![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
5 Attachment(s)
............
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uitati Dacia 1310 cei care ati cerut-o nu e gata si piesele trebuie sa le aranjati voi ca nu am mai avut chef ;)
Dacia -->Attachment 1968188 Programul pentru aranjat piesele(nu raman la locul lor "forever" :lol:) -->http://www.street-legal-mods.com/page.php?al=alias1711 si stopurile sunt facute cu photoshop uite ia de aici cu stopurile deja inegrite piesele le aranjezi cu multa truda si migala :) |
HRISTOS A INVIAT!
Danny am testat TT-ul. Pareri: - Versiunea stock e perfecta. - La versiunea RS mai era umpic de munca la bara fata (ma refer la partea de jos, de langa roti) - Volanul nu are o pozitie corecta (vorbeste cu cineva de pe GOM, sigur te ajuta) - Mai era umpic de munca si la suspensie. Masina are uneori tendinta de a ''tremura''. - Pozitia jantelor nu era corecta. Pe partea stanga a masinii, jantele erau bagate mai in interior fata de cele de pe dreapta. S-a rezolvat repede si usor cu SLRR Editor. - In rest, jos palaria! PS: Eu zic ca iti critic constructiv munca si sper sa nu te superi. Sincer cred ca numai asa poti deveni un modder mai bun, iar cu timpul vei evolua foarte mult. Daca te supar, te rog sa imi zici. Iti propusesem sa faci Eclipse-ul tocmai pentru ca la masina respectiva poti incerca sa faci bodykit-uri, eleroane, faruri si stopuri aftermarket. Incercarea moarte n-are. :) Apropo, nu cer sa faci Eclipse-ul. Am dat doar un exemplu. |
6 Attachment(s)
HRISTOS A INVIAT !
Alfa Romeo Brera |
Quote:
Mersi mult...nu ma supar :lol: si acum sa ma scot: -modelul 3d a venit in versiunea stock de aceea arata bine -la versiunea rs am luat barile de pe un alt model 3d si normal sa nu mai de-a perfect la imbinari (de modelat din nou era exclus de la inceput ca sunt paralel :oops:) -volanul...volanul ala mi-a scos peri albi:lol: m-am prins cum trebuie reglat dar mai bine de atat nu am reusit :oops: -am vazut si eu chestia asta iar dupa ce am lucrat putin la physics nu a mai tremurat asa ca am crezut ca s-a rezolvat -jantele sincer nu am vazut :rolleyes2 Am cautat modelul 3d de la eclipse dar in GTA nu am gasit iar ce am gasit din forza nu arata prea bine... |
4 Attachment(s)
Quote:
PS: Arunca o geana aici: http://www.mm2x.com/mm2riva/forza3_cars.html |
2 Attachment(s)
Quote:
uite niste rendere |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Dacia 1310 Berlina
|
Cine imi poate da si mie harta Polish Roads Season am vazut la cineva in niste poze.Daca nu stiti harta https://www.youtube.com/results?searc...ds+Season&aq=f
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si o dacie berlina cu mici modificari
|
kitch
|
2 Attachment(s)
-DACIA SUPER NOVA-
|
@d3yutz nu ai erori la nova?
@Super audi danny,o sa il incerc mai tarziu ma joc in cinema 4d acum:)) @dotzyke un roman adevarat:)) Hristos a Inviat! Paste fericit! |
Quote:
La mine nu mai merge :lol: Hristos a inviat! si Paste fericit la toti !!! https://i1138.photobucket.com/albums/...125/easter.jpg |
d3yutz - poti sa dai si tu super nova:?:
|
1 Attachment(s)
nu am erori am reusit sa ii aranjez piesele sa ramana asa...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Honda Prelude
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Scuze dar a fugit Edit`ul.
VW BORA | Pareri?xD |
Quote:
In al doilea rand, jantele de pe spate is prea iesite in afara Si in al treilea rand, janta din spate iti cam freaca pe aripa |
Quote:
|
Quote:
2)Rotile pe spate sunt cam iesite in afara,dai click pe jante si bagale mai inauntru:D 3)Indreapta camberele de pe spate sunt cam / \ 4)Bafta! |
Quote:
|
Robicutz - da si tu honda ca este foarte misto 8)bravo
|
Mersi de sfaturi,dar rotile erau si mai scoase inafara si mai mult de atat nu le`am putut baga inauntru.
Am sa incerc sa le fac mai frumoase data viitoare si mersi ca nu ati sarit cu critica! PS: acum ca ma uit si eu mai bine la poze ,nici eu nu prea inteleg mai nimic din ele.:lol: |
Salut prieteni, cine-mi recomanda si mie niste harti bune de poze?
|
Salut
eu fac pe test track |
are cineva harta ambush canyon sau un link de la ea?
Nu am gasit-o.. |
Quote:
@narcotycul-e , orice harta este buna pentru poze ;) , trebuie sa ii pui in evidenta calitatile si pana la urma nu harta conteaza ci masina |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Mazda 6
oanecorleone ti-am pus si Honda Pareri? |
1 Attachment(s)
Baieti cum vi se pare grafica mea? Mai trebuie sa fac ceva?
|
4 Attachment(s)
e36 touring si urmeaza e36 cabrio ^^
EDIT:se vede bine dar :O schimbai jantele la masina si laso o singura culoare EDIT2: :))) Uploadeaza poze Jpg nu BMP |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning