Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - taxiul meu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/104358-e30-taxiul-meu.html)

Gyo*TDS 07-02-11 13:35

Re: E30 - taxiul meu

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4061435)
:))...merge....tocmai mi-am luat un DVD 20 inch.....car kit incorporat, jocuri, GPS + multe alte functii......editie limitata.....

uite acilisea o poza........:lol::lol::lol:

are si iesire de subwoofer?:))):lol::lol:

marian92 07-02-11 13:40

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4061435)
:))...merge....tocmai mi-am luat un DVD 20 inch.....car kit incorporat, jocuri, GPS + multe alte functii......editie limitata.....

uite acilisea o poza........:lol::lol::lol:

Frumooosss :lol::lol:, vad ca e dala retractabil :)))))), are si navigatie cu harta Romaniei?:)))))))))))))))))
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

jakal 07-02-11 13:41

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4061460)
harzatear gazu' :))::))...ai pozat cassu' de de la ambulancia fiat:lol::lol:....o sa moara balosu' de invidie:lol::lol:

da ....dar ai vazut ce te-am alergat pe coclaurile alea....

VTM fortza.....murea o baba...plm.....:lol::D
POWER BY 2000 cm...110 CP pe 3 tone baragladina:D.....vreo 40 morti ca are 500.000 km masina....:shock:.....:lol:

DVD e fortza....are iesire si pt microunde...firma RALLY LIMITED EDITION....:lol:....GPS SI PE POLUL NORD....E FULL FRATE CE SA MAI...:lol:

Ricardinho 07-02-11 14:13

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4062191)
da ....dar ai vazut ce te-am alergat pe coclaurile alea....

VTM fortza.....murea o baba...plm.....:lol::D
POWER BY 2000 cm...110 CP pe 3 tone baragladina:D.....vreo 40 morti ca are 500.000 km masina....:shock:.....:lol:

DVD e fortza....are iesire si pt microunde...firma RALLY LIMITED EDITION....:lol:....GPS SI PE POLUL NORD....E FULL FRATE CE SA MAI...:lol:

Dictaloooo ... erai mai tare ca KUBICA :)) ... pt fratele meu o melodie cu dedicatie :)) :)) :)) http://www.manelevechi.info/doru-calota-hai-cristina/

daffy duck™ 07-02-11 14:25

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 4062270)
Dictaloooo ... erai mai tare ca KUBICA :)) ... pt fratele meu o melodie cu dedicatie :)) :)) :)) http://www.manelevechi.info/doru-calota-hai-cristina/

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nu esti cu tigla pe casa :lol::lol:

numai pot de ras :lol::lol:

Ricardinho 07-02-11 14:34

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 4062296)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nu esti cu tigla pe casa :lol::lol:

numai pot de ras :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

werwceul 10-02-11 11:27

betonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

jakal 12-02-11 00:49

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 4062270)

ce diliu.....:)):))

KrYpToN 13-02-11 02:22

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4076515)
ce diliu.....:)):))

+1 :)))

blackrten1 15-02-11 18:20

salut :!:
best bmw jakale..la mai multi km\accidente 0 :rolleyes2
toata stima pentru nebuniile voastre baietsi (jakal,marian nebunu,etc)
SPOR la BANI & TUNNING de Calitate sa fie pe sistem turbo:!:
jakale ceva poze mai noi ?
sunt cu ochii pe voii..

eMH 15-02-11 19:36

Jakale, esti vedeta, sa moara mama, daca scrii pe Google la imagini "yellow e30" al tau apare primul 8)

jakal 15-02-11 20:43

da?...e treaba atunci......masina e de vanzare....pret 7000 ca a aparut pe multe site-uri...:lol:

glumeam....ramane in ograda...
de fapt s-ar putea sa ii fac mutatie in alemania pt 3 luni....:D

Vladz 15-02-11 22:29

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4088591)
da?...e treaba atunci......masina e de vanzare....pret 7000 ca a aparut pe multe site-uri...:lol:

glumeam....ramane in ograda...
de fapt s-ar putea sa ii fac mutatie in alemania pt 3 luni....:D

tu umbli cu cioara vopsita :lol: ce faci cu ea acolo ? mergi la consum pana acolo ?

jakal 15-02-11 22:50

Quote:

Originally Posted by Vladz (Post 4089010)
tu umbli cu cioara vopsita :lol: ce faci cu ea acolo ? mergi la consum pana acolo ?

nu e vb de consum....dar ce draq sa mai faci in tara asta de kko...

nu stiu daca sa ma risc....cu nemtii nu te joci.....
ma opresc imediat...masina bate la ochi.culoare, jante, xenon, joasa, stopuri, geamuri negre, tobele urla, suspensi....etc...pt care nu am omologare la ei acolo....si aia te percuteaza imediat......risc o mare amenda...

ori o las acasa , ori o las la boby sa o mai dezamorteasca la cupa cocean...:D

optimus 15-02-11 23:21

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4089076)
nu e vb de consum....dar ce draq sa mai faci in tara asta de kko...

nu stiu daca sa ma risc....cu nemtii nu te joci.....
ma opresc imediat...masina bate la ochi.culoare, jante, xenon, joasa, stopuri, geamuri negre, tobele urla, suspensi....etc...pt care nu am omologare la ei acolo....si aia te percuteaza imediat......risc o mare amenda...

ori o las acasa , ori o las la boby sa o mai dezamorteasca la cupa cocean...:D

Singurele care ar putea sa iti faca probleme sunt xenonul pentru ca masina ta nu e prevazuta cu spalatoare de faruri si nu se reglaza automat farurile, si toba care nu cred ca scrie la acte nimic.

in rest nu te a opri nimenii

All times are GMT +2. The time now is 19:11.

- Copyright 2026 4Tuning