![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Renunta la acea husa de volan, iar cu timpul poate imbraci volanul in piele, va fi mult mai placut la atingere:D
|
Cu ceva insertii de piele perforata 8).
|
Puiul a venit din fabrica cu masina?
|
foarte bine arata masina, dar renunta la husa de pe volan si la nuca schimbatorului...parerea mea personala...
|
foarte frumos loganu mult mai frumos live decat in poze si propietaru foarte de treaba;)....bafta in continare la modificari:D oricum merita toata atentia in prin trafic
|
Te vad mai mereu prin Popesti. Arata bine masina dar rotile mi se par un pic cam mici. Parerea mea.... Dar daca tie iti plac este cel mai bine.
Felicitari pentru masina. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ZUZ-u a intrat la caldurica, astazi am facut loc in garaj si l-am bagat. Iarna asta o sa fie mai mult menajat. Stie cineva unde gasesc o husa pentru masina ? |
Husa?:rolleyes2 Carrefour, lidl, okazii, peste tot.
|
Nu husa pentru scaun...poate m-am exprimat gresit. Prelata pentru toata masina sau husa cum se spune :-)
LE: Am gasit pe okazii dar pentru jeep. O sa vad ce masuri are |
felicitari pt masina !!!
- sa vedem ce noi modificari aduci la masina !! - sper sa reusesti sa-ti faci interiorul |
Mersi Obelix!
- Asteptam sa treaca iarna si vedem dupaia - La ce te refereai sa-mi fac interiorul ? Pana una alta, un like daca se poate -> https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Multumesc |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ieri spre mirarea multora a fost cald afara asa ca l-am scos pe ZUZ in fata garajului dupa aproximativ 2 luni. Era murdar asa ca i-am facut o baita sa intre in noul an curat :-).
Niste poze nu foarte clare... Sarbatori fericite tuturor si La Multi Ani! |
mai scoate-o sa se aeriseasca:-)
|
pana la urma ai reusit sa faci o masina strasnica, bravo Alex :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning