Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

y0anna 18-07-08 17:59

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

hai sariti cu sfaturi :-(:-(

GolfuletzS 18-07-08 18:01

ti`am zis :D mei ce sa faci ... dar daca nu vrei sa asculti

ZerO_CooL 18-07-08 19:36

Inteleg ca nu sunteti nici despartiti, dar nici impreuna nu se mai cheama ca sunteti... si tu ai de facut o alegere... si ti-e greu... esti nehotarata... dar tot va trebui sa iei o decizie. Indiferent de sfaturile pe care ti le dau altii... tot tu trebuie sa hotarasti... gandeste-te sa faci in asa fel incat sa-ti fie tie bine.

florinel97 18-07-08 20:36

Gandeste asa, daca el nu se schimba o sa ai o stare naspa multa vreme, dar daca vrei sa renunti trebuie sa stergi tot ce tine de el sa poti sa iti revi cat mai repede, (mesaje, adresa mess, numar telefon, poze, tot sters) eu asa fac in toate cazurile, sau puse bine dar sa nu te mai uiti la ele sa iti aminteasca de el.
Primele zile o sa fie greu, apoi ai sa te obisnuiesti putin, iar cu timpul totul se va raci, si totusi il vei mai iubi dar poti sa te bucuri si de alte lucruri, apoi o sa treaca de tot.
Dar o sa fie greu sa il uiti noi nu iti zicem sa il lasi cum crezi tu cel mai bine, daca crezi ca merita chestia asta dupa tot ce a facut da, daca crezi ca nu merita atunci mai astepti.
O zi frumoasa iti doresc!

bodyspeed 19-07-08 10:29

Quote:

Originally Posted by y0anna (Post 1652276)
hai sariti cu sfaturi :-(:-(

Din interior .... din asa zisa relatie nu poti vedea totul f clar , este greu sa faci primu pas spre orice , mai ales daca te gandesti ca numai are rost !!
In sinea ta te tot gandesti daca?.. poate? ..si intrebari stupide care pana la urma urmei asa vor ramane , intrebari fara de raspuns..,Te lupti si te lupti inutil, deja lucrurile iau alta intorsatura..
vb lui trixi ..nu poti face pishu impotriva vantului , nu e nici igenic si te vei uda !!

AAAAK 19-07-08 11:45

yoana tot deprimata esti?
apai dejeaba iti tot spune lumea ce ar trebui sa faci dak tu nu iei o hotarare.
Probabil baiatul ala se distreaza mai iasa cu o gagica, fwte si el ceva, si tu stai si suferi ..no offence!
Tu esti principala vinovata pt starea in care te afli nu el . Deschide ochii si vezi dreq odata ce e de facut.

Trixi 19-07-08 12:08

yoanna....un singur sfat de la mine : nu te injosi,sa nu ajungi niciodata sa te comporti de parca ai fi carpa,pentru ca dupa o vreme ai sa ajungi sa regreti amarnic,oricit de mare a fost iubirea.suntem in primul rind oameni,si daca nu respectam asta,orice alt sentiment o sa isi piarda valoarea.
si inca o chestie importanta ar fi sa te inveti sa iti asumi raspunderea pentru deciziile pe care le iei.adica,daca te-ai hotarit ca NU,apai dupa aia sa nu te apuci sa bocesti si sa te plingi la toata lumea.suporta consecintele,pentru ca la asta te astepti si tu de la restul.si tine-te daca ai luat o decizie,ca altfel reincepi agonia de fiecare data cind renunti...
sper ca s-a inteles ce am aberat aici...break a leg!
....siii BRAVO AAAAK!!! vezi bine treburile ;)

florinel97 19-07-08 12:53

Toate la timpul lor!!!

aleks 19-07-08 15:44

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1653203)
yoanna....un singur sfat de la mine : nu te injosi,sa nu ajungi niciodata sa te comporti de parca ai fi carpa,pentru ca dupa o vreme ai sa ajungi sa regreti amarnic,oricit de mare a fost iubirea.suntem in primul rind oameni,si daca nu respectam asta,orice alt sentiment o sa isi piarda valoarea.
si inca o chestie importanta ar fi sa te inveti sa iti asumi raspunderea pentru deciziile pe care le iei.adica,daca te-ai hotarit ca NU,apai dupa aia sa nu te apuci sa bocesti si sa te plingi la toata lumea.suporta consecintele,pentru ca la asta te astepti si tu de la restul.si tine-te daca ai luat o decizie,ca altfel reincepi agonia de fiecare data cind renunti...

y0anna, s-o crezi pe trixi, ca e fata si stie cum stau lucrurile mai bine decat noi baietii :)

y0anna 19-07-08 16:51

mersi..o sa incerc sa tin cont si de sfaturile voastre ca inca sunt mica :-))

AAAAK 19-07-08 20:13

dak esti mica nu inseamna ca trebe sa fi si fraiera .
parerea mea gaseste un baiat frumos ,lasa-te vrajita, si dupa o seara cu el o sa-l uiti pe respectivul dupa care suferi instantaneu ;)

Eugen_TL 19-07-08 21:33

mmm fa o licitatie de baieti ..din ct ! :) sau de ce nu, din TULCEA ..stiu eu pe unul acolo, doctor e in vindecat fete :))) :P

j.v.l 20-07-08 17:25

Quote:

Originally Posted by y0anna (Post 1653598)
mersi..o sa incerc sa tin cont si de sfaturile voastre ca inca sunt mica :-))

du-te in parc la tabacarie sigur gasesti ceva acolo :lol:
saaaaaaaau bate tomisul ca e la moda si cum tomisarii sunt cu bunghiul pe fetele de la volan, sigur gasesti si acolo ceva :lol: si chiar daca nu gasesti, in mod clar vei fi uimita de replici. vei rade crunt :lol: nu stiu cat te va ajuta sa uiti, dar cu siguranta te vei amuza

pamy 05-11-08 21:19

salut, sunt nou pe aici si am nevoie de niste sfaturi.
acum cateva luni m-am combinat cu o fata. la inceput a fost de visss, dupa un timp au inceput sa apara certurile. faza e ca ea s-a despartit de mine, eu am incerca sa ii fac pe plac sa nu o fac sa se mai simta prost. am incercat sa ma schimb pt ea, dar nu a fost deajuns. am zis niste vorbe dure la suparare, acum le regret. din momentul de fata nu mai stam impreuna si asta mi se pare aiurea rau de tot, nu stiu ce sa fac. Acum mi-am dat seama ce-am pierdut si e prea traziu, nu mai pot sa fac nimic sa dau timpul inapoi,eu nu eram destul de matur sa inteleg ce vrea ea sa zica.....acuma ma simt airea rauuu de tot, nu stiu ce sa fac. mai e si o chestie ca avem preteni comuni si noi tot timpul ieseam impreauna si asta mi se va parea cel mai greu....eu vreu sa ma impac cu ea dar nu stiu ce sa fac......nu stiu ce are asa de special, dar pe langa alte fete nu superiara si asta ma face sa tin mult la ea si am mai pus si suflet in relatie care eu nu fac dess asta .....nevoie de sfaturii

needBrain 06-11-08 14:44

pffff
iubire...ce draq ma...why love and cry when you can f**k and smyle :D

bine...io vorbesc :)))
da ce pot sa zic,mi-am invatat lectiile

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning