![]() |
Re: Dacia PTM
poi ce rost mai are sa trec in 4 daca pun capace..
|
ziceam si eu asa......pt "protectia" portofelului tau...ar fi bine sa pui pe 14' ca sa nu bata la ochi
|
nu cred ca trece la 4 prezoane ca sa puna table...sau poate pune table provizorii...
|
posibil...:rolleyes2
|
Sincer eu nu vad cu vrei tu sa adaptezi fuzete de nova pe dacie.... De ce nu-ti cauti niste fuzete de dizel si completezi cu ce ai tu acolo si o sa iasa produsul ideal;)
|
da asta o sa fac, puteam adapta usor fuzetele de nova cu tot cu suspensie dar nu se nimerea la bieletele de directie
|
Te complici, deja te joci cu directia frane si suspensie... parerea mea e ca te complici foarte mult... cand este asa de usor de facut o trecere corespunzatoare fara dureri de cap;) acum tu sti mai bine
|
cu un post mai sus,am spus ca da...voi cauta sa iau portfuzeta de papuc
|
4 Attachment(s)
un mic upgrade de la tovarasu BUGA:rolleyes2:arrow:
|
frumoase...ce faci le duci la retapitat?
|
decat 1 e putin belit ... ce atata retapitat .... pui husele pe ele ma .... nu conteaza design ci confortu .... buga se uita la TV in sufragerie dp ala intact :> sunt foarte confortabile
|
Quote:
Quote:
am sa le refac si tehnic si estetic zilele astea,sa vad cu prinderea aia cum pot adapta sinele de nova,pe modelele astea CN4 scaunele originale au fost cu sine de nova:idea: |
Quote:
o tapiterie frumoasa pe ele si sunt ca noi ;) frumoasa si masina ta , va fi mult mai frumoasa cand va fi in 4 prezoane:-) felicitarile mele . bafta , numai bine !:peace::drunk: |
zicea ceva cum k sapt asta le pune pe masina :D deabea ast sa vad ce iese :D
|
iar bagi ma strambe :)) de pus o sa le pun dar...trebuie sa fac ceva cu prinderea,ideea e ca la mine e prindere de nova cu suportii aia de 7cm si daca pun scaunele pe aia si daca le reglez si pe inaltime ies prin plafon deci trebuie sa ma duc undeva sa imi sudez alti suporti.
Ce bine era daca aveam prinderea direct in podea :) |
se face :) se rezolva sti doar unde`i mecanicu :)
|
5 Attachment(s)
Quote:
:arrow: cate ceva de azi:twisted: |
iar suferi ma :))) ? ce ne demonstrezi ca ai gumele praf si aluneca ? si ca iti tin franele :)) ... stiam asta alceva
|
cauciuce de iarna:D?
|
au mers gumele astea o vara si o iarna si sami bag pl daca nu mai tin inca o vara si inca o iarna
ps: urmele alea lungi sunt de la frana la 60 la ora :))) si asta mai mica de aici e demaraju de acum 2 zile :)) |
ai uitat sa precizezi ca urma aia ... e de la treapta 2 ;)) ala de la treapta 1 e mai in spate ... in dreptul locului meu de parcare
|
ce faci ma suferi de actiunile mele :))
|
ma rog ai uitat sa precizezi ca eu eram la volan ... hai lasa off topicu nu mai o arde aiurea .... zile la lume ca masina intra in RK !!!
|
ce-ti mai place sa o omori... COX cat cuprinde... De la gumele de iarna scartia asa de rau? Oricum arata bine asa mai jos. Sa o birjaresti sanatos.
|
1 Attachment(s)
ptm`ule iti propun :D un "paint" frumos frate ;;) mai roz asa :D ce era la mine in fata blocului acum :D
|
Quote:
apropo unde m-ai vazut? Quote:
|
Intersectia str. Traian cu Pache Protopopescu. Ai plecat de pe loc cu scart, ai schimbat a doua iar scart...
|
cam greu sa dea scatrz cu a2-a...:???:la puterea ei :???:
|
Quote:
|
evident.....dar ca sa poti face un scartzuletz cu a 2-a tre sa aia si putina vlaga.....8) sau sa o chinui ff rau..
|
crazyfornova :) nu tre s`o chinui deloc masina trage bine ptr ce are pe ea :) .. si nu o zice vali o zik eu ... ca am mers d f multe ori cu ea :) si da merge !!! i`am dat odata scartz in a 2 da nu la modu ( partz ) .... ceva mai lung :) se mira si vali :> :lol::lol::lol:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza cu ptm`u acum ceva vreme cand o ardea camuflat fara intermediara :)))
masina a mai suferit mici "imbunatatiri" ( datorita cuiva ) sau mai bine zis o reparatie oarecum generala in partea din fata ... va da el mai multe detalii |
12 Attachment(s)
Quote:
niste poze cu operatiunile de zilele astea :D am schimbat planetare,pivoti,bucse, mai am pe spate sa pun jantilii late si sa schimb bucsele de la tendoane si bascula si cam aia e cu partea mecanica, astept sa castig la loto sau sa mai vand din piese ca sa termin ce am inceput:arrow::arrow::arrow: :help: |
6 Attachment(s)
update :D:arrow: semnale laterale aripa cu led rosii
|
semnale dalea hoate buna treaba
|
vezi cum ramai fara ele :))))
|
2 Attachment(s)
+ inca cateva poze
|
Quote:
tinand cont ca un led smd este 5 ron si un semnal 10 ron + munca depusa :rolleyes2 |
daca chiar iti doreai sa fie rosu la semnale iti puneai simplu un bec rosu dinala mic de 5w si gata
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning