![]() |
|
Re: Cafeneaua Iesenilor Pe 4Tuning
pai la ce sunt buni prietenii...? sa incurcam omu, sa-l plictisim cu intrebari...... felicitari inca o data pt masina....
|
apropo, in caz ca inca nu v-ati invatat, astia mai noi, care tot vad ca postati, intalnirea saptamanala 4t are loc tot la palat, tot la ora 21.00 si tot vinerea, adica astazi.....
|
we razvan.. ce zici.. ne vedem in seara asta? cand urca luna mai sus de orizont? :D poate prindem senin si se vede... :D
noi ne intalnim.. stam de vb una alta si apoi cred ca o sa facem o plimbarica.. spre voi.. si stam de vb la Palat. Bafta |
Ne vedem neaparat, ca nu ne-am mai vazut de mult. Zyzu' e acolo. Discutam ce avem de discutat intre membrii OSMS, iar apoi...sa fie haos ! :x :lol:
|
mda deci peste vreo 2 saptamani poate ajung si eu la o intalnire:(( k masina mea mai are de stat in service cu pompa lor de benzinaX( cu tot X( cu comenzile lor in belgia si alte prostiiX(
|
nu esti singurul care sta pe dreapta.....si eu fac cam la fel....acu stau si eu din cauza unei piese,iar cealalta masina sta asteptand o vopsea...asta-i viata...
|
mda:( mai aiurea de tine cu 2 masini si amandoua pe dreapta:(
|
trist man trist...asta e viata...dar la urma urmei nu m-am nascut in masina....asa ca....o iau frumos la picior....cine stie unde se poate vopsi o masina la un pret mai omenesc da-ti un pm..va multumesc frumos....
|
a bine normal ca mai exista si alte moduri de mers:)) da park e alta placerea:d cand conduci si te duci pe unde vrei tu si cat de repede vrei fara sa opresti din statie in statie:P
|
3 Attachment(s)
Vreo 3 poze de la targu de masini de la sala sporturilor...Nu e claritatea cine stie ce ca le`am facut cu telu
|
Quote:
|
daca e vb de ala de langa petrom il stiu aam sa ma duc zilele astea....ms se idee...
|
am si eu o masina acolo sapt asta trebuie sa o finalizele cred ca maine o baga la vopsit pana acum au lucrat bine la partea cu tinichigeria ....
|
caut loc de munca..ce o fi...pana acu lucram la dolce dar au ramas fara antene si de 2 luni tot astept sa vina..asa ca daca stie cineva un loc pe undeva...help :(
|
Astazi la ora 19.00 in cadrul Tester Iasi va avea loc lansarea noului Ford Focus ... va astept cu drag ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning