Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

IONUT-GBP 06-11-07 20:14

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

daca tot l`a inchis macar sa il stearga de tot :evil: :evil: :lol: chiar si comunitatea vl :lol: daca asa sta treaba pe aici :)):)):rolleyes2

totusi...are cineva melodia aia toata ? :(:cry:

trafy-vr6 06-11-07 20:16

clar in scurt nimeni nu o sa mai posteze nimeni aici...si dasta imi pica mie netu? ca se inchide comunitatea?:)

IONUT-GBP 06-11-07 20:18

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1186786)
clar in scurt nimeni nu o sa mai posteze nimeni aici...si dasta imi pica mie netu? ca se inchide comunitatea?:)

nu mai ninge la VL nu mai avem cu ce freca mefeile :cry: :cry: :cry: :cry:

Aaronnel^ 06-11-07 20:33

Eu propun urmatoarea chestie referitoare la ideea de a ne creea un loc al nostru separat de 4Tuning

Este o prostie.. zic sa renuntam la asa ceva pentru ca eu am facut un forum in colaborare cu trafy si deja Ioneala s-a apucat sa faca altul ca al lui e mai frumos.

Chiar daca aici suntem discriminati propun sa ramanem aici pentru ca, creearea unui alt forum special pentru noi ar conduce la mai multe scandaluri si certuri intre membrii si de abia ne-am revenit si noi.

IONUT-GBP 06-11-07 20:57

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1186811)
Eu propun urmatoarea chestie referitoare la ideea de a ne creea un loc al nostru separat de 4Tuning

Este o prostie.. zic sa renuntam la asa ceva pentru ca eu am facut un forum in colaborare cu trafy si deja Ioneala s-a apucat sa faca altul ca al lui e mai frumos.

Chiar daca aici suntem discriminati propun sa ramanem aici pentru ca, creearea unui alt forum special pentru noi ar conduce la mai multe scandaluri si certuri intre membrii si de abia ne-am revenit si noi.

ba ca**t dak nu itzi place ala facut de mine la ce mai facusi tu unu la fel ...xeroxule :lol: :lol: :shock:

Strumfule !:lol: :x

trafy-vr6 06-11-07 20:59

GPL ce masina mai ai ma?

thex 06-11-07 21:01

ba sa mor io....ionute nu esti pe creanga ta...iar vrei ma sa ne certam...nu iti ajunge...doamne

IONUT-GBP 06-11-07 21:04

pai uita`te si tu la la el ....facui io ceva si zisa ca nu merge:blahblah: :blahblah: si acum ma copie pe mine ......probabil vrea sa fie el "sefu " acolo :lol: :lol:

ce om.... :cry:
Get over... :???:

CaDDy 06-11-07 21:13

stati ma aici .. lasatzi dracu alte forum`uri .. si ***uri .. pana luam ban asta e...

GPL ... nu`tzi fa griji k nu erau prea multzi care intrau pe un forum unde erai tu admin :)) prea mare riscu :D si la fel si cu aronel .. a avut multe dispute cu multzi din comunitate ... si`a revenit.. dar nu atat cat sa fie adminu` unui forum :)
parerea mea... facetzi cum vretzi :)

trafy-vr6 06-11-07 21:14

forumu lu cartman ala de ionut era chiar aburit

thex 06-11-07 21:16

mda..treaba voastra...injurativa si certativa pe mess nu aici k dupaia ne inchid astia de tot...oricum crek atatea certuri nici in comunitatea poplaca nu sunt

TT21_o2 07-11-07 10:27

:) :) :) :) :)

Aaronnel^ 07-11-07 14:11

Eu am creeat forumul la rugamintea lui Trafy care va fi si moderator si pentru Comunitate. Nu am creeat forumul ca sa fiu eu sef

Robbert 07-11-07 14:16

atunci renunta la comenzi pe forumul ala, lasa'l numai pe trafy admin.
eu oricum nu o sa postez acolo, tot aici e mai bine.

TT21_o2 07-11-07 14:28

iar va certati ma :)

All times are GMT +2. The time now is 01:58.

- Copyright 2026 4Tuning