![]() |
Re: OFF-TOPIC
Quote:
|
Sarbatori fericite si un an nou mai bun pentru toti membrii DRC!
|
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
KATANA TEAM ureaza tuturor membrilor DRC , sarbatori fericite , sanatate si sa ne vedem cu bine la evenimente.
VLX |
Quote:
Quote:
Quote:
Si noi va dorim sarbatori fericite, un an nou mai bun cu sanatate, apoi bani! |
Inca traim:wave:
|
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi!
Echipa Full Throttle racing team va ureaza Paste fericit! |
1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D
|
Salutare pt toti.Eu cred ca sunt cel mai nou pe aici.As vrea si eu sa iau part la intalniri daca nu deranjez sau incurc.Va doresc un paste fericit tuturor alaturi de cei dragi.
|
Salutare la toata lumea.Cred ca sunt cel mai nou pe aci.As vrea si eu sa iau parte la intalniri cand se poate si daca nu deranjez sau incurc.Va doresc un paste fericit tuturor alaturi de cei dragi.Multa bafta
|
Salutare la toata lumea.Cred ca sunt cel mai nou pe aci.As vrea sa iau si eu parte la intalniri cand se poate.Daca nu deanjez sau incurc.va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi.Multa bafta.
|
Salutare la toata lumea.
|
Cred ca sunt cel mai incepator pe aci.As vrea sa iau si eu parte la intalniri daca se poate si nu deranje sau incurc.Va doresc un paste fericit alaturi de cei dragi.Multa bafta
|
Imi cer scuze pt repetarea mesajului.Multa bafta
|
Clubul Street Racing Squad va ureaza un Paste Fericit alaturi de cei dragi,multa sanatate,si putere de munca,si la cat mai multe masini modificate!!!
|
Salut baieti sunt si eu pe aici de mai mult timp dar abia acum am dat de voi...!
|
Salut baieti eu ma aflu de mai mult timp pe aici dar nu am dat de voi..am avut si cateva masini toate din concernul VW-Audi dar m-am ocupat mai mult de distrus decat de tunat...:-s
|
Clubul Overspeed va saluta si va ureaza toate cele bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning