![]() |
re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!
Quote:
|
da chiar ai muncit nu gluma :shock:!!!
|
Quote:
Aici de exemplu (VEZI POZA COPIATA) mai este multa rugina. Asta trebuie data complet jos ca alt fel īn 3 ani se manīnca sub antifonare daca ai umezeala īn masina. |
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Pt. SPRAY DE ZINC, vezi AICI ultimul produs DE JOS !
Quote:
La noi, aici īn DE īl gasesti la fiecare benzinarie si se foloseste īn sectorul auto de regula pt. ca nu exista momentan nimic mai bun pe piata. OK. Pe exterior este recomandabil, pe burta masinii, sa dai cu BITUM LACK (Autovapant) peste stratul de spray de zinc pt. a proteja de lovituri (griblura etc.) |
Ai lucrat mult dar ai scapat de rugina.O sa vopsesti toata masina sau doar aripile?
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
decupeaza tot ce e ruginit rau,si dai cu antifon,cand e moale pui o bucata de tabla,gauri,popnituri,cureti pe sub masina bine de tot,dai cu grund antifon si toate cele si pe acolo si gata :)
|
Nasol!Tai o bucata din podeua de la alt Oltcit sau tabla obisnuita si o sudezi acolo.
|
Giny imi pusa ca ai gasit o gaura da nici chiar asa!
Lasa ca se rezolva. Dupa parerea mea o sa prinzi in nituri o bucata de tabla. |
pana sa o iei tu masina a stat la macerat:(?
|
Quote:
Quote:
|
merge la fel de bine si cu popnituri,sau orice fel de nituri ;)
|
Quote:
|
cine iti da tie cordon de sudura la acel petic?
asa daca dai cu antifon,si pui tabla sa se lipeasca de acel antifon,apoi prinzi popniturile,nu cred ca intra apa |
Gasesc eu pe cineva,imi este ca pun popnituri si in 2 ani se mananca iar
|
daca faci tabla de pe masina unde e ruginita sa luceasca,si dai cu feruginol,grund in doua straturi,apoi antifon,pui petec de tabla (si asta sa fie grunduit) si prinzi in popnituri nu vad de ce ar rugini
popnitul ala nu rugineste tu stii ca 80 din prinderile de table pe avioane sunt in nituri de aluminiu? :P |
Stiam ca are multe prinderi in nituri avionul, dar ce este feruginol?
|
feruginol teoretic este un inhibitor de rugina,dupa ce cureti bine de tot o tabla,daca ai ajuns la luciu metalic,o sa oxideze repede,chiar daca nu se vede,si atunci stratu de grund nu e asa eficient :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
DESCRIERE: Este o solutie pe baza de acizi, saruri anorganice, agenti tensioactivi, solventi organici si aditivi folosita pentru pretatrarea prin curatire si fosfatare a suprafetelor metalice in vederea vopsirii. CARACTERISTICI PRINCIPALE: METODE DE APLICARE: imersie, pensula AMBALARE ambalaj plastic: 1 L |
ala este,i-am spus si in privat ca la mag policolor sigur gaseste :D
mai este unu pe piata,dar nu stiu producatorul,si pet-ul arata ca un bidon de ulei,doar ca e incolor,nu galbui :D |
1 Attachment(s)
Azi ii cumparai stergator siliconat si ii pusai parasolar.Maine ma duc la un tinichigiu sa imi faca gaura din podea,sa o grunduiesc si sa o antifonez si urmeaza in sfarsit montatu interiorului
|
stergatorul ala acolo se opreste sau e doar pus pentru poza? :D
|
Quote:
|
da
desfaci aeroterma si slabesti piulita care tine tija mecanismului pe axul motorului,dupa care misti tija aia invers acelor de ceasornic pana cand iti ajunge stergatorul in pozitia dorita :P |
Quote:
|
incearca si ai sa vezi ca are
|
Cred ca chiar maine o sa ii fac sa stea stergatorul pe mijloc,ms;)
|
Quote:
|
Quote:
|
nope,o sa mearga doar pe geam,pe capota se plimba doar daca a fost mutat bratul stergatorului cum are el acum
mutat de unde am spus eu,practic o sa inceapa sa faca traseul pe parbriz de la jumatatea acestuia ;) lateredit electric_style ce spui tu se intampla doar in cazul in care nu functioneaza releul temporizator al stergatorului(cel un cutiuta alba legat de una din mufele satelitului stang) daca ai releul functional,cand o sa pui contactul stergatorul se duce la "punctu mort" ;) |
practic ii modifici locul de plecare...
|
Pai bun si cursa de plecare o sa fie de la jumatate...din jumatate de cursa sterge parbrizu pe partea soferului si cealalta jumatate sterge o parte din capota...apoi revine inapoi pe mijloc ( daca mai are putere sa se intoarca) nu cam asa sta treaba???
|
mai bine il lasa jos stergatoru!! ii sta naspa la mijloc vrei sa faci ca la autobuze??? pe mijlocul parbizului?
|
se poate face sa stea pe mijloc doar umblandu-se la un fir din mufa de la motoras, nu stiu exact ce se anuleaza, apoi il opresti tu unde vrei de la rotita de comanda. practic el nu mai face tura completa si revine la locul initial. nu stiu care e firul exact.
|
7 Attachment(s)
Gata azi terminai cu gaura aceea,mai am sa dau cu grund si antifon in rest este totul curatat,ii facui si o surpriza la coaja,nu ca ar merita,ii luai alte scaune fata de citroen c2 versiunea accea de strada nu r2 nu stiu cum se numeste si cred ca au si incalzire.Stie cineva daca au,ca vad ca au o mufa jos si nu este de la centura
|
daca nu e de la centura sa nu fie de la airbag-uri!! daca are cumva daca nu e sigur de la incalzire!!
|
Si eu am fire sub scaune la Marea si nu am incalzire la ele...la fel mai am si un Ducato si nici ala nu are incalzire la scaune da are fire sub ele.
Te sfatuiesc sa le lasi asa cum le-ai gasit:) |
Quote:
|
Incearca sa bagi o tensiune pe firele alea...de obicei tot ce tine de incalzire stiu ca, consuma in draci! baga vre-o 12V si vezi daca se incalzesc s-au pui stingatoru pe ele:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning