![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
|
eu zic sa punem toti bani sa ne aducem o cisterna de benizna de pe unde e ea cea mai ieftina. ne facem benzinarie proprie:)))) glumesc, logic, dar e trist ce se intampla. Am prins si eu benzina cu 2.8, si parca nu era asa de demult. De la 2.8 la 4.4 e in jur de 60% majorare. La un plin ne iau din buzunar 100 de lei in plus.
|
O revolutie nu vreti sa facem?am avea nevoie de una;)..dar sa revenim la problemele noastre legate de topic ca pe urma isi face moderatorul talentu pe noi:lol:
P.S.: Sarpe ai dreptate |
Quote:
Se poate face asa ceva ? Si ma gandesc ca o sa cam coste ceva ca altfel o sa vedem berlinele 1310 cu computer de bord si copilot la tastatura:evil_laug !:-P:suspiciou |
Quote:
|
Quote:
Te'ai vazut cu multe trucuri d'aici scoase, si aplicate, si gata, iti sare tzandara la orice afirmatie? Care "MOSULE", este rezonabila totusi......nu ti'am zis gen homo/tampit/prost, sau mai stiu eu. In fine...... |
Ma bucur ca nu sa pierdut simtul umorului !!
|
Quote:
|
Quote:
intamplator ma ocup (si) de calculatoarele celui mai mare distribuitor si montator de instalatii GPL din Craiova si ce spui tu aici am facut si eu sincer....explicatia ta cu laptopu si modificarile din mers nu e deplasata,ci foarte aproape de realitate,ultima data asa mi-am modificat eu hartile de injectie la GPL ...patronu' de la Nord Service cu laptopu in brate in dreapta si da-i pe centura Craiovei pana a iesit aproape ce-mi doream problema e ca majoritatea softurilor au nevoie de o "cheie" USB (USB dongle) care "spune" softului ca are voie sa faca modificari iar cheile alea usb le dau numai importatorii de instalatii sau...poti sa le emulezi cu anumite softuri daca esti chitit sa faci asta putem sta de taina sa-ti dau cateva detalii asta dupa ce ma intorc de la 4TD |
Deci pana la urma este realizabila . Sunt curios pana unde se poate ajunge si cati banii inghite distractia .
|
Tocmai am dat comanda de 4 bujii pentru bmw :) Bmw ul este din 94 pe curea 318 i . Bujiile de care am dat comanda au cate 4 picioruse dalea , 90 de lei toate 4 . Am facut bine ca am luat cu 4 ? :D A bagat ultimile 7 cifre din talon si originale apareau cu 4 picioruse .
|
baieti stie cineva daca se poate monta volan cu airbag pe o pisicuta care din fabrica (cred) nu a avut? Eu am volan de m3 e30 de cand am luat-o, si cand l-am dat jos, n-am vazut nici o mufa de airbag, deci ma gandesc ca nu a avut. Stie cineva ce presupune transformarea asta? ma refer la bani, in general.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu stiu de ce firma am dat comanda ... in general voi de care folositi ? cu 2 sau cu 4 picioruse dalea ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning