![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
Acum 2 ore mi-au sosit cateva piese, care le-am si montat. - bara fata M - bara spate M - praguri - eleron M -Am facut comanda si de un motor de e46 -Trebuie sa o las mai jos de spate |
3 Attachment(s)
@PiTyK: Îmi place ce văd.La jante te-ai gândit?
Dacă da,la ce model? Am montat bările şi pragurile.Mâine urmează să pun sus motorul. |
@DariusAlexandru - Inca nu m-am gandit la jante...
Frumoasa pisica :D. |
4 Attachment(s)
Deci dupa investitile pe care leam facut in E36 si dupa cele care le foi mai face saptaman asta am constatat ca am cam ramas fara bani .ASa ca mam bagat intro afacere cu un prieten.El imi trimite masini din Germania si eu le vand in tara si imi da si mie o parte din bani.
Prima masina golf II GTI Tip GTI Categoria hatchback Stare neinmatriculata Anul fabricatiei 10/1990 Kilometraj 220.000 km Putere 175 cp Cutie de viteze manuala(5+1) Capacitate 1600 cm3 Culoarea albastru Usi 2/3 Motorizare Benzina Norma euro non-euro Consum 7,00l Proprietari-anteriori 2 Dotari siguranta ABS; Alarma; Închidere centralizata; Servodirectie; Dotari confort Geamuri electrice; Jante din aliaj; Radio Pret: 1500euro |
Ma intereseaza Golf-ul tau.
Un pret ? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Baieti Rid3r*RaCe A ajuns in pragul falimentului am in garaj un Cielo da bara fata/spate distruse + ca este neinmatriculata si Toyota Supra a facut un tovaras accident cu ea astazi ... si a ramas de ea doar caroseria si Jantele + Suspensiile care le`am vandut la dezmembrari si am luat 1000 E toata masina
o sa fac comanda de bara fata/spate la Cielo Si asa ca am ramas in Faliment mi`am cautat de munca si am gasit o firma Auto Mercedes-Benz care cautau un Sef !!!Si am studiile Necesare + ca mi`a dat si masina de servici ...deci doar cielo mai ramane in garaj atat ! Poze cu masina de Servici : |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@ionut.alex63: Frumos Golf-ul.
@Rid3r*RaCe: Păcat de Supra.Prietenul tău care a lovit-o e bine? Spor la muncă. Ultimile poze în seara asta: |
Am gasit pe net niste jante, este vorba de Fikse FM10 Chrome pe 19" la 1000E.
Ce spuneti ? Sa le iau ? |
Mai caută.După le iei şi-ţi pare rău că ai văzut altele.
|
2 Attachment(s)
La masina s-a lucrat enorm de mult astazi!!!!!!!!!! E36-le meu drag si scump incepe sa prinda iarasi forma
Deci: 1.aripi fata indreptate 2.aripi spate trase la lini si indreptate 3.geamu spate schimbat 4.bara spate reparata 5.montat praguri stock 6.montat bara fata stock 7.montat faruri + stopuri m3 originale 8.montat usa dreapta 9.motor dat jos 10.scaune comandate 11.piese motor comandate 12.bara fata M nou nouta pe drum 13.grila fata schimbata Piesele le am de la un prieten care are 3 e36 la dezmembrat... am dat golful pe piesele de la el si ne-am inteles noi la bani! Masina va fi vopsita in alta culoare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
A iesit bine masina .Imiplace !! IN seara asta am castigat la poker 4 jante care leam pus pe E30 . NU sunt cine stie ce dar pana cand fac rost de bani sami iau altele voi ramane cu astea.Oricum sunt mai bune decat ce aveam inainte. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning