Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

Bmw_E30dak 29-01-10 23:40

Re: Cum sa agati o fata ?

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3027878)
@BMW E30 : prinzi un capat de la sufa de carlig si cu celalalt capat il invarti deasupra capului ca in vestu salbatic si arunci dupa gagici pe strada sa le agati nu?

la cat de parsive si pe interes sunt in ziua de astazi...ar merita sa le si taram prin oras legate... no offence

aleks 30-01-10 08:29

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3027693)
nu te supara pe mine...si mie la prima intalnire , chiar si a 2-a mi se pare..nu stiu cum sa zic...intr-un fel ciudat sa-i duci tradafir.abia dupa cateva intalniri cand va cunoasteti putin mai bine sa o astepti si sa-i oferi un trandafir(nici prea boboc , nici prea inflorit :D) atunci clar se topeste si va fi o surpriza pt ea.cum zicea cineva mai sus si vb lui varumiu , pt mine exista 2 feluri de flori , trandafiri si restul florilor , si parerea mea ca trandafiru exprima ceva mai mult decat o simpla floare si gest (sper sa ma intelegeti ce vreau sa zic) ,deci de la prima intalnire eu zic ca nu

LE : ar fi o chestie ca tot citeam pe aici pe forum cand ii dai trandafiru si te intreaba cu ce ocazie sa-i zici "am vrut sa-i arat trandafirului cat de frumoasa esti" da nu merge ca dupa aia si-o ia in cap :D

Bun, bun, aşa īmi place de voi, nu cumva să folosiţi blestemăţii din astea, flori şi alte prostii, n-am nevoie de concurenţă, īmi place că sunteţi bărbaţi adevăraţi, scoteţi-le şi la un biliard eventual (sau orice alt joc ce presupune competiţie) şi băteţi-le să le sune apa-n cap, să vadă cine-i masculul dominant īn cuplu.
Pe urmă vă miraţi că toate femeile este curve pe interes, au ieşit odată cu un baiat bun da' tot după ăia cu bani se duce, nu după sufletu' pur, curvele dracu ce e iele.
Oricum, e un mod propriu şi unic de a-mi selecta de la prima īntālnire genul de fată cu care să ies, le las pe cele care nu apreciază gestul lui VladM :)
Totuşi, aş cam fi īn stare să pun pariu că dacă fetelor despre care ne-a povestit Vlad li s-ar īntāmpla ca la prima īntālnire cu un băiat să li se ofere o floare aşa cum trebuie (adică din plăcere şi nu din obligatie, de parcă duci un buchet de scaieţi unşi cu ulei ars) 90% din ele ar fi topite de gest. Ţin pariul fără niciun stres ;)

Trixi 30-01-10 09:20

...faptul ca un procent mare din domnisoare reactioneaza la fel, nu inseamna ca asta este normalul.
tin sa va anunt ca aceste domnisoare care va intituleaza "ghei" si va iau peste picior in clipa in care nu le salutati cu un pumn in m.ie sunt rude cu Georgeta. (pt necunoscatori : Planeta Moldova- La redactie)

22VIN 30-01-10 11:04

Ba, ce-i drept, in viata mea n-am dus niciun trandafir la nicio fata:)). Poate ca trebuia sa mai fac gesturi de-astea cu unele fete dupa care si acum imi pare rau.

Tzzantaru 30-01-10 11:10

aleks , cred ca m-ai inteles gresit.n-am zis ca nu ofer flori(trandafiri ca despre asta e vb aici) , chiar din contra ,parerea mea ca la momentu potrivit un trandafir face cat 1000 de cuvinte.ce am zis eu din punctu meu de vedere ca nu l-as oferi la prima intalnire.

22VIN 30-01-10 11:14

Ba tocmai, daca e fata calumea si apreciaza acest gest, e chiar important sa faci asta la inceput. La inceput trebuie facuti pasii cei mai buni, apoi doar trebuie sa te mentii si din cand in cand sa mai faci gesturi frumoase. E foarte important sa ai "startul" bun intr-o relatie.

Sasha 03-02-10 10:19

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3030510)
Ba tocmai, daca e fata calumea si apreciaza acest gest, e chiar important sa faci asta la inceput. La inceput trebuie facuti pasii cei mai buni [..]

da, da.. si apoi sa faci gesturi d-astea numai sa-i inchizi gura...cand faci vreo idiotenie.. stim si noi cum se procedeaza ;) :)

22VIN 05-02-10 23:11

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3045239)
da, da.. si apoi sa faci gesturi d-astea numai sa-i inchizi gura...cand faci vreo idiotenie.. stim si noi cum se procedeaza ;) :)

Eh, nu numai:lol:
E logic ca o sa faci un gest de genul cand ai calcat stramb, dar daca faci asta numai si numai atunci, n-o sa mai aiba nicio valoare, ca doar n-o fi proasta sa n-o deranjeze...

Eu nu-s deloc romantic, nu-mi place, dar asta pana cand o sa gasesc fata care sa-mi suceasca mintile:lol: Si asta e valabil pentru toti, oricat am scrie fel si fel de chestii si pareri pe-aici, cand gasesti fata care trebuie nimic din ce iti spuneai ca faci sau nu faci n-o sa mai fie valabil.

VladM 05-02-10 23:19

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3055512)
Eh, nu numai:lol:
E logic ca o sa faci un gest de genul cand ai calcat stramb, dar daca faci asta numai si numai atunci, n-o sa mai aiba nicio valoare, ca doar n-o fi proasta sa n-o deranjeze...

Eu nu-s deloc romantic, nu-mi place, dar asta pana cand o sa gasesc fata care sa-mi suceasca mintile:lol: Si asta e valabil pentru toti, oricat am scrie fel si fel de chestii si pareri pe-aici, cand gasesti fata care trebuie nimic din ce iti spuneai ca faci sau nu faci n-o sa mai fie valabil.

Aici sunt perfect de acord cu tine,n-am iubit niciodata o fata,cum ma desparteam de una curand eram cu alta,n-am reusit sa ma indragostesc de nicio fata asa de tare in sa ajung la romantism si toata lumea imi spune ca va veni fata care o sa-mi puna capac,dar,nu vreau,repet,nu vreau sa cred treaba asta :))

valib 08-02-10 17:45

azi am auzit de la o tipa, cum ca...a fost agatzata, ea fiind la volan, respectivul tot la volan...
si era destul de entuziasmata...ca a fost ciudat, ca bla bla si cica o sa iasa la cafea:):)

22VIN 08-02-10 17:56

Quote:

Originally Posted by valib (Post 3065288)
azi am auzit de la o tipa, cum ca...a fost agatzata, ea fiind la volan, respectivul tot la volan...
si era destul de entuziasmata...ca a fost ciudat, ca bla bla si cica o sa iasa la cafea:):)

Daca fata e calumea si omu' a agatat-o intr-un mod civilizat, nu replici cretine si penibile, atunci foarte tare.

Eugen_TL 08-02-10 19:33

Acum un mic offline... chestii minore de la o fata in club pe terasa am mai pomenit, dar sa vina la tina UNA (cum i s-a intamplat aseara unui prieten fiind cu el) si sa zica " buna imi dai si mie nr-ul tau e pt prietena mea" n-am mai intalnit... Cat de pofticioasa sa fie fata aia ?! :D

morpheusmaster 09-02-10 13:53

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3065688)
Acum un mic offline... chestii minore de la o fata in club pe terasa am mai pomenit, dar sa vina la tina UNA (cum i s-a intamplat aseara unui prieten fiind cu el) si sa zica " buna imi dai si mie nr-ul tau e pt prietena mea" n-am mai intalnit... Cat de pofticioasa sa fie fata aia ?! :D

Mai stii? E de apreciat zic eu :)) Multe fete ar trebui sa ii urmeze exemplu'

Nautilus 10-04-10 23:31

Eugen_TL: Īn locul tău aş fi foarte suspicios la orice tentativă de agăţat din partea unei femei folosind drept curier o altă femeie. (De fapt ar trebui s-o denumim cu termenul tehnic "lipeală" :D ). Dacă te gāndeşti puţin realizezi de ce.

~Nautilus

ZaNe94 19-04-10 18:45

si:
-nu incerca sa pari mort dupa ea, nu le plac baietii cu care pot fi oricand
-in timp nu te baga in seama prea mult devi stresant a dracu
-nu ii spune daca un amic a spus ca e stramba, ca e proasta, ca e panbarama, chiar daca tii la ea... ca sal citez pe spike "cu cine mortii tai te mai impaci, stii ca ne-ai dat dracu pe toti pentru o pereche de craci"
-nu fi un alcolic ca nu agati nici pe dracu atunci cand te tine de cap sa borasti. Doar nu o sa gasesti vreuna sa iti zica "la cat de bine facut arata acel ou ochi din voma ta imi dau seama ca esti un om gospodar, vrei sa fi barbatu meu?"

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning