![]() |
Re: BR 40 YUL
Folosind capul de la planetarele alea , adica practic te folosesti de partea de intra in fuzeta, si fiind RZeppa cred ca ai putea imperechea niste tije de VW Mk3, sau ceva din gama VAG , ca ex: tija de mk3 tdi e destul de groasa si sigur tine si la puterea ta.
|
Planetare dastea am eu pe masina mea cam de 5 ani... si sunt misto rau de tot :D nu bat nu caraie nu nimica... si-au meritat investitia :)
Bolide parca la mine ai vazut prima data :) Iulica mai poti face un set de bielete antirului? Cat ar costa un set cu materialele tale? |
Quote:
|
Foarte BINE ca n-ai folosit T amortizor. Acolo trebuie articulatie sferica, NU cilindrica.
Cand ajungeti la o concluzie cu planetarele, anuntati-ma si pe mine. Caut de f mult timp ceva de calitate. |
2 Attachment(s)
mai baieti, greu nu este sa le faci.
deci eu am folosit bieleta (partea de la caseta) de passat din ~`99-`03, am scurtat-o ~12 mm, iar bieleta de dacie papuc, am taiat-o, am aruncat bucsile si seibile si am taiat filet pe axul care pleaca in jos si am infiletat bieleta. deci va trebuie doar 2 bielete, sa fie bune din dezmembrari daca e. daca mai pun eu mana pe 2 bielete deastea fac nu e problema. poze de azi cu ele finalizate. referitor la planetare cred ca ma folosesc de 2 planetare de stanga de papuc D, pt ca axul acela e mai scurt si nu se mai subtiaza cum e la asta de dacie, asa are o sectiune de acceasi cota si presupun, o rezistenta mai mare. luand in calcul diametrul total si greutatea unei roti pe 14 cu C uri de papuc... fata de jenti pe 15 din aliaj cu... 205 :D posibil sa se simta la ele acasa planetarele alea... :D |
7 Attachment(s)
in sfiarsit e gata, maine o antifonam si marti sau miercuri cel tarziu pleaca de la tinichigiu.
|
hai ca ati reprodus bine pozele :-)
|
Quote:
totusi se vede altfel fata de pozele alea, deoarece acolo are jenti pe 13... |
Mai trebe niste ciocane la pasajele alea ca sa nu fie nevoie de mult ceresit.:lol:
|
9 Attachment(s)
azi am terminat de antifonat si aplicat insonorizantul la motor.
maine pleaca catre "fiber boys":D |
De ce nu ai schimbat semilonjeroanele? vad ca a mai facut cineva asta inaintea ta si a facut-o foarte prost, alegand varianta cea mai rapida si mai proasta , sudura cap in cap , in loc sa se taie punctele de sudura si sa se inlocuiasca tot semilonjeronul.
|
Quote:
|
era bine , mai ales ca erau niste lonjeroane cu totu' la vanzare pe aici pe forum de uzina, dar na, daca nu merge cas si stau rotile bine e ok si asa. \spor la treaba mai departe!:)
|
Quote:
a mancat baba 6L de antifon, si 2 L de insonorizant... :D |
Quote:
Am de gand sa imi insonorizez podeaua(interior) si nu stiu pe ce sa merg..pe antifon sau insonorizant? Un sfat daca se poate si scuzati off-ul:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning