Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E34 - 525i (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/96695-e34-525i.html)

Wilgax 18-11-10 18:34

Re: E34 - 525i Simply Clean Da CALI F O R N I A

Gata baeti.Chiar nu are rost sa poluam degeaba.De la un simplu:''AM niste stickere de vanzare..poate te intereseaza'' se ajunge sa se faca tam-tam degeaba.Sunt si alte E34 mai frumoase desigur doar ca alea nu prea se arata pe forum.Momentan se face referire la ce se gaseste pe forum.E frumoasa lucrarea lui, a iesit bine.Fiecare cu punctul lui de vedere dar nu e nevoie de pupincurist si alte chestii de genul.Haideti sa ne limitam la ceea ce trebuie.OK?

Skillzu esti moderator si ar trebui sa stii mai bine de-astea.

PDV_1989 18-11-10 22:25

Daca tot suntem rautaciosi cum vb tu de mine intai uita-te in parcarea la peco si vezi de cat timp sta masina nemiscata si cum arata in realitate. Da , intradevar este "low" dar de fiecare data cand trec pe aoclo este parcata si nu in miscare. Cum am mai spus, nu imi fac masina low doar pentru poze cu o au altii.
Si da in photoshop se eviteaza foarte frumos masina....;)
Spre diferenta de altii merg zilnic cu masina prin orasul fermecat numit bucuresti.

Si din nou....cum am mai zis, poate fac off road cu masina nu vad problema.

NightClubRacer 18-11-10 22:39

ma pdv-ule pe o parte au dreptate :rolleyes2 mie unu nu imi plac deloc stikerele de pe masina, dar daca tie iti plac...Nu inteleg de ce te ataci, nu cred ca cineva e gelos pe tine si o zice din ura cu stikerele(adika pentru ce se poarta) Numai fi asea impulsiv...nu rezolvi nimica asa. Bafta!

Skillzu 19-11-10 01:00

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3824248)
Daca tot suntem rautaciosi cum vb tu de mine intai uita-te in parcarea la peco si vezi de cat timp sta masina nemiscata si cum arata in realitate. Da , intradevar este "low" dar de fiecare data cand trec pe aoclo este parcata si nu in miscare. Cum am mai spus, nu imi fac masina low doar pentru poze cu o au altii.
Si da in photoshop se eviteaza foarte frumos masina....;)
Spre diferenta de altii merg zilnic cu masina prin orasul fermecat numit bucuresti.

Si din nou....cum am mai zis, poate fac off road cu masina nu vad problema.

Ce nu intelegi, ca nu trebuie sa am masina ca sa iti zic lucrurile verde in fata!
Eu nu am topic, si nu mananc *** pe forum, si nu stiu ce poze ai vazut tu in photosop, dar eu iti arat poze reale in care masina arata mai bine decat photoshop.Dar tu copil de mingii nu stii chestiile astea, esti doar atacat si iti e frica sa nu te faci de ras, asa ca trebuie sa incerci sa arunci cumva atentia asupra mea. Ei bine NU AM MASINA!
Si daca as avea E60 de mers zilnic, tu nu ai avea nici cea mai mica idee cumetre, ca eu nu vreau sa ma dau mare ca TINE!
Nu te priveste pe tine de ce nu merge masina mea si de ce e in parcare.Face mai multi km saptamanal decat faci tu lunar, asa ca nu mai manca *** aiurea si tu si juma de forum.Nu trebuie sa dau declaratii de activitate si nici de venit nimanui.Ce, trebuie sa imi fac topic si sa stie tot forumul ca in ultimile 2 saptamani am rupt 2 suruburi la diferential de la 'cox' ? AH stai, ca daca tu treci si vezi masina parcata, inseamna ca nu se msica de acolo niciodata. Ce **** mea sa stii si tu. Si eu nu ma cred low, doar se intampla sa fiu cat de cat mai jos decat o masina normala. Si merg si iarna cu ea asa, am spart o baie de ulei si o caseta de directie iarna trecuta. ASTA E!
Am accesorii pe masina aia care arata vai mortii ei, de mult mai multi bani decat valoreaza cu totul masina ta, si MUNCITE, nu sustinute financiar din terte parti. Si nu mai sufar pe nici un topic. Nu incerca sa mai faci intepaturi gratuite, ca s-ar putea sa trec si eu la intepaturi costisitoare ...

Problema nu e ce faci cu masina, problema e sa nu suferi ca faci pe dracu si pe lacu pe aici la baieti care nu te cunosc, si pun botu si te ridica pe tine in slavi, copilu lu' tati, care nu a cheltuit in viata lui 1000€ pe o chirie.
Stie doar sa se planga ca el merge zilnic cu masina si e greu tare la Bucuresti !!!
Du-te-n **** mea ...

liviu tex 19-11-10 01:11

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3824630)

Ce nu intelegi, ca nu trebuie sa am masina ca sa iti zic lucrurile verde in fata!
Eu nu am topic, si nu mananc *** pe forum, si nu stiu ce poze ai vazut tu in photosop, dar eu iti arat poze reale in care masina arata mai bine decat photoshop.Dar tu copil de mingii nu stii chestiile astea, esti doar atacat si iti e frica sa nu te faci de ras, asa ca trebuie sa incerci sa arunci cumva atentia asupra mea. Ei bine NU AM MASINA!
Si daca as avea E60 de mers zilnic, tu nu ai avea nici cea mai mica idee cumetre, ca eu nu vreau sa ma dau mare ca TINE!
Nu te priveste pe tine de ce nu merge masina mea si de ce e in parcare.Face mai multi km saptamanal decat faci tu lunar, asa ca nu mai manca *** aiurea si tu si juma de forum.Nu trebuie sa dau declaratii de activitate si nici de venit nimanui.Ce, trebuie sa imi fac topic si sa stie tot forumul ca in ultimile 2 saptamani am rupt 2 suruburi la diferential de la 'cox' ? AH stai, ca daca tu treci si vezi masina parcata, inseamna ca nu se msica de acolo niciodata. Ce **** mea sa stii si tu. Si eu nu ma cred low, doar se intampla sa fiu cat de cat mai jos decat o masina normala. Si merg si iarna cu ea asa, am spart o baie de ulei si o caseta de directie iarna trecuta. ASTA E!
Am accesorii pe masina aia care arata vai mortii ei, de mult mai multi bani decat valoreaza cu totul masina ta, si MUNCITE, nu sustinute financiar din terte parti. Si nu mai sufar pe nici un topic. Nu incerca sa mai faci intepaturi gratuite, ca s-ar putea sa trec si eu la intepaturi costisitoare ...

Problema nu e ce faci cu masina, problema e sa nu suferi ca faci pe dracu si pe lacu pe aici la baieti care nu te cunosc, si pun botu si te ridica pe tine in slavi, copilu lu' tati, care nu a cheltuit in viata lui 1000€ pe o chirie.
Stie doar sa se planga ca el merge zilnic cu masina si e greu tare la Bucuresti !!!
Du-te-n **** mea ...

cristi,tu esti?? te-a suparat rau...:lol::lol:

sprinter 19-11-10 03:32

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3824640)
cristi,tu esti?? te-a suparat rau...:lol::lol:

La deprimat total pe pdv :))))) n are rost sa mai scriu ceva, fac doar o mica precizare pt pdv
Bossik.... vezi ca masina aia din omv, care o vezi tu nemiscata de ani de zile sau cum spui tu, a facut mai multi km pe lat decat ai facut tu in viata ta. Te pupi pupi:lol:

PDV_1989 19-11-10 07:23

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3824301)
ma pdv-ule pe o parte au dreptate :rolleyes2 mie unu nu imi plac deloc stikerele de pe masina, dar daca tie iti plac...Nu inteleg de ce te ataci, nu cred ca cineva e gelos pe tine si o zice din ura cu stikerele(adika pentru ce se poarta) Numai fi asea impulsiv...nu rezolvi nimica asa. Bafta!

Fratimiu probabil ca tie nu iti plac stickerle, daca mie nu imi placeau nu le puneam. Si nu ma atac, in primul rand daca te uiti la toate stickerele care le am eu si care sunt oem ai sa vezi ca exista o diferenta intre ele.

PDV_1989 19-11-10 07:31

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3824630)
[SIZE="3"]
Si eu nu ma cred low, doar se intampla sa fiu cat de cat mai jos decat o masina normala. Si merg si iarna cu ea asa, am spart o baie de ulei si o caseta de directie iarna trecuta. ASTA E!

Probabil ca la asta m-am referit si eu cand am zis de masina , nu ca este low s-au cum ai/s-a inteles.
Si da , toata lumea a spart baia de ulei si alte chesti pe sub masina atata timp cat o are mai lasata. Tu ai spart baia de ulei iarna....eu am spart-o chiar dupa ce am facut masia si nici nu ajunsesem cu ea acasa.
Am o rugaminte, nu te-am jugnit nu ma jigni.
Pana la urma toti care suntem aici muncim pentru a baga banii in niste fiare.

Marian_nebunu 19-11-10 08:48

Nu pot sa cred pentru ce motiv va certati care are masina mai joasa !!!

eu cu a mea am facut un drum spre Jilava Skillzule (imi cunosti masina) si nu pot spune ca este una foarte joasa !
afla ca am lovit-o pe dedesubt intr-o curba la 40km/h noaptea (chiar nu aveam cum sa vad acea denivelare avand in vedere ca nu era luminata strada)

nu stiu parca sunteti consilieri de abtipilde (tre sa porti daca e asa ,daca nu e asa)...
afla ca la mine in masina nu a stat nici o gaina a lui Jakal ..am pus abtipildul ca asa am vrut eu dintr-o simpla gluma cu Jakal ,daca stau sa ma gandesc doar o ambitie si mi-a placut ce a iesit !!!

sincer sa fiu cu tn ,nu vad rostul in avea o masina atat de joasa...afla ca eu vreau masina mult mai jos decat este acum,vreau sa o cobor inca 4 degete...dar stii ce trebuie sa mai aflii,daca fac asta nu mai trec nici bariera de la Domnesti la care din cand in cand se intampla sa lovesc pe dedesubt ca sa nu mai zic sa bag masina in curte...NU VAD ROSTUL IN A FACE O MASINA EXTREM DE JOASA !!!

AAAAA SI INCA CEVA PE SPEEDBUMPS EU LOVESC...SI NU PORT NICI UN ABTIPIL (TREBUIE SA PORT ) ???

CHIAR NU VAD ROSTUL ACESTOR CERTURI !!!SI DACA SKILLZU ARE MASINA STRICATA O ARE PT CA EL NU PRIMESTE FONDURI (DE LA PARINTI CUM PRIMESC ALTII ) SI O REPARA PE BANII LUI CAND POATE !!!

CREDE-MA MAI BINE UNU CA SKILLZU PSIHOPAT DE ABTIPILDE SI DE MASINI JOASE;) DECAT UNU CARE SUFERA DE EL PE BANII ALTORA !!!

ASA CA IMPACATI-VA IN PLM HAI SA NE INTALNIM LA OMV SI SA FACEM CATERINCA CU COSMINA !!!!!

PDV_1989 19-11-10 10:22

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3824907)
Nu pot sa cred pentru ce motiv va certati care are masina mai joasa !!!

eu cu a mea am facut un drum spre Jilava Skillzule (imi cunosti masina) si nu pot spune ca este una foarte joasa !
afla ca am lovit-o pe dedesubt intr-o curba la 40km/h noaptea (chiar nu aveam cum sa vad acea denivelare avand in vedere ca nu era luminata strada)

nu stiu parca sunteti consilieri de abtipilde (tre sa porti daca e asa ,daca nu e asa)...
afla ca la mine in masina nu a stat nici o gaina a lui Jakal ..am pus abtipildul ca asa am vrut eu dintr-o simpla gluma cu Jakal ,daca stau sa ma gandesc doar o ambitie si mi-a placut ce a iesit !!!

sincer sa fiu cu tn ,nu vad rostul in avea o masina atat de joasa...afla ca eu vreau masina mult mai jos decat este acum,vreau sa o cobor inca 4 degete...dar stii ce trebuie sa mai aflii,daca fac asta nu mai trec nici bariera de la Domnesti la care din cand in cand se intampla sa lovesc pe dedesubt ca sa nu mai zic sa bag masina in curte...NU VAD ROSTUL IN A FACE O MASINA EXTREM DE JOASA !!!

AAAAA SI INCA CEVA PE SPEEDBUMPS EU LOVESC...SI NU PORT NICI UN ABTIPIL (TREBUIE SA PORT ) ???

CHIAR NU VAD ROSTUL ACESTOR CERTURI !!!SI DACA SKILLZU ARE MASINA STRICATA O ARE PT CA EL NU PRIMESTE FONDURI (DE LA PARINTI CUM PRIMESC ALTII ) SI O REPARA PE BANII LUI CAND POATE !!!

CREDE-MA MAI BINE UNU CA SKILLZU PSIHOPAT DE ABTIPILDE SI DE MASINI JOASE;) DECAT UNU CARE SUFERA DE EL PE BANII ALTORA !!!

ASA CA IMPACATI-VA IN PLM HAI SA NE INTALNIM LA OMV SI SA FACEM CATERINCA CU COSMINA !!!!!

Mariane nu ma cert cu nimeni ce e bine sa faca ce nu e bine sa faca. Fiecare are alte gustuti, nu toti suntem la fel. Nu mi-am permis sa il jignesc pentru ca mi s-a parut baiat de treaba dar sti treaba aia "esti baiat bun, esti luat de prost", astia suntem noi romanii.
Porbabil ai atins cu masina in curba de dupa podul sabar unde e denivelarea pe milocul dintre benzi, si eu era sa o iau de foarte multe ori dar acum stiu unde e si cum sa o evit. Cred ca mai sti si partea de drum imediat dupa parcarea de tiruri, acolo era sa imi rup bara fata si aripile cand am luat-o pe a 2 a banda :|

Wilgax 19-11-10 11:07

Si uite unde s-a ajuns...........:rolleyes2

kidu2006 19-11-10 11:23

Una peste alta mie cearta fara bataie nu`mi place:???: :)))):))) .. glumesc,mai bine lasati-o balta cu certurile,ala care a gresit sa plece capu jos si sa-si ceara scuze,sau macar sa faca pace!Suntem in 2010 nu in 1900 toamna sa facem taraboi,discutii si alte manevre
Faceti cumva si impacati-va,mai sunteti si toti pe aceeasi parte (bmw)

Alex4u 19-11-10 15:43

una peste alta cearta fara linie nu se poate...i-a sa va aliniati voi la start sa vedem care pe care...dupa ce isi face si Skillzu masina :D

sprinter 19-11-10 17:32

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3825979)
una peste alta cearta fara linie nu se poate...i-a sa va aliniati voi la start sa vedem care pe care...dupa ce isi face si Skillzu masina :D

:rolleyes2 ne-am dat dracu.

jhonycvz 19-11-10 17:38

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3825979)

:)))))))))))))..al naibii topic...asta-i cursa aia..de taste..!? :)))

Alex4u 19-11-10 18:34

era metaforic..daca tot se vorbea de cearat si bataie:lol::lol: pentru niste atibilde :lol:

GJ 64 GAB 20-11-10 13:10

PDV, ţine minte, nu că aş fi eu vreun deştept, dar, nu e frumos ce-i place lumii, frumos e ce-ţi PLACE ŢIE !

Foarte frumos bemveu !

PDV_1989 20-11-10 20:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3828230)
PDV, ţine minte, nu că aş fi eu vreun deştept, dar, nu e frumos ce-i place lumii, frumos e ce-ţi PLACE ŢIE !

Foarte frumos bemveu !

Mersi frumos, asta este si ideea. Atata timp cand fac ceva din banii mei o fac sa imi placa mie, daca imi dadea X & Y bani o faceam cum vroia ei dar asa...

PS: Una alta am schimbat ceasurile pentru ca era eranul crapat si am incarcat putin masina sa imi fac o idee cam cat sa fie de joasa si cat trebuie roluita s-au evazata.

Wilgax 20-11-10 20:44

Pai pentru ce s-o roluiesti ca vad ca intra si asa fara probleme.:blink:

liviu tex 20-11-10 20:49

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3829404)
Mersi frumos, asta este si ideea. Atata timp cand fac ceva din banii mei o fac sa imi placa mie, daca imi dadea X & Y bani o faceam cum vroia ei dar asa...

PS: Una alta am schimbat ceasurile pentru ca era eranul crapat si am incarcat putin masina sa imi fac o idee cam cat sa fie de joasa si cat trebuie roluita s-au evazata.

ai acu' la benzina defect??!:lol:

PDV_1989 20-11-10 20:52

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3829427)
ai acu' la benzina defect??!:lol:

Cred ca da, indica invers :D

b67xac 20-11-10 21:48

la mine nu a ajuns niciodata acolo.deci cred k al tau e stricat

PDV_1989 20-11-10 21:57

Wilgax - scuze dar acum am vazut postul tau :D...intra dar, inafara de guma vreau sa intre si buza jantei la care m-am uitat foarte atent si atinge foarte putin in aripa.

b67xac - cand l-am umplut pana in "gura" am observat ca este fisurat sus de tot si curge putin din el, cu siguranta este defect :D

Wilgax 20-11-10 23:25

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3829604)
Wilgax - scuze dar acum am vazut postul tau :D...intra dar, inafara de guma vreau sa intre si buza jantei la care m-am uitat foarte atent si atinge foarte putin in aripa.

b67xac - cand l-am umplut pana in "gura" am observat ca este fisurat sus de tot si curge putin din el, cu siguranta este defect :D

S-a inteles sef!

jhonycvz 21-11-10 23:24

-roti 255-40-17 / 235-45-17 " astea ai u...pe 18 or merge la mine..k nu vreau sa umblu la "garda"..ma refer la latimea rotii..sa nu atinga in aripi..la directie cum se simte..una alta ..;) ast pm..sau vb la tel..pnm..

sharkylete 24-11-10 06:13

- - -

U ai inteles gresit si ai reactionat urat pe ce ai inteles u, drept urmare s-a ajuns unde s-a ajuns...
Nu te-a obligat si nu ti-a sugerat nimeni sa iti cobori masina pe asfalt sau sa o ridici la etajul 2 ...
Pur si simplu ti s-a spus ca acel sticker este in plus avand in vedere garda la sol!
Masina e a ta si trebuie facuta pe gusturile tale... Se putea raspunde fain frumos "mie imi place" si nu mai comenta nimeni nimic!
Sticker`ul ala la tine pe masina da la fel de bine cum ar da unul cu BBS pe aripa sau oriunde altundeva si u sa ai OZ`uri... intelegi ideea?!
Spune-ai u intr`un post ca ai spart o baie de ulei cand te duceai acasa... sunt tare curios pe ce drumuri mergi si mai ales cu ce viteza luand in considerare garda la sol de la masina!
Daca nici sprinter si skillzu nu mai stiu ce vorbesc, pai inseamna ca 80% din useri de aici trebuie sa inchida conturile(cei de pe ramura BMW ma refer)!

Fiecare merge si isi face masina dupa plac si posibilitate,dar avand in vedere ca este FORUM,toate observatiile mai putin convenite de tine trebuiesc acceptate,luate ca o parere si tratate ca atare...

REPET: sunt banii si gusturile tale!de`aia se deschide topic aici... sa primesti sfaturi pareri etc... de ce sprinter si skillzu nu au topic?! iti spun eu , pt ca ei nu au nevoie de asa ceva :)

Chiar daca iti vine greu a crede sunt oameni care traiesc pt masini si ce fac pt ele fac cu suflet! asta inseamna PASIUNE!

Oricum eu cred ca se putea rezolva mult mai bine si mai repede prin alta metoda de abordare!

ON: Jantele dau foarte bine pe masina doar ca plang dupa niste cauciucuri cu talon mai mic :(!
Multa bafta in continuare!

Sper sa nu intelegi gresit si postul meu ca altfel nu mai am cum sa iti explic!
Pur si simplu mi-am spus punctul de vedere pe un FORUM PUBLIC!

Inca ceva... Pe noi ne strica foarte mult grandomania asta cu care am fost crescuti de cand eram mici... ca daca nu vede lumea cat si ce ai u esti luat de fraier... o mentalitate de 2 lei... Romania mai are pana se dezgheata si intra in rand cu restu`... partea nasoala e ca in timp ce noi ne dezghetam si incercam sa facem cacatu` praf.. lumea nu sta pe loc... si uite asa mereu o sa fim la coada vacii!

Restu` e CanCan!
:paper:

Wilgax 24-11-10 11:15

Re: - - -

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3838970)
U ai inteles gresit si ai reactionat urat pe ce ai inteles u, drept urmare s-a ajuns unde s-a ajuns...
Nu te-a obligat si nu ti-a sugerat nimeni sa iti cobori masina pe asfalt sau sa o ridici la etajul 2 ...
Pur si simplu ti s-a spus ca acel sticker este in plus avand in vedere garda la sol!
Masina e a ta si trebuie facuta pe gusturile tale... Se putea raspunde fain frumos "mie imi place" si nu mai comenta nimeni nimic!
Sticker`ul ala la tine pe masina da la fel de bine cum ar da unul cu BBS pe aripa sau oriunde altundeva si u sa ai OZ`uri... intelegi ideea?!
Spune-ai u intr`un post ca ai spart o baie de ulei cand te duceai acasa... sunt tare curios pe ce drumuri mergi si mai ales cu ce viteza luand in considerare garda la sol de la masina!
Daca nici sprinter si skillzu nu mai stiu ce vorbesc, pai inseamna ca 80% din useri de aici trebuie sa inchida conturile(cei de pe ramura BMW ma refer)!

Fiecare merge si isi face masina dupa plac si posibilitate,dar avand in vedere ca este FORUM,toate observatiile mai putin convenite de tine trebuiesc acceptate,luate ca o parere si tratate ca atare...

REPET: sunt banii si gusturile tale!de`aia se deschide topic aici... sa primesti sfaturi pareri etc... de ce sprinter si skillzu nu au topic?! iti spun eu , pt ca ei nu au nevoie de asa ceva :)

Chiar daca iti vine greu a crede sunt oameni care traiesc pt masini si ce fac pt ele fac cu suflet! asta inseamna PASIUNE!

Oricum eu cred ca se putea rezolva mult mai bine si mai repede prin alta metoda de abordare!

ON: Jantele dau foarte bine pe masina doar ca plang dupa niste cauciucuri cu talon mai mic :(!
Multa bafta in continuare!

Sper sa nu intelegi gresit si postul meu ca altfel nu mai am cum sa iti explic!
Pur si simplu mi-am spus punctul de vedere pe un FORUM PUBLIC!

Inca ceva... Pe noi ne strica foarte mult grandomania asta cu care am fost crescuti de cand eram mici... ca daca nu vede lumea cat si ce ai u esti luat de fraier... o mentalitate de 2 lei... Romania mai are pana se dezgheata si intra in rand cu restu`... partea nasoala e ca in timp ce noi ne dezghetam si incercam sa facem cacatu` praf.. lumea nu sta pe loc... si uite asa mereu o sa fim la coada vacii!

Restu` e CanCan!
:paper:

Bine punctat in ultima fraza!

NXdev 27-11-10 23:16

2 Attachment(s)
Poze cu vedeta :arrow:

SUPAPA_Jr 28-11-10 12:28

care vedeta? oltcitu?? =)) ooo doamne... :)) ba pdv trebuie sa-mi pun si eu folie pe far...nu se mai poate...m-ai imbolnavit

PDV_1989 28-11-10 12:56

NXdev - ms ptr poze :*

SUPAPA_Jr - iti dau nr de unde am luat eu folia ;)

ionutzGtt 28-11-10 12:56

frumos rau de tot bmw tau dar si peugeot-ul de langa tn e tare

PDV_1989 28-11-10 12:58

Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 3851281)
frumos rau de tot bmw tau dar si peugeot-ul de langa tn e tare

MS frumos.
E fortzaaa peugeotu' , se aude intr-un mare fel :X

SUPAPA_Jr 28-11-10 13:00

dar numai alea-s pozele? eu stiam ca si tweety e cu pozele...cum de nu s-a bagat sa faca si el cateva mai speciale?

PDV_1989 28-11-10 13:26

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3851292)
dar numai alea-s pozele? eu stiam ca si tweety e cu pozele...cum de nu s-a bagat sa faca si el cateva mai speciale?

Pozele sunt luate de aici https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/2...s/page-35.html postate de zahharia, probabil nu a avut timp:D

ionutzGtt 29-11-10 20:56

vinzi masina? :arrow:http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...v-9838176.html

PDV_1989 29-11-10 21:34

Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 3855866)

In caz ca primesc suma dorita da , altfel nu o dau.

quze 29-11-10 23:35

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3822767)
5. GANDESTE-TE CA APROAPE ZILNIC FAC UN DRUM DE BUCURESTI-JILAVA,1DECEMRIE SI NU ESTE UN DRUM FOARTE BUN SI NU IMI PERMIT SA FAC MASINA CUM VREI TU/SPRINTER, DOAR PENTRU POZE.

BAFTA;)

"Masina tinuta in garaj, mai mult de weekend.
Accept schimb DOAR cu logan diesel cu ac.
0724 469 933"

Pai si cum e domne pana la urma ?!

SAX1987 30-11-10 10:54

MAsina are GPL ? ( intrebare serioasa , nu glumesc)

pwr_bz 30-11-10 21:40

Consatene dai jucaria asta pe golan?
Parca aveai unu....l`ai dat?

PDV_1989 30-11-10 21:42

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 3858957)
Consatene dai jucaria asta pe golan?
Parca aveai unu....l`ai dat?

Asa as avea de gand...
Da, am unu dar l-a oprit ala batran :|

All times are GMT +2. The time now is 14:55.

- Copyright 2026 4Tuning