![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
15 Attachment(s)
Si inca cateva , dak vrea netu' :))))))))))))))))))))))))))
|
superbe......si fetele si masinile......
|
4 Attachment(s)
Si , in sfarsit , dupa multe asteptari , Golanul meu e aproape gata ! Mai este inca mult de lucru la el , dar e pregatit de iesit in lume :) !
|
a iesit super misto.......sa ai parte de el.......place mult de tot....
|
sa-l stapanesti sanatos e super :wink:
|
G-man felicitari... si ai mare grija de majina ;) sa o stapanesti sanatos si fara nici un incident neplacut ;)
|
ma bucur ca ti`ai schimbat masina dar mai bine arata din fabrica
spoielru fata sta sa pice, sub semnalizarea stanga iti intra pumnu. eleronu nu`i simetric se vede chitu... in fine, drum uscat |
Quote:
|
sa fiu invidios pe o dacie?
cred ca glumesti amice, nu? sper ca ai vazut ca atunci cand am plecat eu in scurt timp a cam plecat toata lumea. deschide ochii si vezi ce se intampla, eu spun ce vad. daca un asemenea spoiler plin de chid si cu distante de-ti bagi pumnul intre el este un spoiler, tot respectul meu pentru amatorul acela care l-a construit |
Amatoru care l-a construit e RENAULT + UFO tuneru ;) ....
Dupa cum scrie si Gabi daca citesti mai e mult de lucru adik nu-i gata:-P Dacia tot dacie ce-i drept da macar iese un pic din anonimat :lol: Bafta Gabi si spor la pus inapoi :twisted: :twisted: :twisted: |
eu nu am vrut sa dau nume dar un spoiler nu asa se face
si ala din fabrica arata mai bine, nu avea asa goluri. si reno chiar ii un amator, eu stiam ca astia innainte faceau aragaze, masini de spalat, calcatoare. vad ca acuma fac masini, oricum o evolutie semnificativa pentru ei. si culmea-i ca nici nu arata asa de rau |
ma sa stii ca-s amatori rau la masini , io am un uscator de par de la reno de 20 de ani ala ii brici da cu masinile n-au nici o treaba :twisted:
apropo intaritura de bara la golan ii sudata de masina .... pana si aia daca vrei s-o schimbi tre sa bagi flexu in el golan :evil: |
stai sa vezi ce i`o facut master tunerul smoke la cicione
coamele cu chit si umpic de fibra vopsita. tot kitul masinii a fost dintr-o bucata cand o avut accident la dreapta o trebuit sa dea jos si pragul din stanga. in fine pentru logan au facut aia de la pilot niste spoilere super frumoase. exista la comanda de la elia, rieger, fk facute in germania calumea nu in cluj. |
MIE imi place cum a iesit ca si ansamblu ! Dupa ce va fi finisata , sa zica fiecare ce va vrea , pe mine nu ma intereseaza parerea altora . Eu mi-am facut Golanul dupa cum am vrut si s-a putut (pe partea de finante) . Sa comenteze cine ce vrea , nu-i bai !
|
Quote:
mai bine fiecare sa se uite in curtea lui apoi in curtea vecinului iar cand va fi gata crede-ma ca tot se va intoarce capu dupa el pe strada (ma refer la logan :wink:. Numai bine gabi spor la munca in continuare . mult success si tie dacia-wrc |
Multumim pentru sustinere Bucurestiului;) ! Se anunta un nou tuning show la Satu Mare . See u :) !
PS : GMan was here |
poi ideea nu ii sa se vada ci sa mearga.
eu cu amatarul meu de cielo in prezent ma dau cu masini pana in 150 cai cu tractiune fata. si legat de logan daca tot ai facut o treaba trebuia facuta pana la capat sa iasa bine. acuma spui ca spoielrul fata nu`i gata asa`i? la 100 euro iti luai un spoiler facut calumea de la pilot, 100 euro sunt 3 milioane si umpic, pe tine cat te`a costat bara fata? in fine, bani tai treaba ta, data viitoare ai grija sa se potriveasca tot si plata la final. oricum cauta la firme caluema de tuning piese gata facute nu mai fa improvitatii ca asa iasa si asa si tin. |
ba alex.. dar tu.. cati draci de macari ai sub capota... ai noroc.. ca am vandut.. astra coupe.. ca te scoteam.. la o linie....
lasa ca aduc altceva din germania.. la 150cp sa vezi... ca nui cum crezi... tu |
ca norocul meu ca nu stii ce am sub capota :P
ada ceva de 150 cai si ne dam nu uita ca`i cielo motor 1.5 8v cu 77 de cai din fabrica :P |
"provocarea campionilor" = = = asta vreau si eu sa o vad :-P :-P :-P
|
Si eu vreau sa o vad . Aveti ocazia sa va dati la legale in Satu Mare
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...98&postcount=1 Comunicat de presă Auto-TuningShow 1. Satu Mare 16 septembrie 2007 Venind in intâmpinarea cererii mari a comunităţii locale, in special a pasionaţilor de sporturile cu motor şi tehnologie, Tuning & Sound Identity S.R.L. şi Ger-Bog S.R.L. organizează primul eveniment local in acest domeniu, respectiv AUTO – TUNING SHOW 1 SATU MARE Evenimentul, fiind in premieră in oraş, va avea loc in data de 16 Septembrie 2007, de la ora 12.00 pana la ora 21.00 pe platoul din P-ta 25 Octombrie si B-dul Transilvania, incluzând următoarele programe : 1) Expoziţie de autoturisme personalizate, in cadrul căreia vor putea fi admirate modificările / personalizările aduse din punct de vedere audio, exteriorul si interiorul auto din punct de vedere al designului şi al transformărilor motorizărilor. In acest sens urmărim să invităm proprietari (persoane fizice si juridice) ale autoturismelor astfel modificate din Judeţul Satu Mare, din alte judeţe din Romania, precum şi din Ungaria. Expozitia va incepe de la ora 12.00 pe platoul Centrului Nou, intrarea fiind liberă pentru vizitatori. 2) Spectacol de derapaj controlat (drift show), prezentat de personalităţi proeminenţi din Ungaria ai acestui nou sport automobilistic, oferind vizitatorilor un spectacol plină de adrenalină. 3) Concurs de accelerare pe o distanta de 300 metri, program sportiv deschis pentru participanţi locali şi naţionali, cu intrare liberă pentru vizitatori şi suporteri. Inscrierile se pot face pe adresa de email [email protected], sau la inceperea evenimentului, de la ora 13.00 la secretariatul de concurs, taxa de inscriere fiind de 30 de RON. Concursul se derulează după regulile sportive şi de securitate internaţionale. Informaţii privind categoriile de concurs, inscrieri şi alte detalii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de email de mai sus sau pe numărul de telefon 0740-902496. |
Quote:
felicitarile mele ;) |
Mersi ! Cand va fi gata finisat va fi si mai si ;) . Urmeaza pragurile si pleoape , si il puteti vedea la Satu Mare la showul din 16 septembrie . :)
Cu jentile inca nu m-am hotarat , nu am gasit ceva care sa-mi placa si sa-mi si permit :P! Dar se rezolva . |
ma ce tot lucra ufo pe pragurile alea??? nu-s gata? le pune cristale Swarovski sau ce tot invarteste timpu pe degete?
|
E ocupat omul mah , are de produs bani :) !
|
1 Attachment(s)
GMN :wink:
|
Mersi fain ! Adevarul e ca arata cel mai bine de la spate :)))))))))))))))))))))))))
|
mai eagle am o entorsa la picior si masina mea de 3 saptamani la facut
gman nu ii baga in seama pe toti care vorbesc aiurea. dacia WRC asta e problema ta.nu te uiti si nu asculti deloc. 150 de cai??? te rog in data de 6 pe aeroport hai cu cielo si de castigi la grupa ta respect ..apoi vin cu o masina de 101 cai ..nemodificata sa vedem unde te afli la cai. si inca o problema daca tu imi aduci bara pilot la 100 euro eu iti cumpar una ,k?daca vrei preturile ti le dau eu.o bara de pilot e 600 roni ..nicidecum 300,pragurile sunt tot 300 roni,eleronul e 330 roni,bara spate 590 parca ..nu mai stiu.daca aduni iese dublu cat a dat el pe barile astea.si..da mai e de lucru dar nu toti au mai multe masini sa poti tine masina asta pe dreapta pana e perfecta.fara suparare dar sari peste cal.si nu am chef de inca 2 pagini de certuri. |
Gabi, pe la spate e in alt domeniu nu la masini!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ufo sa-ti treaca entorsa, adik insanatosire grabnica da las ca stim noi viteza ta ... :lol: iar in legatura cu Dacia, lasa-l sa vorbeasca ca altceva s-asa nu face ;) |
Mai , mai , ce agitata e lumea !!! Relaxati-va oameni buni , ca nu e sfarsitul lumii .... inca :)))))))
|
dacia wrc te scot eu la interval....un amarat de punto hgt de 130 cai....cand vrei si pe bani multi daca nu ma faci iti dau eu foc la masina gata????????...daca ma faci imi dau eu foc la a mea !.......astept !
|
deci tu esti chiar dus ma ?!
|
aduc io chibriturile :)))
|
sa te folosesti sanatos gmn de ea :P baftoc si la mai mare
|
:))......stii tu am vb noi gman da-le pace ....e greu..
|
Viatza e greu , stiu !!!
|
eu aduc.. spraiul ptr linia de start, si bidonu de benzina.. ptr castigatoru :D bex-u vine cu chibriturile..
Acum il asteptam pe Dacia WRC sa isi scoata.. masina pe strada.. :D :P |
eu nu ma trag niciodata.
cand am zis ceva asa se intampla. rabdare ca urmeaza surprizele rabdare |
iisuse tu chiar crezi ce vorbesti????.................dumnezeule ca mor uimit:D
|
deci daca domnu dacia chiar se aliniaza la linia de start o sa vedem artificii!!! auto ..... alex m-ai facut curios......:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning