parca), lasata in fata casei ( nu avem curte ... cu intrare pt masini, tampenie, da asta e ), dacia "mea" (tot break, 94) era 3 metrii mai incolo, ma gandeam ca ii pun bateria de pe a mea, sa poata sa mearga la servici .... ghici ce ... la "a mea" a taiat pur si simplu cablurile de pe baterie, si au luat-o .

A venit politia ( au fost amabili, chiar s-au implicat, din partea mea un + pentru ei, ca nu ma asteptam) , au luat amprente , acu asta e .
Bine ca masinuta mea (civicu') era in garaj.

adrian78bmw 04-08-10 11:00

Quote:

Originally Posted by raduni131 (Post 3563137)
Sa va povestesc ceva, ca tot e topicu de povesti : Vine taicamiu la mine de dimineata, inainte sa mearga la servici : " hai ca au furat bateria de pe masina" (dacie break 98 parca), lasata in fata casei ( nu avem curte ... cu intrare pt masini, tampenie, da asta e ), dacia "mea" (tot break, 94) era 3 metrii mai incolo, ma gandeam ca ii pun bateria de pe a mea, sa poata sa mearga la servici .... ghici ce ... la "a mea" a taiat pur si simplu cablurile de pe baterie, si au luat-o .

A venit politia ( au fost amabili, chiar s-au implicat, din partea mea un + pentru ei, ca nu ma asteptam) , au luat amprente , acu asta e .

naspa faza dar odata ce s-au furat injectoare chiar si alternatoare nu ma mai surprinde nimic..

mozolici_hd 04-08-10 11:03

Quote:

Originally Posted by raduni131 (Post 3563137)

In ce zona stai?

raduni131 04-08-10 12:09

Stau in Sāntandrei, sunt ceva persoane cu pielea mai migdalata in zona, bine ca honda mea sta in garaj tot timpu.

bubu_13_12_86 07-08-10 16:42

interesat careva de o masina..........megane 2003 1.5dci?

ondin 11-08-10 20:16

2 Attachment(s)
Va plac masinile astea de culoare rosie?

Kedy 12-08-10 08:11

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 3579407)
Va plac masinile astea de culoare rosie?

Esti pe litoral gras? Frumoasa Testarossa masina mea pe care o iubesc cel mai mult, de pe vremea cand o avea tipul din Miami Vice?

ondin 12-08-10 15:35

Am fost cateva zile si pe acolo.

NoAngels 13-08-10 15:02

O miscare?

BaLaurzor 13-08-10 23:19

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 3583508)
O miscare?

mai la iarna :))

ondin 14-08-10 11:02

Nu stiti ce a patit PRO Fm de nu mai functioneaza in oras? Acum trebuie sa merg pana la Deva ca sa ascult acest radio.

F.R.Sonic 14-08-10 15:43

1 Attachment(s)
Quote:

O miscare?

Hai la miscare in anglia ca astia au terenuri mai bune :)
pun si o poza sa-ti dai cu parerea

Kedy 14-08-10 16:16

Quote:

O miscare?

Maine

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3585335)

hai ca te asteptam si pe tine ;)

NoAngels 14-08-10 17:21

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 3585335)

E mai bun gazonu` la Corvinu :)

*HD_85_GEL* 14-08-10 21:23

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 3585500)
E mai bun gazonu` la Corvinu :)

pacat ca nu putem juca pe el....
app. maine nu facem o miscare?

NoAngels 14-08-10 21:43

Eu vin :)
Daca e pe seara

Un vopsitor ieftin prin zona?

*HD_85_GEL* 14-08-10 22:06

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 3585878)
Eu vin :)
Daca e pe seara

pai asa ma gandeam si eu, mai pe seara ;)

Hai sa vedem ne strangem? facem o lista?

All times are GMT +2. The time now is 11:45.

- Copyright 2026 4Tuning