![]() |
|
Re: Diverse discutii
iti dau eu alta!
PENTRU NOI TOATE SEMAFOARELE INDICA VERDE! |
Quote:
Esti penibil ! auzi asculti Radion Prahova ca au ei pile si-ti spun unde sunt radarele :lol: :lol: :lol: |
lasa bey skama radiourile si munca ca te-mbatranesc cu 10 ani pe zi... baremi daca ai face si tu ceva folositor :lol:
|
El face frate.
Munca n-a omorat pe nimeni, iar daca risca el e treaba lui, nu? Nesomn asculta radio sa vada unde-s radarele, si pe urma ne da la toti telefoane si bipuri, mesaje, sa ne spuna unde-s radarele (kit ca tinem masinile prin garaje si nu iesim nicaieri ;)...) Tu ce faci folositor buey Momo? Ca pana acuma... vad ca respiri aerul de pomana :D (glumesc)... sau nu... |
"mergem incet ca e multe gropi"
|
Quote:
este bine romana asta tre lool:)) |
Era in spirit de gluma in caz ca nu ti-ai dat seama
|
Da i-auzi la asta, ma...
"este bine romana asta" Este bine sau este buna? :lol: Lasa-neeee! Lasa-neeee! Neeeesoooomn, lasa-neeee!!! |
Quote:
dak nu ai vazut eu am facut aluzie la ce a spus tre ataaaaattt |
Quote:
|
Quote:
frate daca nu eram eu aveai si acu petele pe capota!!!!! asa ca... nu ti-a iesit!!! :D |
mama ce masina are donu :lol: dupa ce ca are aripa de alta culoarea mai avea si pete pe capota :lol: fara suparare donule , ca stii ca glumesc
|
Shantzule, ai uitat de zgarietura dupa bara pe fatza :lol:
Momo, esti un greu... merci de polishat capota. Dau 10 Ron, nu mi-o faci pe toata? :p Baa, dar nu cu scuipat :lol: |
Quote:
|
A glumit si el maaa, nu stii cum face Momo... :D ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning