![]() |
re: Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO
Quote:
|
Quote:
auzi... cu masina asta se filmeaza partea a 3-a de la pink panther?:oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Oltcit Club 12 TRS - DJ-63-CRO - Pimpim Pink
Quote:
|
senzatieeeee!!!!
:peace::peace: bv Laure, |
felicitari pt munca depusa la oltcit...era foarte frumos inainte....acum sincer e naspa rau de tot..culoarea este aiurea grav nu se potriveste cu nimic...sper sa nu te superi...bafta!
|
Quote:
|
si mie imi placea mai mult inainte..pana la urma e masina lui si trebuie sa ii placa lui...oricum indiferent de culoarea ei masina are linie si arata bine..deci aici vorbim ca nu ne place culoarea nu masina.
|
Normal ca nu o sa le placa la toti culoarea masinii, jantele, proprietarul.... ca deh... asa sunt romanii. Cati dintre voi ati facut macar 1/4 ( un sfert ) din ce a facut Laure, la masina lui( ma refer la munca ) ? Cati dintre voi ati bagat atatia bani intr-o masina, care altii o duc la remat? Macar pentru asta, trebuie apreciat. Nu cred ca si-a facut masina pentru niciunul de pe forum. A facut-o pentru el. Numai pentru asta trebuie sa ai respect pentru Laure. Bravo.
|
Mie imi place masina..culoarea nu e pe gustul meu..nu am zis nimic de munca lui...bv lui si atat, ca nu am fost cu el cand a muncit la masina...nu am de unde sa stiu...in fine.....gusturile nu se discuta. E forum unde ne dam cu parerea...pro si contra...nu se poate sa avem toti aceleasi gusturi...mai bine ne expunem ideile si bune si rele ca poate tine cont de ele.
|
Quote:
|
Quote:
oricum a muncit la masina si am mai spus il respect pt asta;)... myky99---- cand am zis naspa rau m-am referit la culoare nu la masina;) |
Quote:
Ce-ai scris tu aici, n-are nici o treaba cu ce au zis oamenii mai devreme. Multi au spus ca nu le place culoarea. Nu s-a legat nimeni de cata munca a depus Laure la masina sau la bani. Si ce zici tu, ca si-a facut masina doar pentru el... pai atunci nu mai avea topic aici. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning