![]() |
|
Re: E30 [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
bine santos asa et vreau:DDD incepi sa vezi si tu akum cum este sa umbli cu un urs prin oras.:DDD asta este riscul.. toata lumea te itnreaba de masina, incearca sa se bage in seama cu tine....si tot asa.:D
|
salut,
bafta cu proiectul! si eu vreau sa incep unul as vrea sa stiu care sunt legile privind modificarile la o masina eu vreau sa arate ca un ferrari/lamborghini. dar prima data trebuie sa stiu care sunt legile. ma puteti ajuta? |
da santos da nu ai zis cu ce masina erau "fetili"...:D
|
Quote:
si dupaaaa.....improvizezi ;) |
ferarri/lamborghini ? :omfg: las-o jos ca macane !
P.S Bafta cu proiectu :drunk: |
Quote:
|
ADRIAN & SALAM :D
|
ahahhahahhaam toate 4 + rockereala nebuna
un mix retardat menit sa te zapaceasca psihic si sa te treaca de la stare la stare vezi prodigy then shuffle adrian minune cu bambina.mp3 ce sa fac :( stau intr-un cartier plin de tigani si tre sa le fac pe plac muzica se schimba in functie de situatie .. asa,lasand vrajeala la o parte :D am ajuns la dani laf la garaj :D am desfacut capacu de la culbutori dupa ce-am ascultat un pic motorul .. aum o lasam sa se raceasca... aparent avem un joc infirm la culbutori ... am realizat ca mi-a decapitat vasul de expansiune, o sa pun poze, e aproape haios :D acum ii fur lu maroo cu voia lui furtunele de la apa de parbriz .. :D dupa are plec si las ursu aici si ma intorc mai pe seara :D we`ll keep u updated :D e super tare aici transmisie live , direct de la laf`u , prin net wireless :lol: asa post nu cred ca s-a mai facut pana acum , direct din garaj sprijinit de ursu lu maroo |
Quote:
cati 12 ani ai si tu ? :D on : santos , ai pus`o cu ursu asta :D felicitari pentru 1 an de cand ai deschis thread`ul edit : am modificat :D scuze |
Thread*`u
uhm .. unde gasesc si eu un bloc motor de 2.5 12v ? :) tre sa-l schimb pe al meu .. :( |
Quote:
|
da,chiar nu o sa fac chestia asta ..
sunt lefter :) noroc cu lafu ca ma ajuta si cu toti baietii de la garaj .. ca altfel .. o lasam pe bara mult timp . . acuma sa vedem unde gasim un bloc de 2.5 .. e trist ca azi se face fix 1 an de cand am deschis topicul ... si a venit vestea asta ... :( care .. oricum .. plm,ma asteptam ... insa .. tot speram sa nu fie asa.. plm .. depressed |
Quote:
|
bai bafta cu masina...si oricat de mult ti-ar fi suras ce ai vazut aseara, crede-ma ca gasesti si la risc mai mic in alte masini;)
|
Quote:
sa vedem ce alegem .. amandoua 2.5 12v :) va tinem la curent |
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning