![]() |
|
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: Pe mine sa faci sa zambesc!Daca vor mai aparea 3-4 cu aceeasi parere vei mai zice ca-s tot eu?! :-P
Hmm....Andr3i esti prea patimas! |
Re: masinile modificate din bacau
LOL...Duamnee..Ai un simt critic foarte dezvoltat...De cand ai venit pe forum,numai asta faci,si doar la adresa masinii lui Andrei...Fara suparare,da e parerea ta !!!
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
asta e: discutia nu s-a oprit acolo,am mutat-o pe cafenea
acum va invit eu s-o continuati aici pana va simtiti lamuriti deplin. dar va rog, fara atacuri directe si fara expresii dure multumesc ;) a, da saigo si razv par a fi doua persoane diferite, apar ip-uri fara legatura intre ele... |
:)) Ok tata Aleks! :)
|
apropo, imi place cum ai iesit in poza de la avatar, cu o singura remarca...
nu-mi prea place ca stai incruntat :D:D:D |
Quote:
|
de la sesiune cred ca i se trage :D:D:D
n-ati vazut postuil de mai sus, am pus acolo dovada ca la politie se fac blaturi, e o poza de pe mess de la mine :D |
Am vazut si eu statusul lui Mertan..Asteptam sa vedem ce explicatie ne da el..
|
Oki doki, eu termin discutia ca RaZv atat timp cat nu spune ce masina are, ca tare-s curios cu ce se lauda el atat... (shhhht... nu spuneti la nimeni, dar eu cred ca nici nu o are ;) ) ....
|
eee... stiti voi ca plec acus prin germania putin... am fost pe la pasapoarte oleaca... plec cu unu sa ishi aduca o masina... aranjamente periculoase... si m-am dus azi pe la politie cu el... pe la comandant... la domnul m****a... niste afaceri... ce dracu... doar nu stam pe tusha...
|
Quote:
bah tu ori esti batut in cap ori nu pot sa imi dau seama ce e cu tine iar ai tu relatii peste tot ??? si nu poti sa intri nici macar la festival la motociclisti ??? si numai da tu atatea nume ca le dai degeaba ca aia nici nu cred ca au vb cu tine mai tine ma si tu gura bah parca esti ....mai ceva decat un copil mic Quote:
prea se tine sa nu zica ce si cum si prea stie masinile ''alea'' ce e cu ele |
alexxx, dar rau mai esti!!!:lol: :D :twisted: :evil:
|
Quote:
|
ce aveti mai... nu are voie omul sa glumeasca... ce oameni...
haideti cititi ceva tare http://www.desteptarea.ro/articol_3069.shtml |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning