![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
VTM fortza.....murea o baba...plm.....:lol::D POWER BY 2000 cm...110 CP pe 3 tone baragladina:D.....vreo 40 morti ca are 500.000 km masina....:shock:.....:lol: DVD e fortza....are iesire si pt microunde...firma RALLY LIMITED EDITION....:lol:....GPS SI PE POLUL NORD....E FULL FRATE CE SA MAI...:lol: |
Quote:
Dictaloooo ... erai mai tare ca KUBICA :)) ... pt fratele meu o melodie cu dedicatie :)) :)) :)) http://www.manelevechi.info/doru-calota-hai-cristina/ |
Quote:
nu esti cu tigla pe casa :lol::lol: numai pot de ras :lol::lol: |
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
betonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
Quote:
|
Quote:
|
salut :!:
best bmw jakale..la mai multi km\accidente 0 :rolleyes2 toata stima pentru nebuniile voastre baietsi (jakal,marian nebunu,etc) SPOR la BANI & TUNNING de Calitate sa fie pe sistem turbo:!: jakale ceva poze mai noi ? sunt cu ochii pe voii.. |
Jakale, esti vedeta, sa moara mama, daca scrii pe Google la imagini "yellow e30" al tau apare primul 8)
|
da?...e treaba atunci......masina e de vanzare....pret 7000 ca a aparut pe multe site-uri...:lol:
glumeam....ramane in ograda... de fapt s-ar putea sa ii fac mutatie in alemania pt 3 luni....:D |
Quote:
|
Quote:
nu stiu daca sa ma risc....cu nemtii nu te joci..... ma opresc imediat...masina bate la ochi.culoare, jante, xenon, joasa, stopuri, geamuri negre, tobele urla, suspensi....etc...pt care nu am omologare la ei acolo....si aia te percuteaza imediat......risc o mare amenda... ori o las acasa , ori o las la boby sa o mai dezamorteasca la cupa cocean...:D |
Quote:
Singurele care ar putea sa iti faca probleme sunt xenonul pentru ca masina ta nu e prevazuta cu spalatoare de faruri si nu se reglaza automat farurile, si toba care nu cred ca scrie la acte nimic. in rest nu te a opri nimenii |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning